Cocuğumu görmek sucmu?

bu kırmızı yer konuda varmıydı? ben mi kaçırdım? :44:

bunlara dayanarak yazdım.bir anda mı oldu bu para bu araba hemen iki gün önce mi oldu? neden almadı o zaman yanına?

önce o koca bi ikna edilecek çünkü kasa o.

afedersinizde ekmeğinizi suyunuzu görümcenizmi veriyor ?
o karşı çıkarsa çıksın size ne ?
her işinizde görümcenize mi danışıyorsunuz o izin verirse yapıp izin vermezse yapmıyorsunuzda
''evladınızı'' yanınıza almak içinde mi görümcenizden icazet bekliyorsunuz ?

çok tutarsız yazmışsınız konu sahibi
bir yazınızda çocuğu alıcam demişsiniz
bir yazınızda aldım zaten çocuk yanımda demişsiniz
birde ankaraspora yazdırdım demişsiniz ne alakaysa
ankaraspora yazdırınca ilgilenmişmi oluyorsunuz acaba anlayamadım ?

Anladığım kadarıyla ,
Maddi îmkanınız olmadığından bıraktınız. Şimdi maddi olarak iyisiniz ve maddi ihtiyaçlarını karşılıyosunuz ,zaman zaman arayıp durumunu öğreniyorsunuz.
Görmeye gidip , geride nasıl bir ruh kaldı düşünmeden ,Allah bozmasın mutlu sıcak yuvanıza geri dönüyorsunuz.

Anlamadığım siz kendinizi , o küçücük çocuğun nesiymiş gibi hissediyorsunuz ?

Çocuğu yanında mıymış?
Vallahi uykulu gözler ve beyinle anlatır gibi anlattığı için arkadaş,bende anlamaya çalışıyorum..
Eğer çocuğu yanında olup,yeni eşantiyonların dediklerini kafaya takıyorsa konu sahibi..

O zaman ben şöyle düşünürüm bu kadar tantanaya..

_Çocuk bakmaktan sıkılıp,kaynana ve görümceyi bahane eden bir anne..Bu sayese babaanneye postalanmak istenen bir bebe..

Gülümsedim: )

Ankara Spor'un bir nevi reklamı olmasın bu?: )

Ya vallahi helal olsun şu yorumunuza..
Arkadaşlar,'mlkctk' arkadaş,bu arkadaşın anlatmak istediği,ve istemedende olsa arkadaşın itiraf ettiği yerden yakalayıp,konuyu özetlemiş.

Harfi harfine bende sizin gibi düşünüyorum bu sözde anne için!

bence çevir kazı yanmasına döndü iş çocuk kusmuştu bılmem neydı şimdi yanındaymış ee nıye küsmüş o vakit ilk eşiyle ilişkiye gıremem sebebınden ayrıldıysa ikinciyle nasıl olmuş konunun neresınden tutsam elimde kalıyor dahadünde ayrılanlarla alaklı konu açmış ne alaka bılemedım

Ben konu sahibini anlamakta güçlük çekiyorum çok karışık yazıyor, şimdi çocuğu yanındamıymış öyleyse neden çocuğumu görmek suç mu? diye konu açmış anlamadım :44:

bence yanlış yoldasınız yanlışşşş...ne olursa olsun dünyaya getirdiginiz zavallı masum insandan siz sorumlusunuz

nasıl babanaesine bırakırsınızya

1 kuru ekmek yesın yanında olsun evladın

benım kuzenımde ayrıldı babası çocugu almasın dıye gecesıne gündüzüne kattı bayram demedı yıl başı demedı çalıştı çocugu ana okullarına yazdırdıkı hakım ona versın dıye dıdındı

şimdi oda başkasıyla evlendı ama kızınıda yanına aldı kendı babasına bıle ezdirmedı ...şimdiki eşi azıcık laf sölese adamı evden bıle kovuyor ....çocugumu kımseye degişmem dıye ...annelık böle olmalıya ...

valla çocuga üzüldügüm için çokkkkkk kızdım size kusura bakmayın

kusura bakmayın da görümce nedir ya görümcenin anne çocuk ilişkisinde hükmü olabilir mi? o benim çocuğum der susturursunuz. eğer sizi bu kadar anlamıyolarsa da kusura bakmayın ama kendinizi satıp çocuğunuza bakmak bile kocamın ailesi istemedi diye çocuğunuzla iletişimi kesmekten daha onurludur. hakaret etmek için söylemiyorum fakat buna boyun eğiyorsanız ruhunuzda ciddi boşluklar var demektir. eğer "o benim çocuğum" diyebiliyorsanız gönül rahatlığıyla görümcenin sizin kafanızı meşgul bile etmemesi gerekir. ancak istemeyene bahane çok olayını görüyorum sizde. o yavrucuğu gerçekten seviyorsanız elinizden geleni yapın isterseniz hayatınızı yıkıp tekrar kurun ama alın o çocuğu. ama önce iyi düşünün kendinizi ikinci plana atıp çocuğu 1. plana almanız gerekiyor çünkü

anlamıyorum anlamıyorum artık ya
benim anam da demişti kapımın önünden geçme
senelerce görmedi istemedi
ben işsiz parasız eşyasız elimde bi kol çantasıyla geldim
şimdi bir sülale bir çocuğa bakıyoruz
gerçekten anlayamıyorum siz nasıl rahat uyuyorsunuz

ben çocuğum için anamla babamla karşı karşıya gelmişim görümce kimdir ya
bi de doğru mu yanlış mı diye sorguluyorsunuz
bu cahillik bilmemezlik zeka kıtlığı falan değil başka bi şey bu

Aklıma benim öğrencim Cennet geldi. Annesi babasından boşanıp başka biriyle evlenmiş iki küçük kızı bırakarak. Baba akıl hastası zaten, babanne ve dede ise çok yaşlı ve hastalar. O kızla birlikte çok üzüldük, çok ağladık, annen yok diye az dalga geçmedi arkadaşları. Hiç unutamıyorum "öğretmeniiiiiim" diye sarılıp ağlamalarını, öğretmenim annemi sizden arayabilir miyim demelerini. "Öğretmenim sizde kalabilir miyim" bile demişti... Annesi bir gün küçük kızı aldı götürdü Cennet'i bıraktı. Aradan 1 sene geçti o çocuğu geri getirdi. Kocasının bilmem kaç tane çocuğu varmış, fazlasına bakamazlarmış. 1 sene sonra da iki çocuğu da yurda verdiler. Anne baba sağ ama çocuklar şu an yurtta...

Bu çocuğun da bir annesi babası yok aslında, varmış gibi davranmayın bence.

orda burda çocuk peydahlayıp hepsini bi köşeye atanlar kısırlaştırılmalı artık
olan çocuğuna bakamayıp yurda verenin başka çocuk yapması engellenmeli
doğur doğur at, başkasını buldun bi daha doğur

hiç kimse yargılama bekara karı boşamak kolay yaşamayan bilmez demesin
hepsini de yaşadım gördüm
isteyen de banlasın
bıktım bu yeni kocişleri yüzünden çocuklarından vazgeçenlerden
dün gece 3 köpek yavrusu yüzünden uyuyamadım be sabaha kadar anneleri gelecek de bakacak mı köpekler parçalayacak mı açlar mı üşüyorlar mı diye
evlat bu be evlat

Yaşadım canım yaşamazmıyız
bende 22 yasında dogumdan sonra eskı esım tarafından terk edıldıgımde annemlerı arayıp anne benı almaya gelın xxx benı aldatıyormus dedıgımde sadece pıjemalarımızla cıktık oglumun sadece bıberonunu aldım yanıma gunler ugnler gecınce bu ısın tamamen bıttıgını bılmedıgımız seylerı ogrendıgımız bır kac komsumuz ve yakınımız anneme kız daha 22 yasında babaya verın cocugu hayatını yasayamasın kadınlarla gezemesın kızn yası cok kucuk onunde hayat var dedıklerınde tam 20 ıs gunu cocugumu el kadar ustelık ıse goturup geldım nedenmı benden habersız verırler cocugumu dıye ben calısırken caycı abla baktı benım ogluma
benım aılemın durumu vardı (durum olmasa ne olurkı cocuk okula baslayana kadar ne masrafı var hadı var dıyelım bunu calısırken cok rahat karsılayabılırsınız - benım oglum suanda 3.5 yasında kıyafet her ay almıyorum yazlık ve kıslık toptan alıyoruz onun harıcınde aylık tek harcaması ıctıgı sutlerdır cıpsıne yemegıne karısmıyorum cunku onları bızde yıyoruz onu masraf olarak goremem ayda bılmem kac kutu sut alırsan oyuncak kı oda her ay alınmıyor)ama banada sordular ıstemıyorsan verelım cocugu dıye tabıkı onlar benım nabzımı yoklamıslar o anda ama ben verelım desem verırmıydık bılemıyorum en nıhayetınde vermedık tabıkı el bebek gül bebek büyüttük oglumu

ama ben sunuda dusunuyorum bız yunanıstanlıyız boyle seylerde ulke ayırt edılmez ama turkıyede cocukları cok zıyan edıyorlar baba bakmıyor anne bakmıyor cocuklar babaannede kalıyor namussuzluk olarak gorup cocugu yuk goruyor kız aılesı cocuklarının cocugunu kabul etmıyorlar halbukı bızde cocuk cok onemlıdır annemle babam senelerdır evlı 16 yasıdna evlenmısler evdekı tek huzursuzluk cocuk acmı yattı cocuk dustumu cocugamı bagırıdn hep bu yuzdendı ayrıca babam 55 yasında bızden daha cok sevıyor torunlarını
hata sadece sızın degılkı sızı yetıstıren annenınde babanında
ben daha fazla yazmam sınırlerım bozuluyor boyle konulara

Susuyum diyorum kendimi tutamıyorum arkadaşım sen yaptığın en büyük hatanın farkında değilsin sanırım tutmuş bir de çocukla arada bir görüşmenin ve o çocuğa bakan eski kayınvalidenle görüşmenin hata olup olmadığının derdine düşmüşsün.Bu çocuk daha 3 yaşındayken size küsmüş yıllarca konuşmamış daha minicikken yapmış bunu bir de büyüdüğünü düşünün 15 - 16 yaşına geldiğinde emin olun yüzünüze bakmak istemez çocuğunuzda daha fazla kapanmaz yaralar açmayın.Değil görümceniz yeni eşiniz bile sizin çocuğunuzla görüşmenize karışamaz eğer karışıyorsa onlarda insanlığın zerresi bulunmaz.Keşke yeniden evlenirken sizi çocuğunuzla kabul edecek bir insan olması tercih etseydiniz.Yeniden evlenmek ayıp değil ama çocuğunu başkasına bırakmak en büyük yanlış.O çocuk yarın okula gittiğinde emin olun annesinin yanında olmadığı her halinden belli olacak .

Cnm kardesim ne yasadin bilemeyiz tabi. Ama o karnindaki yavrun hareket edip kendini hissettirdikce o yavru gozunun onune gelmiyormu. Biraz once baska bi arkad konu acmis yigenim ataist oldu die sebeb anne baba ilgisizligi yarin obur gun allah esirgesin bu yavruda oyle olsa o vicdaniniz ne diyecek acaba. Kocani kaybetmekte korkuyorsan eger yemisim kocasini cigerinden kiymetlimi. Ben bi kere yuvaya gittim yillar oldu hala unutamiyorum o melekleri oyle ihtiyaclari varki anneye . O kuzununda sana ihtiyaci var. Sebeb her neyse su an yanimda diyorsun ama su anlik degil omurluk al yavrunu yanina acsan beraber ac toksan beraber tok ama yeterki geceleri korktugunda bile bi annesi oldugunu onu koruyacagni bilsin. Lutfen meleklerimizi gozumuzden ayirmayalim. Inan cocugunu dusununce bile burnumun diregi sizladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…