- 9 Mart 2011
- 12.084
- 9.813
- 448
- Konu Sahibi emineturkk
-
bazı anneler çocuklarını kendilerine yük olarak görüyorlar,benim çevremde çok görüyorum anne ve çocuğu arasındaki bağ kopuk oluyor,özelliklede 2.çocuk olduktan sonra ilk çocuğun pabucu tam dama atılıyor,konu sahibi size söylemiyorum bunları belli ki sıkıntılarınız olmuş ben sadece bazı anneleri anlamıyorum bu ilk çocuğun ne suçu var?neden bu çocuklar bu kadar dışlanıyor ALLAH aşkına??
Bahane çok değil mi??annem ben 6 yaşındayken "şiddet,ihanet ve kumar"dan bıkıp,benide yanına alıp terk etti babamı..gidecek yeri yoktu,ailesi babamla evlendiği için ret etmişler zamanında.. İstanbul'da şemsi paşa parkında"kış"bankta yattık 1 haftaya yakın..kendi pardesüsünü örttü üzerime,üşümeyeyim dİye..cepte yok aç kaldık..esnaftan biri wc temizliği teklif etti annemde kabul etti..ve ekmek yiyebiliyorduk,bana süt alabiliyordu..akşam olunca dükkanda bi kenara kıvrılıp uyuyorduk vs...uzun oldu ama ANNEM BENİ HİÇ BIRAKMADI..bırakabilirdi,gençti,güzeldi ama yapmadı..çünkü o gerçek bir "ANNE"..herkes anne olamaz.
ne kasası ne arabası bu konudamı yazıyor onlar
inanın annenize biz de aşık olduk burdan sakıncası yoksa şu anki durumu nasıl sağlığı nasıl iyi mi merak ettim de :)
evet konuda yazıyor yediği önünde yemediği arkasındaymış altında arabası varmış her gün dışardan yiyorlarmış çocuğunu da şimdi yanına almış ankaraspora yolluyomuş ilgileniyormuş yollayınca da... arabayla alıp çocuğu kursa bırakıyor bir kaç saat sonra da alıp eve bırakıyor böyle olunca da ilgileniyor...
Şuan çok iyieşim yanlız kalmasın diye yakından bi ev tuttu evlenince anneme herşeyini karşılıyoruz çok şükür yakında hacca gönderecek eşim annemi ahh annem ne yapsam ödeyemem hakkını
Eşinizden de Allah razı olsun. O böyle bir damadı haketmiş çünkü
Aynen öyle,Allah yüzümüze güldü..arkadaşı rencide etmek için yazmadım yaşadıklarımızı...ama benim annem yaptı,neden oda yapamasın ki?? Oda anne benimkide anne..bahaneleri görünce kızdım sadece..iyi akşamlar.
Gorumcene cok kizfim bekara kari bosamak kolay sen cocogu yanina alma imkanin yoksa sik sik git gor cocuk mahsun kalmasin.eger esinin cocuguna bakiyosan kendi cocugunuda al yanina ...Benim ilk evliliğimden bir oğlum var 8 yasında . Babannesiyle yaşıyor babası Avusturya'da çalışıyor .ben Ankara'da oturuyorum oğlum kochisarda iki saat uzaklıkta bir ilçede .babannesiyle telefonda konuşuyorum oglumla ilgili konuşuyorum sıkıntısı varmı diye . Kadın iyi bir kadın çünkü oğluyla anlaşamadım kadınla sorunum yok.ama ikinci esimin ablası geçenlerde " sana yakıştırmıyorum eski kayınvalidenin kapısına gidip cocuğuna aldığına aradığına ben sen yerinde olsam yapmam" dedi ve kendi hiç evlenmemiş.ve Ekim'inde ilk esinden kızı var ve kadın ayda bir defa alabiliyor cahillik kotu hata yapıyorum acaba
arkadaşlar görümce ne karışabilir diyrsunuz da,görümce de konu sahibinin üvey kızına bakıyor,tabii ki kendinde karışma hakkı bulur.
kimsenin söz sahibi olmalarını istemiyorsa 2 çocuğu da yanlarına alıp hayatlarına öyle devam etmeleri gerekir
Emine Hanım, çok karışık yazıyorsunuz onun için anlaşılmıyor.,sizin çocuğunuz babannede, eşinizin ilk evliliğinden kızı halada değil mi.Ve siz şuan hamilesiniz.Eşiniz de çocuğunuzu yanınıza almanıza bişey demiyor.Çocuk Ankaraspora gidiyor ama hep sizle kalmıyor sanırım bu kısmı çözemedim.Gidip görüyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum da demişsiniz çünkü.E madem durumunuzu düzelttiniz.Kendi çocuğunuzu da alın eşinizin kızını da haladan alın 3 çocuklu bir aile olarak yaşayın.Ne şimdi burada sıkıntı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?