çocuğumu kaçırırsa?

bescayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
48
44
3
eş kişisiyle çekişmeli boşanma davamız sürüyor.daha ilk duruşma görülmedi. eş kişisi bebekliğinden beri çocuğu her kavgada alıp gitmekle tehtit ederdi. ayrılma kararı aldm cocugmuda aldm geldm baba evine.çocuğu görmek için mahkemeden gün talep et diyorum yapmıyor. bugün bir sürü oyuncak almış.ayrı şehirlerdeyiz buarada.geleyim ben vereyim biraz seveyim diyor. şimdi gelse ailemin oturdgu sitede cocugu görse bir.saat gitse diorum kesin sorun çıkarır beni ittirip çocuğu alsa babamla kavgaya girseler Allahım düşünmek istemiyorum bile. ne yapaym ben şimdi. yani. gözümün önünde yarım saat görmesi mi daha az riskli. görüş günü alıp getirmesini beklemekmi.

Son düzenleme:
Ben şahsen kaçırırdım çocuğumu. İstediği zaman görmesine neden müsaade etmiyorsunuz? Çocuk boşanmıyor ki babasından. Asıl sizin sürekli arayıp görüştürmeye ve bu aranızdaki öfke bağını saygıyla yönetmeye çalışmanız lazım.

Ben şahsen kaçırırdım çocuğumu. İstediği zaman görmesine neden müsaade etmiyorsunuz? Çocuk boşanmıyor ki babasından. Asıl sizin sürekli arayıp görüştürmeye ve bu aranızdaki öfke bağını saygıyla yönetmeye çalışmanız lazım.
Katiliyorum

tabi canım... hem eşim hem eşimin kardeşi tarafından darp edildim. hem namusuma ifftime iftiralar yedim. hem aileme ağza alınmayacak hakaretler yedim. sırf çocugu alabilmenin yolunun annenin iffetsiz yaşamı varsa diye öğrenip namusuma okadar düşkün bir anne olmama rağmen fuhuş yapmakla suçlandım.oğlu için evliyken almadığı hiç bir oyuncağı şimdi kıymete binince alıp gelip üstüne 3 yaşndaki anne çocuğunu kaçırmasını (kaçırsa kendisi bakmayacak sehir dısı çalışıyor) haklı buluyorsanız ya siz hiç anne olmadınız yada erkeksiniz.

Babasi tabi ki gorecek. Siz babadan baba sizden kacirma pesindesiniz.
O adam cocugunuzun babasi kestirip atamazsiniz evladiniz icin goruseceksiniz konusacaksiniz.
Gerekirse kamera acacaksiniz, diledigi gibi vakit gecirecek. Bunlari yapmazsaniz gorusturmek istemezseniz arada ki kin ve nefreti koruklersiniz.
Hersey cikmaza girer, bence mantikla ve empati ile yaklasin

Uzaklaştırma almış ya adam şiddetten dolayı, gelip görmesine izin verse uzaklaştırmayı kendi elleriyle bozmuş sayılır kadın sanırım. Bu da mahkemede delil olarak kullanılmıyor galiba, tam emin değilim ama bu bilgiden.

Adam bu kötülükleri size yapmış, çocuğa değil! Ne hakla görüştürmezsiniz. Ne zamandır sizde duruyormuş adan alıp gitse haklı. Çocuğu baba evinden mi getirdiniz de babanın görmesini kısıtlama hakkı görüyorsunuz? Oturup düşünün bunlari. O çocuğun babaya da ihtiyacı var. Böyle insanlar çocuk sahibi olmasa keşke. Çocuk mu doğuruyorsunuz kendinize koz mu belli değil. Yazık.

Babasi tabi ki gorecek. Siz babadan baba sizden kacirma pesindesiniz.
O adam cocugunuzun babasi kestirip atamazsiniz evladiniz icin goruseceksiniz konusacaksiniz.
Gerekirse kamera acacaksiniz, diledigi gibi vakit gecirecek. Bunlari yapmazsaniz gorusturmek istemezseniz arada ki kin ve nefreti koruklersiniz.
Hersey cikmaza girer, bence mantikla ve empati ile yaklasin
3 ay oldu evden cıkalı. cıktgm günden beri gelip mahkemeden gün almadı. her gün istisnasız kamera açtım. her açtığımda hakaret yedim.ortak mallardan oğlum içi n pay istediğim için para avcısı oldum. fuhuşçu oldum. şerefsiz oldum. neler neler. yine gösterdim yine gösterdim. akrabalarımızı arayıp ne iftiralar attı iffetime.tabi sonra özür diliyor sensizliği hazmedemediğim için yaptım ben senin namusundan hep eminim diyor. ama artık yeter. benimde bi gururum var.anneyim ben! çocuğunun annesi!

tabi canım... hem eşim hem eşimin kardeşi tarafından darp edildim. hem namusuma ifftime iftiralar yedim. hem aileme ağza alınmayacak hakaretler yedim. sırf çocugu alabilmenin yolunun annenin iffetsiz yaşamı varsa diye öğrenip namusuma okadar düşkün bir anne olmama rağmen fuhuş yapmakla suçlandım.oğlu için evliyken almadığı hiç bir oyuncağı şimdi kıymete binince alıp gelip üstüne 3 yaşndaki anne çocuğunu kaçırmasını (kaçırsa kendisi bakmayacak sehir dısı çalışıyor) haklı buluyorsanız ya siz hiç anne olmadınız yada erkeksiniz.
Kadınım ve anneyim. Çocuğunuza dair yaptığı hiçbir kötülüğü anlatmamışsınız. Onu darp etti mi? Psikolojik şiddet uygulayıp tramva yaşattı mı? Çocuğun babasına karşı korkusu yada görmeme isteği var mı?

Eşiniz affedilir şeyler yapmamış, karşılığında sizde boşanıyorsunuz zaten. Eminim ki sizinde verdiğiniz karşılıklar olmuştur. Sizin kavgalarınız çocuğun size olan ihtiyacını değiştirmiyor. Ne kadar görmek istiyorsa o kadar görecek, mecbursunuz. Başta sizin yanınızda vakit geçirir, uzlaşmaya varıldığında yada karar çıktığında yavaş yavaş onunla gönderirsiniz.

Şimdi sizin uzaklaştırma kararını ihlal şikayetiniz daha önemli bir hal aldı.
Şikayeti şakın geri çekmeyin.
Mahkeme 20 gün yatılı falan vermez.
Alıp götürür, güvenilmez, yasakları ihlal eden bir tip bu adam su an onların gözünde.
Gelir bir kaç saat görür. Gider.
Kaçırmayın, mahkeme neye karar verirse onu uygulayın.
Ama uzaklaştırma ihlalini kullanın.

Ama çocuğun babası falan diyecekler, baba ise çocuğunun annesine karşı insan gibi muamele edecek. Hakaret, darp, iftira... çocuğunu düşünen hangi baba bunu yapar?

babanin cocugu gormesini istememenizde cocukla ilgili bi durum mu var? cocukta travma olusturacak bir sey mi yapiyor baba? yoksa tamamen sizin kizginliginiz hinciniz icin mi boyle bi diretme yapiyorsunuz?

Uzaklaştırma almış ya adam şiddetten dolayı, gelip görmesine izin verse uzaklaştırmayı kendi elleriyle bozmuş sayılır kadın sanırım. Bu da mahkemede delil olarak kullanılmıyor galiba, tam emin değilim ama bu bilgiden.[/
Uzaklaştırmayı görmedim sanırım. Nasıl görecek o zaman baba? Çocuğu birinin mi götürmesi gerekiyor?

Yerinizde olsam kaçırma tehdidine karşı mahkeme sonuçlanana kadar görüşmez görüştürmezdim. Mahkeme sonuçlandığında da karar ne yönde olduysa ona uyardım. Kimse kusura bakmasın da evlilik içinde babalık yapmamış adam şimdi böyle davranıyorsa tek amacı anaya eziyet etmektir! Bu arada çocuğu alsa götürse kendi mi bakacak sanki verecek kendi anasına baktıracak kendi de gidip yeni oynaşlar bulacak bekar hayata devam maksat çocuğun anasına eziyet etmek olsun yeter ki! Ayrıca uzaklaşma kararı vardı adamın lütfen avukatınıza danışmadan tek adım bile atmayın

babanin cocugu gormesini istememenizde cocukla ilgili bi durum mu var? cocukta travma olusturacak bir sey mi yapiyor baba? yoksa tamamen sizin kizginliginiz hinciniz icin mi boyle bi diretme yapiyorsunuz?
çocuğumu kaçırabilir diyorum bu yeterli değilmi bi anne çocuğu için yeterli bi.travma değilmi? çocuğm babasını hiç aramyor farkında bile değil kavga gürültü dolu evdeki halinden daha mutlu. mahkeme gün verirse göstermek zorundayım zaten ama gidip görüş günü de almıyor. hem namusuma iftiralar atıp hem hakaretler edip üstüne kamera mı açayım birde ?

Adam bu kötülükleri size yapmış, çocuğa değil! Ne hakla görüştürmezsiniz. Ne zamandır sizde duruyormuş adan alıp gitse haklı. Çocuğu baba evinden mi getirdiniz de babanın görmesini kısıtlama hakkı görüyorsunuz? Oturup düşünün bunlari. O çocuğun babaya da ihtiyacı var. Böyle insanlar çocuk sahibi olmasa keşke. Çocuk mu doğuruyorsunuz kendinize koz mu belli değil. Yazık.
Evlenmemiş çocuk sahibi olmamış insanların böyle beylik laflar etmesi de ayrı bir tez konusu bence.

Siz hangi hakla bu şekilde suçlayıcı konuşabiliyorsunuz peki??? Kimse analığı burdan öğrenecek değil! Sınanmadığınız konular hakkında yorum yaparken biraz vicdan süzgecinden geçirin lafınızı

Kadın canını zor kurtarmış aile boyu çirkef insanlar yüzünden uzaklaştırma kararı almak zorunda kalmış, kimse evliliğinden çocuğunun babasından bu şekilde ayrılmak istemez mecbur kalmış bazı şeylere bunu anlamak çok mu zor?

çocuğumu kaçırabilir diyorum bu yeterli değilmi bi anne çocuğu için yeterli bi.travma değilmi? çocuğm babasını hiç aramyor farkında bile değil kavga gürültü dolu evdeki halinden daha mutlu. mahkeme gün verirse göstermek zorundayım zaten ama gidip görüş günü de almıyor. hem namusuma iftiralar atıp hem hakaretler edip üstüne kamera mı açayım birde ?
evet ikinci sebep demek ki. yani kizginliginoz hinciniz icin vermek istemiyorsunuz. kacirma ihtimali herkes icin var. bu ihtimalde de velayeti alamayan kisinin cocugu gormesi diye bir sey olmamali o zmn.bununla ilgili bi tehdit varsa ya da suphe sebeplerinizi mahkemede tek tek anlatin.

3 ay oldu evden cıkalı. cıktgm günden beri gelip mahkemeden gün almadı. her gün istisnasız kamera açtım. her açtığımda hakaret yedim.ortak mallardan oğlum içi n pay istediğim için para avcısı oldum. fuhuşçu oldum. şerefsiz oldum. neler neler. yine gösterdim yine gösterdim. akrabalarımızı arayıp ne iftiralar attı iffetime.tabi sonra özür diliyor sensizliği hazmedemediğim için yaptım ben senin namusundan hep eminim diyor. ama artık yeter. benimde bi gururum var.anneyim ben! çocuğunun annesi!
Ilk mesajiniza gore yorum yaptim, orada bunu belirtmediniz.
Sizin aranizda yasananlarin cezasini ceker, bedelini oder.
Cocugunu kısıtlı görür ama bir babadir nihayetinde gorusturmem yarim saat benim yanimda gorsun demeniz olmaz bence, neticede mahkeme karar verecek ama cocuk icin uzlasin.

evet ikinci sebep demek ki. yani kizginliginoz hinciniz icin vermek istemiyorsunuz. kacirma ihtimali herkes icin var. bu ihtimalde de velayeti alamayan kisinin cocugu gormesi diye bir sey olmamali o zmn.bununla ilgili bi tehdit varsa ya da suphe sebeplerinizi mahkemede tek tek anlatin.

Hanımefendi mahkeme orada. Babası çok meraklıysa görmeye, gitsin görüş günü için karar çıkartsın.
Kadın zaten uzaklaştırma kararı çıkartmış eşi için. Ki adam ona bile uymamış. Ne kadar da güvenilir bir adam gerçekten. Tam çocuk teslim etmelik.

Uzaklaştırmayı görmedim sanırım. Nasıl görecek o zaman baba? Çocuğu birinin mi götürmesi gerekiyor?

Baba önce mahkemeden görüş günü talep edecek.
Hanımefendinin avukatı dişli biriyse, uzaklaştırma ihlalini de bahane edip, baba ile yalnız görüşe itiraz edecek.
Uzaklaştırma ihlali yapan, çocuğu da kaçırır diyecek
Sosyal hizmetlerden bir görevli eşliğinde vs görüş ayarlanabiliyor sanırım, öyle bir çözüm olabilir ancak..

Şimdi sizin uzaklaştırma kararını ihlal şikayetiniz daha önemli bir hal aldı.
Şikayeti şakın geri çekmeyin.
Mahkeme 20 gün yatılı falan vermez.
Alıp götürür, güvenilmez, yasakları ihlal eden bir tip bu adam su an onların gözünde.
Gelir bir kaç saat görür. Gider.
Kaçırmayın, mahkeme neye karar verirse onu uygulayın.
Ama uzaklaştırma ihlalini kullanın.

Ama çocuğun babası falan diyecekler, baba ise çocuğunun annesine karşı insan gibi muamele edecek. Hakaret, darp, iftira... çocuğunu düşünen hangi baba bunu yapar?

Aynen katılıyorum
Cevaplar İsveçten Norveçten gelmiş
Kadına eziyet etmek için çoçuğu kaçıran da çok, çocuğa zarar veren de ülke psikopat kaynıyor
Adamın derdi de çocuk falan değil zaten bu kadına hakaret etmek
Kaçırcam diye tehdit eden adama çocuk mu teslim etsin bu kadın yani
kafalar güzel

Back
X