Arkadaşlar ben normalde depremden çok korkarım bundan 4 5 gün önce bi arkadaş depremle ilgili bi paylaşım yapmıştı ve ben o günden beri oğluma bisey olacakmış gibi hissediyorum içimde bi sıkıntı var ruhum daralıyor sanki sürekli ona sarılmak istiyorum sürekli ona sarılarak ağlıyorum şimdi deprem tedirginliği yok ama oğluma bisey olcak gibi hissediyorum kaç gündür ağlıyorum içim çıktı ağlamaktan ruhum tükendi sanki Allaha isyan etmek istemiyorum bazen oluyoki sanki boğazıma kadar doluyum diye hissediyorum kötü kötüyü getirir derler düşünmemeye çalışıyorum yapamıyorum engel olamıyorum bi kaç dk iyiysem sonra oğlumu görünce yine kötü oluyorum eski halime dönemiyorum dua ediyorum rahatlayamiyorum korkuyorum kendime bisey yapmaktan canim çok aciyo artık gülemiyorum Bile arkadaşların yorumlarını okudum bitek ben değilmişim ama hergun yarınım nasıl olcsk günü nasıl bitircem demek istemiyorum eskisi gibi oğlumla gülüp oynamak gezmek istiyorum bin şükür oğlum çok iyi Allah hastalık vermesin de neden böyle oldum bisnda anlamadim