- Konu Sahibi emineturkk
-
Benim ilk evliliğimden bir oğlum var 8 yasında . Babannesiyle yaşıyor babası Avusturya'da çalışıyor .ben Ankara'da oturuyorum oğlum kochisarda iki saat uzaklıkta bir ilçede .babannesiyle telefonda konuşuyorum oglumla ilgili konuşuyorum sıkıntısı varmı diye . Kadın iyi bir kadın çünkü oğluyla anlaşamadım kadınla sorunum yok.ama ikinci esimin ablası geçenlerde " sana yakıştırmıyorum eski kayınvalidenin kapısına gidip cocuğuna aldığına aradığına ben sen yerinde olsam yapmam" dedi ve kendi hiç evlenmemiş.ve Ekim'inde ilk esinden kızı var ve kadın ayda bir defa alabiliyor cahillik kotu hata yapıyorum acaba
Altı aylıkta ben havaalanına girdim gece gündüz çalışıyordum. Hep babannesi ilgilendi. Ben ayrıldığımda 3 yaşındaydı ailevi durumum iyi degildi annem babam ağrıydi cocukta zaten Biraktin gittin diye kustu 6 yasına kadar konuşmadı yeni yeni . Ama kadın kendileri yapmıyor digerlerinin yapmasında istemiyor
Helle agzini opeyim seninn
Radyolog gorumcenin de cocugu varmis oda 3.sahislardaymis adet boyle galiba oralarda o ayda yilda bir goruyormus
o zaman durum değişir tabi ,allah akıl ihsan eğlesin,ne diyim
Msj anlamadım özür dilerim
Benim ilk evliliğimden bir oğlum var 8 yasında . Babannesiyle yaşıyor babası Avusturya'da çalışıyor .ben Ankara'da oturuyorum oğlum kochisarda iki saat uzaklıkta bir ilçede .babannesiyle telefonda konuşuyorum oglumla ilgili konuşuyorum sıkıntısı varmı diye . Kadın iyi bir kadın çünkü oğluyla anlaşamadım kadınla sorunum yok.ama ikinci esimin ablası geçenlerde " sana yakıştırmıyorum eski kayınvalidenin kapısına gidip cocuğuna aldığına aradığına ben sen yerinde olsam yapmam" dedi ve kendi hiç evlenmemiş.ve Ekim'inde ilk esinden kızı var ve kadın ayda bir defa alabiliyor cahillik kotu hata yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?