Merhaba arkadaşlar
Ben bundan 1 buçuk yıl önce bir çağrı merkezinde çalışıyordum doğum iznine çıktım sonra doğum oldu çocuğumun hastalığı cıktı sürekli ankaraya git gel derken çocuk bana bağlandı bende kıyamadım işten çıktım kimse de bakmaya yanaşmadı şimdi 1 buçuk yaşında maşallah iyi ama hala beni emiyor yemek de yiyor ama beni istiyor yine de iş buldum ise basliyacagim kayın validem bakacak eşim de yardım edeceğini söylüyor o gece çalışıyor gündüz evde çünkü ya ise gitmek istiyorum ama çok ağlar mı beni emmek ister mi günde iki üç kez emiyor deneme yaptm oyalayınca unutuyor ama benim yokluğumu anlar mi siz nasıl başa çıktınız yardım edin lutfen
Aynen bizim de kavuşmamız öyle oluyor bir seviniyor ki gülüşüyoruzm
merhaba,
bende dogumdan sonra 7 ay evde kaldim.
sonra tekrar ise basladim, benim kizimda anne sutu iciyordu ve ek gida ile besleniyordu.
kayinvalideme biraktim bende, isten ciktip eve girdigimde hemen cirpiniyordu gogsume gelmek icin :)
cok guzel bir duygu... :) cok mutlu oluyordu kavusmamiz.
tabi ilk zamanlar, anne icin zor oluyor ama alisiyorsun sonucta ... :)
Allah yardimcin olsun.
Aynen bizim de kavuşmamız öyle oluyor bir seviniyor ki gülüşüyoruz
Amin canımevet cok coskulu bir bulusma oluyor, sevimli hareketler, gulusler, :)))
Allah bagislasin onlari bize
Merhaba arkadaşlar iş falan hayal oldu gidemyrm çocuğa bakamam dedi zaten iş de iyi değildi girmedim ama çok skldm bu durumdan zaten altlı üstlü otryrz kaynanamla ben yeni doğum yapmışken bile gelip bana yardım etmedi çocuğu biberon a alıştırmadı sürekli emzirtti bana tabi ben ne bilim alsti bana ise gidemedm kesin bilerek yaptı ise gitmm die demedi ki bana kizim sen buna biberin ver sana alsr demedi çok sinirliyim ne maddi ne manevi yardım gordum hep kendi ailemden gordum annem hasta olduğu için bakamadi ama iyi köyü yardım etti ya çok bunaldim ya ne istedgmi yapabiluyrm ne alabiliyrm sağlıklı düşünemyrm yani borç ödemekten hiçbişe yapamym ya valla bunaldim artk kızlar ya saçma gelebilir size ama ben psikoloji olarak çok yıprandım artik
Kv çalışmanızı istemiyorsa , evde çocuğunuzla vakit geçirmenizi istiyorsa daha ne istiyorsunuz ?
Ev hanımı olmak gibisi var mı ohh hayat ona güzel patron o , istediği zaman kalkar istediği zaman yatar istediğinde gezer , istediği vakit kahvaltı yapar
Hem eşiniz de gündüzleri evdeymiş , yardımcı olacak biriymiş de , bunun kıymetini bilmelisiniz
Çocuğunuzda o pis biberonu almak yerine sizi emmiş size alışmış şükretmelisiniz ..
Lüks içinde yaşamak için el kadar çocuğu hem de bakmak istemeyen birine bırakıp işe gitmeyi düşünüyorsanız psikolojiniz gerçekten bozuk , bir an önce psikologa gitmeniz iyi olur
arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki. mart sonu nisan başı doğum yapıp en geç temmuzda işe başlayacak ve daha önce bir evladını kaybetmiş bi anne olarak. ev araba borcumuz olsa yemişim işini kesinlikle çalışmam.
annem anneanneme bakmak zorunda, kayınvalidem uzakta. aldığım maaş 2bin bile deil. ve bakıcı kreş fiyatları malum. ne yapıcam en ufak bi fikrim yok. ah arkadaşım =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?