Çocuğumu bilgisayardan ayıramıyorum.

[/B]

canım koy biraz ağırlığını onun seni şimdiden yönetmesine müsade etme

hafta içi okuldan sonra etüd merkezine gidiyor. o nedenle bütün ödevleri bitmiş şekilde geliyor eve. hafta içi günde 1 saat, hafta sonu 2 saat diye anlaştık. merakla bekliyorum bende ne olacak diye...

yapacagınız tek sey bılgısayarı ortadan kaldırmak yada baska sevdıgı seylerı kısıtlamak.benım oglumda 4,5 yasında pc yı cok sevıyor ama sevdıgı seyler agır basınca fedakarllık yapıyor maalesef.bazen 5 dk sonra kalkıyorsun dıyorum ve hemen pc yı kapatıyor.eger pc de oyun oynarsa kesınlıkle cızgı fılm ızlenmıyor.bu sekılde duzene sokarsınız umarım

yapacagınız tek sey bılgısayarı ortadan kaldırmak yada baska sevdıgı seylerı kısıtlamak.benım oglumda 4,5 yasında pc yı cok sevıyor ama sevdıgı seyler agır basınca fedakarllık yapıyor maalesef.bazen 5 dk sonra kalkıyorsun dıyorum ve hemen pc yı kapatıyor.eger pc de oyun oynarsa kesınlıkle cızgı fılm ızlenmıyor.bu sekılde duzene sokarsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…