Cocuğumu görmek sucmu?

emineturkk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
37
0
6
Ankara
Benim ilk evliliğimden bir oğlum var 8 yasında . Babannesiyle yaşıyor babası Avusturya'da çalışıyor .ben Ankara'da oturuyorum oğlum kochisarda iki saat uzaklıkta bir ilçede .babannesiyle telefonda konuşuyorum oglumla ilgili konuşuyorum sıkıntısı varmı diye . Kadın iyi bir kadın çünkü oğluyla anlaşamadım kadınla sorunum yok.ama ikinci esimin ablası geçenlerde " sana yakıştırmıyorum eski kayınvalidenin kapısına gidip cocuğuna aldığına aradığına ben sen yerinde olsam yapmam" dedi ve kendi hiç evlenmemiş.ve Ekim'inde ilk esinden kızı var ve kadın ayda bir defa alabiliyor cahillik kotu hata yapıyorum acaba

bekara karı boşamak kolay tabi,cocugu olmayan bu duyguyu anlayamaz takılma boşver sen evladını görmeye devam et

Actiracaksiniz bayramlik agzimi
Cocugun yeri annenin yanidir ne isi var babaanne yaninda ?? Kac senedir orda 8 sene once bosanmissiniz ? Dur soyleme ailen sahip cikmadi ,cocugu babasi vermedi dovdu seni sovdu cocukla tehdir etti babannesi iyi bir kadin gozunuz arkada degil mecburdunuz eliniz kolunuz bagliydi
Ekim kim ? Al seni vur ona

Helle agzini opeyim seninn

Radyolog gorumcenin de cocugu varmis oda 3.sahislardaymis adet boyle galiba oralarda o ayda yilda bir goruyormus

Altı aylıkta ben havaalanına girdim gece gündüz çalışıyordum. Hep babannesi ilgilendi. Ben ayrıldığımda 3 yaşındaydı ailevi durumum iyi degildi annem babam ağrıydi cocukta zaten Biraktin gittin diye kustu 6 yasına kadar konuşmadı yeni yeni . Ama kadın kendileri yapmıyor digerlerinin yapmasında istemiyor

Bugun diger konunda 8 sene sonra evlendim dedin ? Neyse ya bosver 3 sene kusmus size cocuk akliyla bebecikken hatta neyse banane ya karninizdaki bebegi umarim yaninizda buyutursunuz nasil olsa onun ayricaligi var oburunun yok

çocuğun sana bıraktın gittin diye küsmüş daha 6 yaşında minicik bi çocuk bu..anne yok baba yok yanında babaanne isterse melek olsun o senin çocuğun ve senin yannda olmalı.bakacak durumun da var sanırım şu anda.yazık günah o yavrucağa.

görümcene diyecek bir lafım yok,banlanmak istemiyorum şimdi durduk yere..çocuğunu yanına al isteyen de istediğin gibi boş boş konuşsun.

Son düzenleme:
İnsallah alıcım yanıma yaşayan bilir arkadaslar yeni kaynanan eski kaymamı kıskanıyor nasıl olurda iyi konuşuyorlar diye .cunku kendileri telefon açmayı bırakın çıkmıyorlar telefona aradan bes sene gecmis hala kin

Büyük konuşmaktan çok korkarım ama şu durumları hiç anlamıyorum.

Anne yüreği dedikleri şey yalan mı?

arkadasim gece gunduz calisiyordum diyorsun
yani iyi kotu bir seyleri gordun yasadin
nasil sorarsin bu soruyu
eski kaynana yeni kaynana muhabbetini birak
o gorumce bozuntusunu birak
ne curretle konusturursun
"sana yakistiramiyorum cart curt.."
babannenin yanindaki cocuk senin degilmi?
kim ne karisabilir gidip gormene cocuk hakkinda konusmana

su an ki ailenin esine ne diye hesap veriyorsun yada burunlarini sokmasina
izin veriyorsun?

alti yasina kadar sana nasil küser parmak kadar cocuk
bir sek
erle kanacak yasta
off

bir annenın önceliği çocuğudur çocuğun yerı babanenın yanı değil sizin yanınız siz boşandıktan sonrakı hayatınızı planlarken önce çocuğunuzu düşünmeliydiniz bakın şimdi arıyor olmanız bıle sorun siz çocuğunuzu bukadar ufakken yanınıza alamıyorsnız buyuduğunde hiç alamazsınız çünkü genelde uvey babalar erkek çocukları istemezler helede buyuk olunca söz dınletemem deyıp hiçten istemezler şimdi arama dıyorlar yarın görüşmiyceksın derler böyle çocuğunuzu geri planda bırakıp yenı bı hayata başlamak bır anneye göre çok bencılce geliyor tabı yuzeysel düşünüp söyluyorum bunları ama yınede evlenırken çocukların durumuda konuşsaydınız yavrunuza anne hasreti çektirmeseydınız

gec kalmıssınız ama olsun hatalara takılmayın eşinizle konusup anlaşın bi şekılde ıknaa edınnn oğlunuzu yanınıza alın öyle arada bı görusmrylr çocuun kslbındekı yarları kapatmanız mumkun olmaz gerı donusu olmadan kımın ne dedıgıne bakmadan alın çocugunuzu yanınıza

offf ya anne başka yerde,baba başka yerde.yavrum minicik aklıyla bile haksızlığı görüp anneye küsmüş.minicik yüreğiyle yanlışlığı anlamış

Ablamin 3 cocugu var en kucuk cocugu 40 gunlukken aldatildi ve ayrildi babam cocuklari birak gel dedi esinin ailesi cocuklari birak git dedi

Ablam ne mi yapti o uc cocugunu asla birakmadi simdi biri universitede biri lisede biride 13 yasinda delikanli cocugu var

Biraksa birakirmiydi birakirdi babam ona yeni bir hayat kurardi ama annelik boyle bisey degil

Belki cok agir olacak ama siz anneyseniz benim ablam karamursel sepeti

Cocugunuzu gecte olsa alin yaniniza 3 sene bana kustu diyorsunuz 3 yasindaki cocugun ikna etmek cok mu zordu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…