• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu götürecekmiş :(

melankolikcan

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
297
155
303
Şanlıurfa
Önceki konularından bilen bilir tam 23 gündür arayıp sormayan kocam bu gün msj attı. Çocuğun eşyalarını hazırla gelip götürcem h.sonu abimlerde benle kalacak diyor. Çocuk uç yasında bensiz uyuyamaz ve beni tehdit etmişti çocuğu kaçırcam kimse bulamaz diye. Ölmek istiyorum bu Allahın cezası adamı nerden tanıdım hayatımı mahvettii. Çocuğu vermelimiyim. Daha davayı açmadık .bu ne şimdi telde bile çocuğunu merak etmeyen adam baba mı oldu şimdi

Vermeyin kesinlikle

Adam açıkça kaçırcam demiş sakın vermeyin

Boşanmış değilsiniz adamda velayet yok kaçırmakla tehdit etmiş yasal olarak göstermekle yükümlü değilsiniz

Çocuğu ne vermek ne de göstermek zorunda değilsiniz hele de tehdit ettiyse

Adama yazın gelmesin savcıya gidip uzaklaştırma kararı çıkarttırcam da yazın

filmdelisi filmdelisi Jessey Jessey ne çok etiketler oldum sizi bu adamların boyu devrilsin

Konu sahibesi yarın savcılığa gidip uzaklaştırma kararı çıkartabilir mi?

Son düzenleme:
Kesinlikle vermeyin veremeyeceğinizi davadan sonra mahkeme kararı ile isterse görebileceğini söyleyin
Allah korusun adam sizi tehdit etmiş başında Zaten böylesine bir adam herşeyi yapabilir korkulur..

Önceki konularından bilen bilir tam 23 gündür arayıp sormayan kocam bu gün msj attı. Çocuğun eşyalarını hazırla gelip götürcem h.sonu abimlerde benle kalacak diyor. Çocuk uç yasında bensiz uyuyamaz ve beni tehdit etmişti çocuğu kaçırcam kimse bulamaz diye. Ölmek istiyorum bu Allahın cezası adamı nerden tanıdım hayatımı mahvettii. Çocuğu vermelimiyim. Daha davayı açmadık .bu ne şimdi telde bile çocuğunu merak etmeyen adam baba mı oldu şimdi
verme çünkü açık açık götüreceğim demiş. davada açmamışsınız şikayet etsen de bşy yapamazlar babası çünkü. verme ama evde birileri daha olsun eve gelip görsün vermiyorum de

Kesinlikle vermeyin !
Dengesiz bir adamın oyuncağı etmeyin çocuğu...
Çok istiyor ise gelir görür ki o durumda dahi yanınızda biri olsun..
Ve lütfen olur da mesaj atar eder ise kaydedin .
Tehdit içerikli mesajları..
Haddini bilsin..
Pabuc bırakmayın..

Gündüz gör gece getir dedim. Kalbim ağrıyor, nasıl bir yılanmış.

Olmaz hanımefendi ya kaçırırsa? Vermeyin kesinlikle kaçırma yüzünden çocuğu vermeyeceğinizi de açıkça yazın. Ne vermek ne göstermek zorunda değilsiniz. Gitsin dava açsın görmek için. Vermiyorum diceksiniz vermiceksiniz bu kadar

Gündüz gör gece getir dedim. Kalbim ağrıyor, nasıl bir yılanmış.

Hanımefendi iyi misiniz? Adam çocuğu kaçıracağım demiş, ortalıktan kaybolurlarsa ne yapacaksınız? Sizin demenizle mi iş yapacak? Bile bile insan hata yapar mı, ortada çocuk var zaafınıza yenik düşmenin zamanı değil.

Back
X