Çocuğuma laf söyleyen eleman

Kuaför ortamından nefret ederim. O kadar insan aynı yerde, koşuşturan çalışanlar, konuşanların sesi, fön makinesi sesi vs kafam kaldırmıyor.
Saç kestirmeden kestirmeye gidiyorum sadece. Onda bile içeride çocuk olunca çığlık atarak kaçasım geliyor.

Kontrolsüz çocuk koşuşu diye bir gerçek var. Lunaparkta çarpışan arabaların ortasında dursam daha güvende hissederim kendimi.
Çocuklar arabayı müşteri varken sürüyor ki adam müşteri yokken sür diye uyarmış. Eminim müşteriler de rahatsız oluyordur.

Kuaför ortamı çocuklar için de hiç güvenli değil zaten.
Küfür konularında haklı değil tabii ki ama öyle yoğun bir iş ortamında sürekli çocuk sesi ve hareketliliğinden bıkması çok normal.

Hepsi yabancı gelenlerin Türk değil zaten eleman da yeterizdi bir yerde de iyi oldu diki yoktu dedi annem gitmesi işime geldi ama en azından bötle kötü olayla gitmesi iyi olmadı gelenlerin de çocukları oluyor turistler ailecek geliyorlar çoluk çocuk arkada bahçe var orada oynuyorlar tahammülsüz bir şeye rastlamadım her geldiklerinde ya şeker çikolata hediye ediyorlar ya gidip hediye alıyorlar çocuklarıma sanırım yabancılar daha çok seviyorlar kucaklarından indirmiyorlar çünkü 😂
Sizin çocuğunuzun milletin kucağında ne işi var ? Birde pimpirikliyim diyorsunuz iyi ki pimpiriklisin olmasan cocuklari yabancılarla yollayıp müsait olunca alırım dersin . Tövbe yarabbim

Bizim müşteriler hep yabancı akşam gezmelerinde ailecek gelirler çocuklar arkada oynar eşleri oturup çay kahve içer şen şakrak bir ortam aile ortamı Türkler gelmiyor bizim orası turiste hitap eden bie
Yer erkek kadın karışık kimseden şikayet almadık çocuklarımı çok seviyorlar kucaklarına alıyorlar izin isteyip hee gün bir hediye geliyor 😂😂😂 sanırım yabancılar mutlu olduğu için tahammülleri daha fazla

İnsanlar kafaları rahat ve mutlu bir şekilde tatilde oldukları için tahammülleri daha fazla olabilir mi acaba? O an kafalarındaki tek şey kuaförden çıkınca hangi mekana gidecekleri, ne yiyip içip eğlenecekleri ya hani?

Her gün sabahtan akşama kadar sıkış tepiş ve gürültü içinde çalıştıkları bir ortamda çocuk gürültüsü çekseler onlar da tahammül edemezdi.
Ya da iş çıkışı kaşımı aldırıp öyle eve geçeyim diyerek gidilen kuaförde kimsenin kafası kaldırmaz o gürültüyü.

Yardıma gitmişsiniz ama daha çok ayak bağı olmuşsunuz gibi gözüküyor buradan. Elemanın üslubu yanlış olsa da adam haklı. Anneniz elemanından olmuş sayenizde. Salon bahsettiğiniz kadar yoğunsa o elemana ihtiyacı vardı belli ki. Yeni eleman bulmak kolay değil.

Bende çalıştığım yerde asla çocuk istemem. Müşteri olarak gittiğim kuaförde de çocuk varsa oraya tekrar gitmem. Rahatsız edici çünkü.

Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz ? Demek ki benim çocuklarımı sevimli buluyorlar ki işleri bittiğinde mağazaya gidip hediye alıyorlar çikolata alıyorlar ya da evvelki günü uçuştan önce yine uğrayıp bir şeyler bırakıyorlar demek ki çocuklara karşı sevgileri var kendi çocukları da öyleydi zamanınsa empati
Yapabiliyorlar bilemedim hiç kötü birine denk gelmedim ne dolmuşta ne dükkanda ne dükkan önünden geçenlerde bize denk gelmedi

Çok dikkatli bir annesiniz ama çocuğunuza şeker çikolata ikram edilmesini sevimli mi buluyorsunuz?
Ben bunlarla kavga etmekten yoruldum. Maşallah sevinenler varmış da ondan verip duruyormuş insanlar.
Bu arada yurtdışında yaşadım. Çocuk severler ama. Bireysel alanları bizden daha fazladır. Gezmeye gittiklerinde çocuk yoktur yanlarında. Çocuklu aktiviteleri ile yetişkin aktivitelerin arasında çizgi vardır. Sizin kitle Arap mı?

Yabancıların şeker çikolata hediye vermeleri güzel bir şey gibi yazmışsınız ama değil. Ne kimse kucağına alsın ne de şeker versin. Bu size zararsız gibi görünüyor ama her zaman zararsız insana denk gelmeyebilirsiniz. Vermek isteyen önce size versin siz çocuklarınıza verin ve yabancılardan bir şey almamaları gerektiğini öğretin.

Çalışanın üslubu saygısız ve kaba ama kim bilir ne kadar doldu. Tatil yerlerinde €$ cinsinden fiyatlandırma yapıyor kuaförler. Sizi yardıma çağıran anneniz oyun grubu kreş masrafını rahatlıkla karşılayabilir. Hem canları sıkılmaz yaşıtlarıyla sosyalleşirler hem de güvende olurlar. Yazın gittiğim kuaförde bildiğin oyun köşesi yapmışlar, çocuk ortalıkta gezip ne varsa sağa sola atıyordu. Boya kokusu yüksek sesli müzik fön sesi yazık o çocuklara.

Evet hayat zor imkanı olan yanında getiriyor çocuğunu ama hizmet sektöründe de müşteri garanti değil. Benim de iki çocuğum var anlarım çocuklu halden ama çocuk resmen ayağımın üstünde araba sürüp oturduğum sandalyeyi çekiştirdiği ve annesi de gıkını çıkarmadığı için bir daha o kuaföre gitmiyorum.

Bizim müşteriler hep yabancı akşam gezmelerinde ailecek gelirler çocuklar arkada oynar eşleri oturup çay kahve içer şen şakrak bir ortam aile ortamı Türkler gelmiyor bizim orası turiste hitap eden bie
Yer erkek kadın karışık kimseden şikayet almadık çocuklarımı çok seviyorlar kucaklarına alıyorlar izin isteyip hee gün bir hediye geliyor 😂😂😂 sanırım yabancılar mutlu olduğu için tahammülleri daha fazla
Ahahhaa oturduğum yerde mutsuz oldum yine😂

Evet sevimsiz çocuklarınıza tahammül edemediğimiz için hepimiz mutsuzluktan sürünüyoruz.

Evet demek ki denk gelmediniz çoook aklı başında çok akıllı bir kızım var yaşıtlarından da önde maşallah 🧿
TV maruz kaldı gelişim geriliği var diye fikir almışsınız şimdi de TV seyretmedi yaşıtlarından ileri diyorsunuz 🤥

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-05-16-05-23-111-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-11-05-16-05-23-111-edit_com.android.chrome.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 79
TV maruz kaldı gelişim geriliği var diye fikir almışsınız şimdi de TV seyretmedi yaşıtlarından ileri diyorsunuz 🤥
Eski konuları baya eğlenceliymiş konu sahibinin. Dört yaşında konuşma bozukluğu olduğunu yazdığı çocuk bu konuda birden kendini ifade edebilen konuşarak anlaşan çocuğa dönüşüvermiş. Ağlayan bağıran inatçı çocuk birden sakin mülayim çocuk olmuş.

Eski konuları baya eğlenceliymiş konu sahibinin. Dört yaşında konuşma bozukluğu olduğunu yazdığı çocuk bu konuda birden kendini ifade edebilen konuşarak anlaşan çocuğa dönüşüvermiş. Ağlayan bağıran inatçı çocuk birden sakin mülayim çocuk olmuş.
2 yaşındaki kardeşine de tek başına bakıyor üstelik

Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz ? Demek ki benim çocuklarımı sevimli buluyorlar ki işleri bittiğinde mağazaya gidip hediye alıyorlar çikolata alıyorlar ya da evvelki günü uçuştan önce yine uğrayıp bir şeyler bırakıyorlar demek ki çocuklara karşı sevgileri var kendi çocukları da öyleydi zamanınsa empati
Yapabiliyorlar bilemedim hiç kötü birine denk gelmedim ne dolmuşta ne dükkanda ne dükkan önünden geçenlerde bize denk gelmedi
Ayy tamam herkes sizin çocuklarınıza bayılıyor anladık 😀

Şu konuya dünya kadar yapıcı yorum yazıldı ama hâlâ inadım iki kanat modunda savunma halindesiniz.
Benim de kabahatim var galiba demek bu kadar zor mu?
Hani annenize bile emanet etmiyordunuz çocukları?
Niye turistlerin kucaklarında şimdi bu çocuklar?
Ayrıca müşteri sınırlı zamanda salonda duruyor, ayda yılda bir uğruyor. Hadi tolore etti onlar, çünkü onlara uzaktan gelen davulun sesi bu çocuklar.
Çalışanda durum öyle olmuyor ama. Haftada kaç gün oradayaysanız, o kadar maruz kalıyorlar.

Siz iki küçük çocukla nasıl annenize yardım edebiliyorsunuz ki?
Arkanızı donseniz o çocuklar ortalığı birbirine katar , o kadar yoğun oluyorsa anneniz ya bir eleman daha çalıştırsın ya da siz çalışın çocuklara bakici tutun
Üstelik o boya kokusundan benim başım ağrıyor her kuaför dönüşünde
Minicik çocuklar maruz kalıyor
Hadi yaz bahcedeler hiç sanmıyorum tatil yeriyse çok sıcak olabılır o sıcakta bahçede olacakları
Kışın yine içeri de
Boya kokusu kıl tüy

Çok gereksiz bir iş olmuş

Kuaförde 2 yaş 4 yaş çocuk ne yapıyor? Siz çocuğa mı bakıyorsunuz,annenize yardım mı ediyorsunuz? İkisini bir arada yapmak mümkün değil çünkü. Ya çocukların ellerine telefon tablet veriyorsunuzdur diye düşündüm açıkçası. Kimyasal kokusu,gürültü vs için zaten sizin getirmemeniz gerekirdi. Küfürbaz elemanın gitmesi iyi bir şey ama çocuğunu düşünen insan o elverişsiz ortama çocuk getirmez bu da net bana göre.

Back
X