- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
Bizim oralarda Gelin Kaynana topragina ceker derleryok yok sen normalsin, ciddiyim bak.. sen sadece bir çok insanın aklından geçirdiğini sesli olarak söylüyorsun.. yoksa bu forum daha 40'ı çıkmamış oğlan annelerinin nelerine şahit oldu.. "oğlumu bir kız ile asla paylaşamam" diyen mi istersin, "benimle otursun yeter ki ona kendi oturduğum apartmandan daire alacağım" diyen mi.. yoksa "oğlumu bir kız ile beraber uyurken düşünemiyorum bile" diyen mi..
sen yeni jenerasyon gelinlerin şikayet ettiği k.valideler nasıl oluştu sanıyorsun, onlar da 25 sene önce k.validelerinden şikayet eden gelinlerdi.. heh buraya yazıyorum şimdi ki gelinler de kınadıkları k.validelerinin karbon kopyaları olacaklar
o yüzden sakin ol, iyi düşün iyi olsun..
annem kardeşim istedi diye erkenden nişanladı,yani saygı gösterdi,hiç yanlış kelime kullanmadı,anneyim diye beklentiye de girmedi,sürekli gidip gelmedi çağrılmadıkça gitmedi çağrıldığında da apar topar gönderildi.kızlarına laf söylerken gelinine ses etmedi,hatta olayların üstünü hep kapattı, sürekli oğlum sorunlu benim gelinim iyi derken seneler sonra acı gerçeği öğrendi.aslında herkesin bildiği ama annemin fark etmediği belkide fark etmek istemediği gerçeğini
kötü demeyelim,fesat,fitneyle kocasını doldurup kendini iyi gösteren biri.davranışıyla,konuşması tutarsız,çocuklarını bile babaanneye karşı dolduruşa getiren biri. ve en önemlisi de at gözlüğü takmış bir kardeşGelin mi kötüymüş yani? Aslinda erkekte eşi hatalıysa annesini korumali..
Iki tarafta saygiyi yitirmeyecek işte, yoksa gerginliklerle çok zor bu işler
kötü demeyelim,fesat,fitneyle kocasını doldurup kendini iyi gösteren biri.davranışıyla,konuşması tutarsız,çocuklarını bile babaanneye karşı dolduruşa getiren biri. ve en önemlisi de at gözlüğü takmış bir kardeş
yook Allah korusun yuvaları bozulmasın.yeğenlerim var.Allah uzak tutsun böylelerini ne kadar korkunç şeyler.. Umarım adam kurtulmuştur bu kadından..
yook Allah korusun yuvaları bozulmasın.yeğenlerim var.
canım..artık eskidevirdeki gibi değil hiç bir şey..en alt katımda yaşlı karıkoca var bir oğulları var..gelini görsen kız sanarsın..okadar bakımlı..yaşlılara çocuklarını bırakıp gezmeye gidiyorlar..gördüğüm..kayınvalide kayınpeder hizmet ediyor gibiyook Allah korusun yuvaları bozulmasın.yeğenlerim var.
o aynen devam arada bir anneme uğrar oğluna anneni ara diyorum,git diyorum ama böyle deyip laf sokup gidiyor.annem biraz önemsememeye başladıO zaman kadın düzeltti sanırım kendini eskisi gibi değildir. Yoksa hep bi huzursuzluk olur aile içinde. Çocuk varken de zor ayrılması bırakıp gidilmiyor hemen
o aynen devam arada bir anneme uğrar oğluna anneni ara diyorum,git diyorum ama böyle deyip laf sokup gidiyor.annem biraz önemsememeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?