Kötü giden bir evliliğim varsa ve Almanya'ya gitme şansım varsa tabiki giderdim. Durdugun kabahat bence. Çocuklar düzene çok çabuk adapte olurlar inanın mutsuz ailede buyumektense mutlu bir şekilde yurt dışında yaşar yavrucak. Mis.selam kızlar elinizde fırsat olsa yurt dışına gidermisiniz çunkü ben galiba gidicem ve gelmicem artık evlilikten herşeye susmaktan hak etmediğim yerde yaşamaktan çok yoruldum sevdiğim adama eşime herşeyimi verdim 4 yıldır uğraşıyorum ama yok. Keşke dıyorum sonumu görseydim asla evlenip çocuk yapmazdm babamın evinde kalırdım durduk yere kendi başımı yaktım ama biryandan korkuyorm 2 yaşındaki çocukla tek başına kalmaktan . Oğlum ve ben alman vatandaşıyız oraya gittiğim zaman anne ve çocuk yurduna gitmeyi planlıyorm fakat çocugm aşırı babasına düşkün orda durmaz ve pıskolojisi bozulur diyede tedirgin oluyorum ne yapıcam ben kafam çok karışık ?
Eşiniz izin verecek mi onayı olmadan cikaramazsiniz çocuğuselam kızlar elinizde fırsat olsa yurt dışına gidermisiniz çunkü ben galiba gidicem ve gelmicem artık evlilikten herşeye susmaktan hak etmediğim yerde yaşamaktan çok yoruldum sevdiğim adama eşime herşeyimi verdim 4 yıldır uğraşıyorum ama yok. Keşke dıyorum sonumu görseydim asla evlenip çocuk yapmazdm babamın evinde kalırdım durduk yere kendi başımı yaktım ama biryandan korkuyorm 2 yaşındaki çocukla tek başına kalmaktan . Oğlum ve ben alman vatandaşıyız oraya gittiğim zaman anne ve çocuk yurduna gitmeyi planlıyorm fakat çocugm aşırı babasına düşkün orda durmaz ve pıskolojisi bozulur diyede tedirgin oluyorum ne yapıcam ben kafam çok karışık ?
İmkanın varsa koşa koşa git derim bende. Ülkenin durumu ekonomisi belli malesef... Mutsuz bir aile ortamında büyümesinden iyidir. Eşinle paylaştın mı peki bu planını ? nekadar boşanacak olsanız bile çocuk için yapılan tüm plan programları medeni bir şekilde birbrinizle paylaşmak zorundasınız.selam kızlar elinizde fırsat olsa yurt dışına gidermisiniz çunkü ben galiba gidicem ve gelmicem artık evlilikten herşeye susmaktan hak etmediğim yerde yaşamaktan çok yoruldum sevdiğim adama eşime herşeyimi verdim 4 yıldır uğraşıyorum ama yok. Keşke dıyorum sonumu görseydim asla evlenip çocuk yapmazdm babamın evinde kalırdım durduk yere kendi başımı yaktım ama biryandan korkuyorm 2 yaşındaki çocukla tek başına kalmaktan . Oğlum ve ben alman vatandaşıyız oraya gittiğim zaman anne ve çocuk yurduna gitmeyi planlıyorm fakat çocugm aşırı babasına düşkün orda durmaz ve pıskolojisi bozulur diyede tedirgin oluyorum ne yapıcam ben kafam çok karışık ?
Ayrıca yeme bozukluğunuz ve muhtemelen buna bağlı geçmeyen baş ağrılarınız da varmış. Öncelikle psikolojik destek alıp karar vermeyi sonraya bırakırsanız faydalı olur gibi.İyi akşamlar canlar 2 yaşında oğlum var onu canımdan çok seviyorum evliliğimde bir sorun yok ama çok yoruldum aşırı zor bir çocugum var kreşe vermek istiyorum ama daha konuşamıyo tedirgin oluyorum ister istemez
Baba evini özlemıyorum desem yalan olurbunalımdayım galiba sizce kreş yaşı geldimi vermelimiyim
Önceki konunıza baktım eşimle sorunumuz yok ama evliliğe anne baba alışamadım demişsiniz.Acaba sorun sizde olabilir mi? Psikolog desteği almanız faydalı olabilir.selam kızlar elinizde fırsat olsa yurt dışına gidermisiniz çunkü ben galiba gidicem ve gelmicem artık evlilikten herşeye susmaktan hak etmediğim yerde yaşamaktan çok yoruldum sevdiğim adama eşime herşeyimi verdim 4 yıldır uğraşıyorum ama yok. Keşke dıyorum sonumu görseydim asla evlenip çocuk yapmazdm babamın evinde kalırdım durduk yere kendi başımı yaktım ama biryandan korkuyorm 2 yaşındaki çocukla tek başına kalmaktan . Oğlum ve ben alman vatandaşıyız oraya gittiğim zaman anne ve çocuk yurduna gitmeyi planlıyorm fakat çocugm aşırı babasına düşkün orda durmaz ve pıskolojisi bozulur diyede tedirgin oluyorum ne yapıcam ben kafam çok karışık ?
selam kızlar elinizde fırsat olsa yurt dışına gidermisiniz çunkü ben galiba gidicem ve gelmicem artık evlilikten herşeye susmaktan hak etmediğim yerde yaşamaktan çok yoruldum sevdiğim adama eşime herşeyimi verdim 4 yıldır uğraşıyorum ama yok. Keşke dıyorum sonumu görseydim asla evlenip çocuk yapmazdm babamın evinde kalırdım durduk yere kendi başımı yaktım ama biryandan korkuyorm 2 yaşındaki çocukla tek başına kalmaktan . Oğlum ve ben alman vatandaşıyız oraya gittiğim zaman anne ve çocuk yurduna gitmeyi planlıyorm fakat çocugm aşırı babasına düşkün orda durmaz ve pıskolojisi bozulur diyede tedirgin oluyorum ne yapıcam ben kafam çok karışık ?
Almanya bu konularda hassas sanırım, psikolojik destek filan yardımcı olur gibi geliyor.selam kızlar elinizde fırsat olsa yurt dışına gidermisiniz çunkü ben galiba gidicem ve gelmicem artık evlilikten herşeye susmaktan hak etmediğim yerde yaşamaktan çok yoruldum sevdiğim adama eşime herşeyimi verdim 4 yıldır uğraşıyorum ama yok. Keşke dıyorum sonumu görseydim asla evlenip çocuk yapmazdm babamın evinde kalırdım durduk yere kendi başımı yaktım ama biryandan korkuyorm 2 yaşındaki çocukla tek başına kalmaktan . Oğlum ve ben alman vatandaşıyız oraya gittiğim zaman anne ve çocuk yurduna gitmeyi planlıyorm fakat çocugm aşırı babasına düşkün orda durmaz ve pıskolojisi bozulur diyede tedirgin oluyorum ne yapıcam ben kafam çok karışık ?
Ailem antalyada yaşıyo almanyada abim var ama kimseyle kalmak istemiyorum rahatsızlık vermek veya birsüre yurtta kalıp devletin desteği ile eve çıkmakBabası izin verecek mi peki,birde gidince nedb yurtta kalacaksınız aileniz orada mi
Tüm imkanı sağlıyolar anneye yardım parası çocuklar için kreşler etkinlikler ayrı oda anne çalışmak veya okula devam etmek ıstıyosa destek oluyolarAlmanya’da anne çocuk yurtları nasıl işliyor? Yani şartları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?