çocugumla ilgili gelecek kaygılarım var psikolojik lutfen yardım

Muhtemelen sebep bu. O zaman rahat olun öncelikle. Ben cok korkunç psikolojik bir durum oldugunu düşünmüyorum. Yapmanız gereken ilk olarak oğlunuza ev işine yardımcı olup ese deger vermeyi aşılamalisinz. Sonra kv nizin yaptıgı seylerin hic birini yapmamaya dikkat edeceksiniz. Gelininizi kıskanmayacak kkinizin yerinin ayrı oldugunu bileceksiniz. Bir sorun olmaz budurumda. Ben kv mı cok sevdim mesela

Arkadaşım, hem oğlun küçük hem hamilesin, benzer sorunları yaşayanlar var merak etme, evet normal değil çocuğa her baktığında bunları düşünmen ama çıkmaz sokak değil... Bunun bir değişik versiyonu da -çok örneklerle açmayayım, sana da vesvese olmasın- "çocuğuma zarar verir miyim" tarzı düşüncelerdir. Sıkıntının ciddiyetini sen daha iyi bilirsin, gerçekten bu durum günlük yaşantına zarar verir derecedeyse ilaçsız psikolojik yardım alabilirsin ve geçer inşaallah.

Ve şunu unutma "kadere iman eden, kederden emin olur..."

hamilelik hormonlarındandır geçer , birde su an bagımsızlasma evresine girmiştir o minik adam hepsi üstüste gelmiş:)

Oyyyy ben yandim ozaman iki gelin birden Gösteririm ben onlara Yapmayin allah askina, yarina cikacagimizi kim biliyor, suanin tadini cikartin Yarin ola hayrola... Hem bu birazda sizin elinizde, siz ilerde ayirim yapmassaniz, sevgiyle saygiyla yaklasirsaniz eminim karsiligini alirsiniz...

Bizim oralarda Gelin Kaynana topragina ceker derler Yok yok ben kabul etmiyorum bunu

Gelin mi kötüymüş yani? Aslinda erkekte eşi hatalıysa annesini korumali..

Iki tarafta saygiyi yitirmeyecek işte, yoksa gerginliklerle çok zor bu işler

yorumlarınız çok rahatlattı beni sonuçta benim çocuguma verdigim emegi evlenecegi kızın anneside kızına vermiştr doganin kanunu gun gelince oglanda olsa kızda olsa yuvadan uçacaklar doganin dengesi için bu boyle olmali şu anda bnm bunları duşunmemem lazım o daha kuçuk bir masum bu şekilde duşunmeye çalişiyorum kendimi rahatlatıyrm sizin yorumlarınızda çok iyi geldi bna inşallh en kısa zamanda bu duşuncelrr silinir

Erkek cocuk ölü yatirim bence yani karsilik beklemeyeceksin ben hamileyim oglum olacak ama ilerisi icin kendimi hic beklentiye sokmuyorum

Gelin mi kötüymüş yani? Aslinda erkekte eşi hatalıysa annesini korumali..

Iki tarafta saygiyi yitirmeyecek işte, yoksa gerginliklerle çok zor bu işler
kötü demeyelim,fesat,fitneyle kocasını doldurup kendini iyi gösteren biri.davranışıyla,konuşması tutarsız,çocuklarını bile babaanneye karşı dolduruşa getiren biri. ve en önemlisi de at gözlüğü takmış bir kardeş

Allah uzak tutsun böylelerini ne kadar korkunç şeyler.. Umarım adam kurtulmuştur bu kadından..

yook Allah korusun yuvaları bozulmasın.yeğenlerim var.

O zaman kadın düzeltti sanırım kendini eskisi gibi değildir. Yoksa hep bi huzursuzluk olur aile içinde. Çocuk varken de zor ayrılması bırakıp gidilmiyor hemen

yook Allah korusun yuvaları bozulmasın.yeğenlerim var.
canım..artık eskidevirdeki gibi değil hiç bir şey..en alt katımda yaşlı karıkoca var bir oğulları var..gelini görsen kız sanarsın..okadar bakımlı..yaşlılara çocuklarını bırakıp gezmeye gidiyorlar..gördüğüm..kayınvalide kayınpeder hizmet ediyor gibi

O zaman kadın düzeltti sanırım kendini eskisi gibi değildir. Yoksa hep bi huzursuzluk olur aile içinde. Çocuk varken de zor ayrılması bırakıp gidilmiyor hemen
o aynen devam arada bir anneme uğrar oğluna anneni ara diyorum,git diyorum ama böyle deyip laf sokup gidiyor.annem biraz önemsememeye başladı

Siz kaynananıza nasıl davrandıysanız oğlunuz ve gelinizden aynı davranışları göreceksiniz muhtemelen. Çünkü çocuklarımız bizi model alır ve görerek öğrenir .

o aynen devam arada bir anneme uğrar oğluna anneni ara diyorum,git diyorum ama böyle deyip laf sokup gidiyor.annem biraz önemsememeye başladı

En iyisi. Oğluma ve torunlarıma iyi baksın yeter diyodur kadıncağız ne yapsın.

Ne kadar bossunuz ya. Hayatiniz mukemmel galiba yoktan dert cikarmissiniz. Cok kiskandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…