3,5 yaşında bizim çevremizde çocuk olmadığı için onları görünce çok mutlu oldu bir kerelik bıraktım e başım çatlıyorÇocuk kaç yaşında, çok hareketli mi, söyleneni anlar ve yapar mı?
Bazen olabilir, babaannesinin evi, yabancı değil.
Ama eltinize de az da olsa yük olacak bir çocuksa bırakmasanız daha iyi olur.
Bende pişman oldum çok istedi ve çevrede hiç çocuk yok bizim mutlu olsun diye bıraktımBen çocuğumu kimseye bırakmazdım. İstismar olaylarının çoğu aile içinde oluyor. Çocuğunuz kalmak istiyorsa siz de onunla beraber kalmalıydınız. Eltinizle olan kişisel problemlerinizi anlıyorum ama yaptığınız doğru değil
Yanında kalmalıydınız. Elitinizle olanlar olmuş size adım da atmış. Yine de samimi olmayın tabiki ama küs kalmayınBende pişman oldum çok istedi ve çevrede hiç çocuk yok bizim mutlu olsun diye bıraktım
Dedesi çok istedi ve bizim çevremizde çocuk yok mutlu oldu diye bıraktım şuan başım yüzüm bile ağrıyor sıkıntıdanEltiniz size adım atmış. Siz de uzatmayın. Aklınızın kalma sebebi ne ilgilenmezler diye mi.ben bırakmazdım. Dünyanın binbir türlü hali var
Yok Samimi olmam zatenYanında kalmalıydınız. Elitinizle olanlar olmuş size adım da atmış. Yine de samimi olmayın tabiki ama küs kalmayın
Eve gelmeliydim eşim gece çalışıyor kıyafetlerini ayarladım şimdide arıyoruz bakıyorlar mışYok Samimi olmam zaten
Bende pişman oldum çok istedi ve çevrede hiç çocuk yok bizim mutlu olsun diye bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?