- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi emineturkk
-
Bu durumu yasamanın tek suçlusu benmiyim peki bir Allah'ın kulu demedi yav arkadas senin eski esinde çok bencillik yapmış seninle iliskiye giremedi diye yuva yıkmış kendini kurtarmak için halasının hızıyla evlenip Avusturya'ya gitmiş senede bir defa geliyor hakim hukuk mu diyen yok .anneyim doğru imkanlar ozaman öyleydi simdi imkanlarım farklı onceden kuru ekmek bulanıyordum simdi hergüm dışardan yiyorum onceden iki tl dolmuş parası bulanıyordum simdi altımda arabam bar Allah herkese versin düşmez kalmaz bir Allah hepiniz bayansiniz .hayatinizda sizin istemediğiniz yenildiğiniz pes dediğiniz olay olmadimi
bu kırmızı yer konuda varmıydı? ben mi kaçırdım? :44:
Cocuğumu görmedim almadım ilgilenmedim demiyorum . Babası benimle iliskiye girmiyorsun diye yuvamı yıktı.annemde bakmam defi onların durumu iyi dedi şakamı yapıyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz neyi suçluyorsunuz sorun cocuğumu yanıma aldığım zaman şimdiki görümcemn karşı çıkıyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaslar
şu mavi kısım hariç arkadaşıma katılıyorum ve konuyu gerçekten anlmaya çalışıyorum ama yok sorunu anlayamadım ben..çocuğu yanındaysa sorun ne o zaman? millet hep konuşur ohoo,herkese kulak verirsek yolumuzu bulamayız.
çok tutarsız yazmışsınız konu sahibi
bir yazınızda çocuğu alıcam demişsiniz
bir yazınızda aldım zaten çocuk yanımda demişsiniz
birde ankaraspora yazdırdım demişsiniz ne alakaysa
ankaraspora yazdırınca ilgilenmişmi oluyorsunuz acaba anlayamadım ?
Gülümsedim: )
Ankara Spor'un bir nevi reklamı olmasın bu?: )
düşmez kalkmaz bir allah demişler ama şu kırmızılı cümlen beni bitirdi
he he yanlış yapıyorsun çocukla! ilgilenerek, atmışsın başından nüfusundan da çıkart doğuracağına bak sen!
araban var her gün dışardan yıyorsun hamilesin ne mutlu sana altı yaşında anasız buyuyen yavrun mu vardı senın?
bırak ya! hadı hep beraber üzüldük sana vah vah...
korkaksın sadece altından araban gitmesin o koca senı boşamasın acaba çocukla ilgilenerek yanlış mı yapıyorum dedi kadın ya
aman aman görümce kocanı fitlerse o da senle arayı bozarsa maazallah arabanda gider lüksünde.korkak kadınlar anne olmasın.
bence yanlış yoldasınız yanlışşşş...ne olursa olsun dünyaya getirdiginiz zavallı masum insandan siz sorumlusunuz
nasıl babanaesine bırakırsınızya
1 kuru ekmek yesın yanında olsun evladın
benım kuzenımde ayrıldı babası çocugu almasın dıye gecesıne gündüzüne kattı bayram demedı yıl başı demedı çalıştı çocugu ana okullarına yazdırdıkı hakım ona versın dıye dıdındı
şimdi oda başkasıyla evlendı ama kızınıda yanına aldı kendı babasına bıle ezdirmedı ...şimdiki eşi azıcık laf sölese adamı evden bıle kovuyor ....çocugumu kımseye degişmem dıye ...annelık böle olmalıya ...
anlamıyorum anlamıyorum artık ya
benim anam da demişti kapımın önünden geçme
senelerce görmedi istemedi
ben işsiz parasız eşyasız elimde bi kol çantasıyla geldim
şimdi bir sülale bir çocuğa bakıyoruz
gerçekten anlayamıyorum siz nasıl rahat uyuyorsunuz
Aklıma benim öğrencim Cennet geldi. Annesi babasından boşanıp başka biriyle evlenmiş iki küçük kızı bırakarak. Baba akıl hastası zaten, babanne ve dede ise çok yaşlı ve hastalar. O kızla birlikte çok üzüldük, çok ağladık, annen yok diye az dalga geçmedi arkadaşları. Hiç unutamıyorum "öğretmeniiiiiim" diye sarılıp ağlamalarını, öğretmenim annemi sizden arayabilir miyim demelerini. "Öğretmenim sizde kalabilir miyim" bile demişti... Annesi bir gün küçük kızı aldı götürdü Cennet'i bıraktı. Aradan 1 sene geçti o çocuğu geri getirdi. Kocasının bilmem kaç tane çocuğu varmış, fazlasına bakamazlarmış. 1 sene sonra da iki çocuğu da yurda verdiler. Anne baba sağ ama çocuklar şu an yurtta...
Bu çocuğun da bir annesi babası yok aslında, varmış gibi davranmayın bence.
Bu durumu yasamanın tek suçlusu benmiyim peki bir Allah'ın kulu demedi yav arkadas senin eski esinde çok bencillik yapmış seninle iliskiye giremedi diye yuva yıkmış kendini kurtarmak için halasının hızıyla evlenip Avusturya'ya gitmiş senede bir defa geliyor hakim hukuk mu diyen yok .anneyim doğru imkanlar ozaman öyleydi simdi imkanlarım farklı onceden kuru ekmek bulanıyordum simdi hergüm dışardan yiyorum onceden iki tl dolmuş parası bulanıyordum simdi altımda arabam bar Allah herkese versin düşmez kalmaz bir Allah hepiniz bayansiniz .hayatinizda sizin istemediğiniz yenildiğiniz pes dediğiniz olay olmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?