- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 31
- Konu Sahibi handeac123
-
Peki o cekmeceleri kac kez elini sıkıstirdi oglum onu ne yapacagizAynen o cekmece olayi cok mantikli. Ben yapmadim ama, hayatta hicbir seye 2 dk dan fazla odaklanip oynanayan kizim mutfakta plastik kaplari koydugum dolaba bir giriyor 1 saat oynar biraksam. Ben de plastik kaplari ta evlenirken hepsi ayni seklde olanin boylari ve renkleri seklinde almistim. Ic ice gecmeli zeka oyuncaklari gibi ayni. Cikarip ayirip dizip geri toplayip ic ice koyuyor Cok egleniyor
Bilmiyorum benimki sıkıştırmiyor. Zaten en cok oynadigi kısım kapakli dolap. Cekmeceleri kilitleyip daha guvenli bir dolaba izin verebilirsinizPeki o cekmeceleri kac kez elini sıkıstirdi oglum onu ne yapacagiz
Çok müdahaleci davranıp kafasını karıştırmazsanız çocuklar aynı kazayı en fazla 3 defa yaparlar. Karşınıza alın ve çekmeceyi nasıl kapatması gerektiğini, parmaklarını nereye koyarsa acımayacağını uygulamalı olarak anlatın. Önce göstererek siz kapatın sonra onun elini kullanatak kapattırın, sonra da hadi şimdi sen yap deyin. Anlamayacağını da düşünmeyin, basit cümlelerle anlatılan her şeyi anlıyorlar emin olun.Peki o cekmeceleri kac kez elini sıkıstirdi oglum onu ne yapacagiz
çekmece değil ortadan açılan dolaplardan birini ayarlayın. çekmeceyi kapatamasın diye kenarına kağıt sıkıştırın. sizde azıcık çözümcü olun canım. böyle hayat zor yani.Peki o cekmeceleri kac kez elini sıkıstirdi oglum onu ne yapacagiz
Hakikatten evliliğin ayrı bir yuva kurmak olduğunu anlayamıyorlarBunlar nasıl bebekler ya kimsenin çocuğu durmuyor. Ne yapıyorlar ki bu kadar. Bizim ailede hiç böyle bebekler görmedim yani mamasını suyunu ver altını değiştir habire uyuyor veya oyun oynuyorlar
İdare edeceksin bunun başka bir yolu yok.Ev senin çocuk senin kimse sana sürekli destek olmayacak.Ayrica bir çocuk yaa yapma gözünü seveyim ikiz+1 çocuk büyüttüm benMerhabalar çocugum 1 yasında eşim işi hep evdeydi bu yuzden 9ay hamilelimgde ve şu zamana kadar hep yanimda destekciydi bana annemler cok uzak oturuyor bana o yuzden gelemiyor. Şimdi artik haftanin 4 5 gunu yok eşim ve ben hic bir işe yetişemiyorum 3 ogun mama yemek temizlik bulasik camasir utu zaten cocugumda cok hareketli hic durmuyor elini kafasini carpiyor heryere bende ona dedim annemlere yakin biryere tasinallim veya anneme gideyim dedim oda tabiki kabul etmedi kendi evimizi duzenimizi birakip kirayami cikicaz diyor. Bir anda düzenim bozuldu kafayi yemek uzereyim. 1dk telefona bile bakcak zamanim olmuyor. Siz nasil idare ediyorsunuz fikirleriniz nedir ne yapmam lazim sizce yorumlariniz icin tesekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?