Çocuğuma tablet alsam pişman olur muyum ki

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Günaydin kızlar
oğlum 2 ay sonra 5 yaşına girecek , artik ona bi tabletmi alsam diyorum. Kimde görse ağzı açık bakıyor ya da tableti olanlardan gelmek istemiyor eve.
Evde laptop var ama bazanin altinda kendi telefonlarimizida sakliyouz ondan çünkü aldimi vermek bilmiyor bende bu kadar düşkün olmasini istemiyorum. Ayretten evde televizyon da sık acmiyoruz ya uyuyunca o ya da odasindayken. Ama şimdi herkez tabletsiz cocukmu kaldi yahu baktirma cocugu al diyor ama pisman olurmuyum diyorum.
Sonucta daha cok kucuk boyamalar oyuncaklar bunlardan kopacaginida düşünüyorum

Eğitimini vermekte başarılı olursanız, her şey dengeli ilerler.
Örneğin, sana tablet alırım ama günde üç saat hakkın olur. Kalan zamanlarda iki saat de boyama yapman şartıyla alırız. Anlaşmayı kabul ediyor musun? tarzı konuşma ve anlaşma yollu muhabbetlere girip, sonra verdiği sözü tutmama ve tutma durumunda ödül / ceza yöntemlerini uygulayarak devam ederseniz bir sıkıntı olmayacaktır.
Kanımca.

Acikcasi alirsam hafta sonları veririm diyorhm faat cocuklarda tuturdumu tutturuyolar hafta ici zaten okul donusu 4 saat uyanik kaliyor. Su yaziyi bi okuyum

benim oğlumda 5 yaşında, bende ona çok istediği için almıştım. ama hergün sadece yarım saat bakmasına izin veriyorum kural koyunca mecburen uyuyor. yarım saat dolunca alıyorum elinden. şimdi bıktı artık suratına bakmıyor.

Günaydin kızlar
oğlum 2 ay sonra 5 yaşına girecek , artik ona bi tabletmi alsam diyorum. Kimde görse ağzı açık bakıyor ya da tableti olanlardan gelmek istemiyor eve.
Evde laptop var ama bazanin altinda kendi telefonlarimizida sakliyouz ondan çünkü aldimi vermek bilmiyor bende bu kadar düşkün olmasini istemiyorum. Ayretten evde televizyon da sık acmiyoruz ya uyuyunca o ya da odasindayken. Ama şimdi herkez tabletsiz cocukmu kaldi yahu baktirma cocugu al diyor ama pisman olurmuyum diyorum.
Sonucta daha cok kucuk boyamalar oyuncaklar bunlardan kopacaginida düşünüyorum

Korkunuzu çok iyi anlıyorum benim oğlum 3 yaşında ne oyuncak nede tv izleyen bir çocuk değil buda üzüyordu maşallah haraketlii çok kendisi. neyse ben çok onaylamasamda aldım şuan 3,5 yaşında günde yatmadan önce 1 saat hakkı var okdar musade ediyorum gündüz de yarım saat kural içerinde yani ben kendim bu düzene çok şükür alıştırdım bir problrm yok sizde bu şekilde yaklaşırsanız problem olacağını düşünmüyorum sevgiler...

Konu tasinmis ve kimse gormuyor konuyu

Back
X