- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi melankolikcan
hayatta vermezdim uc yasinda daha hem kacircam demis sakin verme sakimn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermeyin kesinlikle
Adam açıkça kaçırcam demiş sakın vermeyin
Boşanmış değilsiniz adamda velayet yok kaçırmakla tehdit etmiş yasal olarak göstermekle yükümlü değilsiniz
Çocuğu ne vermek ne de göstermek zorunda değilsiniz hele de tehdit ettiyse
Adama yazın gelmesin savcıya gidip uzaklaştırma kararı çıkarttırcam da yazın
filmdelisi @Jessey ne çok etiketler oldum sizi bu adamların boyu devrilsin
Konu sahibesi yarın savcılığa gidip uzaklaştırma kararı çıkartabilir mi?
Çocuk bende. Bende ailemin yanındayım zaten. Delilim yok . kaçırcam derken yüzyüze yalnızken söyledi. Velayeti bana vermezsen kaçırırım dedi. Velayeti istiyordu ama ben bakacakmışım çünkü nafaka vermek istemiyormuş. Nafaka verirse benden sonra yapacağı evliliğinde huzursuz olurmuş yeni eşiyle. Bu yani kaçırma mevzusu çocuğu çok sevdiği için değil.
Haklısınız. Daha davayı açmadan anneme teyze diyo şerefsiz...Boşandıktan tam 2 sene sonra, oğlum 6 yaşındayken yazlığa tatile götüreceğim deyip 1 hafta yanına alan mahlukat,alıp sevgilisiyle Antalya ya götürmüştü,tabi oğlum telefonda ağzından kaçırınca foyası ortaya çıktı.O konuşmada bana 20 gün sonra getireceğini birden gelişince haber veremediğini söyledi,meğer çocuğu geri vermemek üzere kaçırmış.Bunu anlamıştım ve telefonda aramızda ne geçerse geçsin o çocuğu kullanamayacağını,yerinin benim yanım olduğunu makul,açıklayıcı ve sakin bir şekilde anlattım sonuç farklı olursa polise gideceğimi de çok nazikçe söyledim....Tabi geri getirdi ve bir daha böyle bir çılgınlık yapmadı.....Canımı yakmak için yaptı çünkü sevgilisiyle 1 hafta önce iş yerime gelmiş,yanımdan geçerken de pis pis sırıtıyordu.....Diyeceğim o ki yapmak istediği ya da yapacağı şeylerin sonuçlarını suçlamadan makul bir dille anlatın,endişenizi açık dille konuşun,emin olun tepkiniz çok önemli.....
O devede kulak, korkutmayayım ama sindiremezse canınızı yakmak için hiçbir fırsatı kaçırmayacak...Siz hep soğukkanlı ve kararlı görünün...Haklısınız. Daha davayı açmadan anneme teyze diyo şerefsiz...
Karalı davranabilmekte problem yaşıyorum işte... İçimden hep bir ses bekle hatasını anlar, düzelecek diyor. Çok saçma ama ben onu hala çok seviyorum. Özlüyorum. Güzel günlerimiz aklıma geliyor ağlıyorum. Mutlu bir çift görünce bizi niye bu hale getirdi diye kızıyorum. Duygularım hep değişiyor.O devede kulak, korkutmayayım ama sindiremezse canınızı yakmak için hiçbir fırsatı kaçırmayacak...Siz hep soğukkanlı ve kararlı görünün...