Çocuğumu bıraktım ama içim rahat değil

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar daha önce çok post açmıştım..
Kayınvslidemlerle sorunumu beni ayırmaları filan..
İşte eltimle olan olayları görümcemin silip engellemesi..
Kayınvalidemler il dışındaydı iki üç gün oldu geleli bugün bizde eşimle pazar kahvaltısına dışarı çıktık oğlumuzu alıp hep birlikte.. Eşim kahvaltı sonrası istersen annemlere gidelim hoşlamaya dedi bende tamam dedim.. Dönüşte orda çocuk çoluk çok olduğu için eltimin çocukları yavrum orda kalmak istedi ve dedeside çok ısrar etti bişey diyemedim şimdi orda oyun oynuyormuş aklım orda ama şimdi sürekli aramakta istemiyorum sizce ne yapmalıyım..
Birde eltimle karşılaştık işt en e zamandır konuşmuyorduk o bana çok kırılmış bende ona kırıldığımı dile getirdim niye beni aramıyorsun hamileyim bayramda bile aramadın biz iki eltiyiz filan dedi bende ona kırıldığımı dile getirdim işte böyle sorum sizce oğlumun orda kalmasına izin verdim diye vijdan azabı çekiyorum kendimi nasıl rahatlatabilirim..
Kızlar birde şunu anladım kötülükten hiç bir şey çıkmıyor karşındaki kötü olsa bile sen kendin için iyi olacaksın kendi iyiliğin için kitap okuyorum işe yaradı..

Elti konusunda aranızda ki meseleyi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim ama çocuğunuzu bırakmayın ne olur ne olmaz siz neredeyseniz oda orada olsun

Çocuk kaç yaşında, çok hareketli mi, söyleneni anlar ve yapar mı?
Bazen olabilir, babaannesinin evi, yabancı değil.
Ama eltinize de az da olsa yük olacak bir çocuksa bırakmasanız daha iyi olur.

Ben çocuğumu kimseye bırakmazdım. İstismar olaylarının çoğu aile içinde oluyor. Çocuğunuz kalmak istiyorsa siz de onunla beraber kalmalıydınız. Eltinizle olan kişisel problemlerinizi anlıyorum ama yaptığınız doğru değil

Çocuk kaç yaşında, çok hareketli mi, söyleneni anlar ve yapar mı?
Bazen olabilir, babaannesinin evi, yabancı değil.
Ama eltinize de az da olsa yük olacak bir çocuksa bırakmasanız daha iyi olur.
3,5 yaşında bizim çevremizde çocuk olmadığı için onları görünce çok mutlu oldu bir kerelik bıraktım e başım çatlıyor

Bende pişman oldum çok istedi ve çevrede hiç çocuk yok bizim mutlu olsun diye bıraktım

3.5 yasinda cocuk annesiz birakilmaz. madem daha kalmak istiyordu yarim saat daha oturabilirdiniz. sonra zaten yorulacak donus yolunda da uyuyacakti. cocuk kalabalikta ozellikle asla emanet birakilmaz. o ona emanet eder bu suna emanet eder kimse bakmaz cocuga!

Bende pişman oldum çok istedi ve çevrede hiç çocuk yok bizim mutlu olsun diye bıraktım
Yanında kalmalıydınız. Elitinizle olanlar olmuş size adım da atmış. Yine de samimi olmayın tabiki ama küs kalmayın

Eltiniz size adım atmış. Siz de uzatmayın. Aklınızın kalma sebebi ne ilgilenmezler diye mi.ben bırakmazdım. Dünyanın binbir türlü hali var
Dedesi çok istedi ve bizim çevremizde çocuk yok mutlu oldu diye bıraktım şuan başım yüzüm bile ağrıyor sıkıntıdan

Keşke çocuk hevesini alana kadar 1 saat daha otursaydınız. Ama olan olmuş artık. Kafanıza takıp dertlenmeyin. Gidin alın çocuğunuzu.

Ne yalan soyleyeyim ben de birakmazdim bu aileye guvenmemekten degil de benim cocugum yani emanet mi bu oraya buraya birakiliyor kendi anneme bile ben yokken birakamam.hastalik vs olur hadi neyse ama neden izin verdiniz ki?

Ben KV gittiğimde tuvalete girsem birini tembih ediyorum balkona çıkmasın ben gelene kadar diye. Aman oyuna daldı giriş çıkayım demiyorum. Kuzeniyle anlaşamasa bile kalmak istiyor ben de kalıyorum. Hastalık vs olur tabi kim bakacak anneanne babaanneye bırakılacak mecbur ama kuzeniyle vakit geçirecekse bu keyfi oluyor ya çocuğa anlatıp ikna edip getirmek gerekiyor ya da yanında kalınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…