çocuğumu kaçırırsa?

evliyken çocuğuna aldığı ıslak mendili adet fiyat hesabı yapan maası asgari ücretin neredeyse on katı olan bu baba kişisi
çocuğuna aldığı herşeyde ağzma ederdi. 3 aydır cocuk ne yiyor ne icior demedi şmdi gitmş en pahalı oyuncakları almş.oo süper baba
Çocuğun yaşam standartları ile alakalı tek yorum yazmayan bana neden şartlarınızı anlatıyorsunuz oda muamma ama ben konunuzdan çıkıyorum evladıniza kolaylıklar diliyorum babası değil ama annesi kaçırmış çocugu aynısı. Babanın öldürdüğü evlatlar var evet annenin öldürdükleri de var haberlerde. Size öldürdünüz demiyorum baba da öldürecek demiyorum ama çocukla adamı cezalandiraan kadın grubundansiniz. Göstermek isteseniz kendi nezaretinde bile gösterirsiniz çocuğunuz önemliyse. Ya da göstermeyin banane.

babanın görme hakkı oldugunu yazanlara neden bu tepki.
biz eşinizin size olan davranışlarını savunmuyoruz
babadır gelsin görsün evladınızda özlemiştir diyoruz.
adam size iftira hakaret şiddet uygulamanın bedeliniz siz ona ödetiyorsunuz zaten

tabi canım... hem eşim hem eşimin kardeşi tarafından darp edildim. hem namusuma ifftime iftiralar yedim. hem aileme ağza alınmayacak hakaretler yedim. sırf çocugu alabilmenin yolunun annenin iffetsiz yaşamı varsa diye öğrenip namusuma okadar düşkün bir anne olmama rağmen fuhuş yapmakla suçlandım.oğlu için evliyken almadığı hiç bir oyuncağı şimdi kıymete binince alıp gelip üstüne 3 yaşndaki anne çocuğunu kaçırmasını (kaçırsa kendisi bakmayacak sehir dısı çalışıyor) haklı buluyorsanız ya siz hiç anne olmadınız yada erkeksiniz.

Millet ne bilsin ne yaşadığınızı. Konunuza ekleyin
Böyle dışarıdan bakınca babayla çocuğu ayırıyor gibi görünüyorsunuz çünkü. Olayın öncesini yazarsanız daha iyi yorum alırsınız

adam size iftira hakaret şiddet uygulamanın bedeliniz siz ona ödetiyorsunuz zaten
çünkü ben konuyu gelmesin görmesin aaman nasıl emgel olurum diye açmadımki. kaçırma ihtimali olduğu için mahkeme kararını mı beklesem yoksa benim gözetimmde karar olmadan da göstersem hangisi daha az riskli diye sordum. konu nerelere çekildi yahu.

çünkü ben konuyu gelmesin görmesin aaman nasıl emgel olurum diye açmadımki. kaçırma ihtimali olduğu için mahkeme kararını mı beklesem yoksa benim gözetimmde karar olmadan da göstersem hangisi daha az riskli diye sordum. konu nerelere çekildi yahu.
dava açılmış. avukatınız nediyor.
okadar olumsuz şeyler yazmışsınız ki hangi fikrinizi desteklesem bilemedim.
en iyisi resmi olarak nir karar çıkarmanız.
bir de böyle babalar çocuk kaçırmayı bırakın 3 saat sorumluklarını almazlar kaldı ki kaçıracak

Böyle durumlarda devletimizin kanunları -hukuki kanunlar yıllara dayanan tecrübe sonucu oluşturulur- belli bir yol yordam belirlemiştir. Baba mahkemeye gider ve çocuğunu görmek üzere başvurur. Mahkemenin görüş zamanı için alacağı karar yalnızca boşanma sürecini kapsar, boşandıktan sonrası için farklı bir karar çıkar. Baba, bu yola başvurmadan görmek istiyor. Art niyet olduğu belli. Çünkü bu şekilde görmesine izin verdiğinde anne, baba kaçırsa çocuğu, annenin geçici velayet sonuçlanana kadar yapabileceği hiçbir şey yok. Anneye şiddet uygulamış olan ve her türlü çirkefliği yapan babanın çocuğuna şiddet uygulamayacağı da garanti değil elbette. Kadını bu şekilde cezalandıran baba o kadar çok ki memlekette. Lütfen direk suçlamayın. Empati yapın. Siz olsanız ne yapardınız?

bir de böyle babalar çocuk kaçırmayı bırakın 3 saat sorumluklarını almazlar kaldı ki kaçıracak
Kadını cezalandırmak için kaçırabilir.

nasıl olumsuz yazmayım çocuğu kaçırmışım da bilnem ne de yorumlara bak. aukatım gitsin görüş günü istesin diyor. babasıda görüş günü fln talep etmiyor. habire beni rahatsz etmek amaçlı kameradan görüştür diyor o arada saydırıyor.

Şu anda siz çocuğu kaçırmış durumundasınız madem daha da bilenecek gösterin karı koca olamamak ayrı ama baba olmak daha ayrı ikisini karıştırmayın

Tüm yorumları okudum.
Sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eski eşiniz çocuğunuz üzerinden sizi huzursuz etme niyetinde.
Babasıdır, görmek hakkıdır diyenler kendi bakış açılarına göre haklı olabilirler ancak o hak babalığı haketmiş adamlar için geçerli bence.
Bu adam evladını gerçekten önemsese, çocuğunu doğurup büyüten annenin iffetine, namusuna laf söylemez. Anneyi darp etmez.
Sanki adam normal biriymiş, konu sahibi ile anlaşmalı veya çekişmeli olsa da belli bir insani seviyede boşanmış gibi, ex koca olacak adama bu kadar iyi niyet göstermeye gerek yok.
Mahkemeye başvurur, kanunun verdiği hak neyse ona göre görür evladını. Buna kimse itiraz edemez. Ama hem başvuru yapmasın hem evladım diye sızlansın, oldu...
Konu sahibi siz ben dahil kimin ne dediğine bakmayın, avukatınızı ve iç sesinizi dinleyin.
Bir evladı annesinden fazla hiç kimse düşünemez.
Allah yardımcınız olsun.

Sadece telefonda kamera acıp gorusturun, mahkeme esnasinda soylersiniz bunu ilaveten hakaret ederse de bunu da sahitlendirin aile bireyleri disinda birilerine.Ancak yuzyuze gorusturmeyin madem ki sorunli eş kisiniz vardı.Allah yardimciniz olsun yazik gercekten severek evlenen insanlarin bu hallere gelmeleri uzucu dogrusu

Anne baba ne yaşarsa yaşasın acısını çocuktan çıkartamaz. Siz önce bunu öğrenin. Anne ve baba olmak öyle kolay değil. Babasız, annesiz çocuk ne oluyor hiç düşündünüz mü? Bu kopukluğa, çekişmeye şahit oldukça ne hale geliyor? Anne almış yanina çocuğu, baba görüşmesin bana kötülük yaptı çünkü kafasında. Bu mu sağlıklı olan? Anne değilim ama mantikli düşünen bir insanım çok şükür. Mahkemeye gidince de siz anne misiniz de karar veriyorsunuz dersiniz artık. Bu ne cahilliktir. :) Çocukları kullanmak annelik babalık oldu size göre vallahi pes!
Haddinizi bilin herkesi kendiniz gb cahil sanıyorsunuz!!

Merak etmeyin belki de sizin yaşınıza yakın evlilik hayatım var benim! İki evlilik yaşadım iki de evladım var beylik beylik konuşup örnek verdiğiniz durumları da bizzat tecrübe ettim. Burda birşey yazıyorsam mutlaka temeli vardır. Asıl siz kendi yazdıklarınıza bakın mantıklıymış hadi ordan!
Erkekler baba olunca tv dizilerindeki gb muhteşem yaratıklara dönüyorlar zannediyorsunuz galiba. Sizi gerçek hayata davet ediyorum hatta mümkünse bizzat Türkiye’de yaşanan gerçek hayata!

Böyle durumlarda devletimizin kanunları -hukuki kanunlar yıllara dayanan tecrübe sonucu oluşturulur- belli bir yol yordam belirlemiştir. Baba mahkemeye gider ve çocuğunu görmek üzere başvurur. Mahkemenin görüş zamanı için alacağı karar yalnızca boşanma sürecini kapsar, boşandıktan sonrası için farklı bir karar çıkar. Baba, bu yola başvurmadan görmek istiyor. Art niyet olduğu belli. Çünkü bu şekilde görmesine izin verdiğinde anne, baba kaçırsa çocuğu, annenin geçici velayet sonuçlanana kadar yapabileceği hiçbir şey yok. Anneye şiddet uygulamış olan ve her türlü çirkefliği yapan babanın çocuğuna şiddet uygulamayacağı da garanti değil elbette. Kadını bu şekilde cezalandıran baba o kadar çok ki memlekette. Lütfen direk suçlamayın. Empati yapın. Siz olsanız ne yapardınız?
Allah aşkına neyi suçladım.
tepkisini sordum.
babanın mahkeme kararında da aynı riskler var.
baba anneye göstermeseydi aynı şeyi yazardım.
üstelik konu sahibi adamın yaptıklarına karşılık kendini ve çocugunu gayet güçlü koruyor.

Mahkemece bı karar varsa ona uymanız lazım. İsi gücü var mı çocuğu kacirsa her şeyi bırakıp çocukla saklanma gibi bı durumu olur mu?
Normal şartlarda çocuğa bu ayrılığı yansitmaman için babasıyla görüştür derim ama adamın ahlaki sınırını sen daha iyi bilirsin

Boyle durumlarda sosyal hizmetler gorevlisi, avukat ve polis esliginde babaya cocuk gosterilir. Babaya dunya kadar paraya mal olacak. En azindan her gorusme 1000 lira gibi. Baba babalara geldi :KK66: anaya namussuz derse iste boyle olur.
:KK45:Bu kadar pahalıya mal olacağını bilirse bir daha görmek istemez zaten.

Allah aşkına neyi suçladım.
tepkisini sordum.
babanın mahkeme kararında da aynı riskler var.
baba anneye göstermeseydi aynı şeyi yazardım.
üstelik konu sahibi adamın yaptıklarına karşılık kendini ve çocugunu gayet güçlü koruyor.
Hayır, mahkeme kararıyla görürse ancak polis, sosyal hizmetler görevlisi vb. eşliğinde olur bu. O yüzden kaçıramaz çocuğu.

Boşanmış iki kişinin çocukları olarak size sadece şunu söyleyebilirim; eşler ayrılıyor evet ama olan evlada oluyor. Ego savaşı mıdır güç gösterisi midir bilemiyorum ama çocuğu savaş aleti olarak görüyorlar. Sizi kastetmiyorum genel olarak söylüyorum. Lütfen bir çocuğun gözünden bakarak olaya yaklaşın kendinizi onun yerine koyun. Aynı durumda siz olsaydınız siz babanızı görmek istemez miydiniz? Korkunuzu anlayabiliyorum bunu avukatınıza söylerseniz elinden geleni yapacaktır zaten. Tek görüştürmezler olur biter.

Back
X