Çocuğuma bakmata zorlaniyorum eşimle problemlerim yardım

O yaşlarda ben eşimin yardımı olmasa hiçbirsey yapamazdim.
Eşinizin yardımı, desteği şart.
Yoksa zor.
Herşeyi de dört dörtlük yapmaya çalışmayın.
Yemek olsun, lazım çamaşır yıkansin.
Ev süpürülsun yeter.
Öyle toz alayım, cam sileyim, mutfak dolabı parlatayim gibi şeylere hiç girismeyin.
Bir de mama sandalyesine koysanız önüne oyuncaklar hic mi durmaz.
O arada yemek vs yaparsınız.

Oğlum bir kızım 5 yaşında temizlik işini gece onlar uyuyunca yapıyorum süpürme dışında gündüz bir toplama vs için vakit oluyor ekran olmadığı için bolca oynuyorum evet kendime zaman kalmıyor ama ben böyle mutluyum

Çok ağır temizlik için eşimi bekliyorum. Hafta sonu o çocuklara bakıyor ben ağır işleri hallediyorum

Ben çocuk büyütürken hep şunu düşündüm "asla yanliz değilim,bunca çocuk nasıl buyutulduyse pekala bende büyütürum " yani gozunuzde çok buyuturseniz büyür.
Plan çok önemli.
Bebeğinizi büyütürken uyku saatlerinde yapılacak işlerinizi hallederseniz biraz daha rahat edersiniz.
bir çok etkinlik örneği var.
çocuğunuzun neyde oyalamdigini en iyi siz bilirsiniz

Kolaylıklar dilerim

Zamanla oyle guzel idare edersiniz ki siz bile hayretler icerisinde kalirsiniz. Sorun yalnizca bu durumun birden oluşmasi olmuş. İslerinizi siraya koyun. Cocuk uyudugunda ya da guvenli bir ortamda oldugunda isinize odaklanin. İnsallah alisirsiniz en yakin zamanda

Kimse bu kadarına yetısemez yapabıldıgını yap zorlama kendını, işi günlere bölüpte yapabilirsin, bi gün camasırsa ertesi gün sıl supur sonra toz al fln

Yanliz kalmadiginiz icin cocuk ve ev islerine tam adapte olamamissiniz simdi yanliz oldugunuz icin zamanla alisirsiniz tek cocukla bunlari yapmak okadar kolayki aslinda cocugun ilgisini ne cekiyor onu ne oyaliyor annesi olarak bunlari bilmeniz lazim o oyalanirken isleri yavas yavas halledin surekli birilerinden yardım alarak yasayamazsiniz cocugunuzu iyi taniyin ve idare etmeyi ogrenin ayrica imkan varsa haftada bir yarim gun temizlikci alsaniz bile sizin tek cocukla dunyalari halledersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…