Çocugumu koruyamıyorum :,(

ayysem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
24
21
8
Hatay
3 yasında bi kızım var ve bende annelık ıc gudusu olan koruma duygusu yok galıba moralım cok bozuk bunu 3 olayda anladım ılkı parkta kızım bı kedıye dokunmak ıstedı 1.5 yasıdayken yanına gıttım ay ay dokunma dedım ama kızımı cekemedım yanından arkadas kucakladı kızımı ıkı defadır da apartmanda fare goruyorum ben gerı kacıyorum bı bakıyorum kızım oldugu yerde kalmıs ılkınde babası yanında dıye umursamamısımdır dedım ama ıkıncıde sadece ıkımızdık allahtan fare ölmüştü :,( ben kötü bir anneyim galiba :,(

İyi de kedi birşey yapmaz ki çocuğa böyle küçük şeyleri düşünerek moralinizi bozmayın lütfen. Ne anneler var 10 gün bebeğini yalnız bırakıp tatile giden siz bir kedinin yanından uzaklaştırmadınız diye kötü bir anne olmazsanız. Olabildiğince mutlu olmasını sağlayın çocuğunuzun bırakın kediyle de oynasın fareye de baksın korkak olmasın. Siz iyi bir annesiniz bence böyle küçük bir şey için bile bu kadar düşünüp burada fikir danışma inceliğinde bulunduğunuz için:)

Öyle mi düşünüyorsunuz :/ ne bileyim allah korusun daha kötü bi olay da da aynı davranısta bulunursam diye korkuyorum :( allah yasatmasın

Sen böyle küçük şeyleri dert ediyorsan iyi bir annesindir dert etme boş yere bence. Kedi cocugunuza birsey yapmaz bunun farkında oldugunuz için cekmemissinizdir. Abartı olan arkadaşınızın davranışı. Fare biz kadınlarda bomba etkisi yaratıyor olusunden bile kaciyoruz. Sonuçta o olayda da çocuğunuz fare olusune dokunmadigin sürece bir tehlike yok siz de bunun farkında oldugunuz için cekmemissinizdir çocuğu.

Back
X