Çocuğumuda alıp gitmek istiyorum

rvzdnmz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
39
1
6
23
selam kızlar elinizde fırsat olsa yurt dışına gidermisiniz çunkü ben galiba gidicem ve gelmicem artık evlilikten herşeye susmaktan hak etmediğim yerde yaşamaktan çok yoruldum sevdiğim adama eşime herşeyimi verdim 4 yıldır uğraşıyorum ama yok. Keşke dıyorum sonumu görseydim asla evlenip çocuk yapmazdm babamın evinde kalırdım durduk yere kendi başımı yaktım ama biryandan korkuyorm 2 yaşındaki çocukla tek başına kalmaktan . Oğlum ve ben alman vatandaşıyız oraya gittiğim zaman anne ve çocuk yurduna gitmeyi planlıyorm fakat çocugm aşırı babasına düşkün orda durmaz ve pıskolojisi bozulur diyede tedirgin oluyorum ne yapıcam ben kafam çok karışık ?

Kötü giden bir evliliğim varsa ve Almanya'ya gitme şansım varsa tabiki giderdim. Durdugun kabahat bence. Çocuklar düzene çok çabuk adapte olurlar inanın mutsuz ailede buyumektense mutlu bir şekilde yurt dışında yaşar yavrucak. Mis.

Babası izin verecek mi peki,birde gidince nedb yurtta kalacaksınız aileniz orada mi

Eşiniz izin verecek mi onayı olmadan cikaramazsiniz çocuğu

İmkanın varsa koşa koşa git derim bende. Ülkenin durumu ekonomisi belli malesef... Mutsuz bir aile ortamında büyümesinden iyidir. Eşinle paylaştın mı peki bu planını ? nekadar boşanacak olsanız bile çocuk için yapılan tüm plan programları medeni bir şekilde birbrinizle paylaşmak zorundasınız.

Eşinizle beraber gidemiyor musunuz? Daha bir ay olmamış evliliğimde bir sorun yok deyip çocuğunuzun sizi yorduğundan bahsetmişsiniz.
Ayrıca yeme bozukluğunuz ve muhtemelen buna bağlı geçmeyen baş ağrılarınız da varmış. Öncelikle psikolojik destek alıp karar vermeyi sonraya bırakırsanız faydalı olur gibi.

Önceki konunıza baktım eşimle sorunumuz yok ama evliliğe anne baba alışamadım demişsiniz.Acaba sorun sizde olabilir mi? Psikolog desteği almanız faydalı olabilir.
Bence siz Türkiye'ye uyum sağlayamadınız. Onun sıkıntısını çekiyorsunuz. Siz gitseniz çocuğunuz Baba özlemi çekecek. Eşinizle birlikte gitme şansınız yok mu?

Pat diye giderseniz çocuğu kaçırmış gibi gözükebilirsiniz. Boşanıp öyle gidin. Aileniz nerede? Bu arada bildiğim kadarıyla boşansan da babadan izin alman gerekiyor. Amcamla yengem yıllar önce boşandı, kuzenim amcamı asla görmedi. Tatil için yurtdışına gideceklerdi kız 18 yaşından küçük olduğu için amcamdan izin almaları gerekti. Amcam dilekçe yazıp vermişti.

Hiç düşünmeyin bile hemen Almanya'ya gidin. İlerleyen zamanlarda daha çok bağlanır. Korkmayın. Almanya'da ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Huzursuz bir ortamda çocuk büyütmekten iyidir. Kaçın kurtarın kendinizi. Elinizde altın fırsat var.

Çocuk küçük olduğu için daha kolay alışır. 1 gün ağlar 2 gün 3.gün susar.

4 yıldır uğraşıp sonuç alamamışsınız. Çocuk yapmamalıydınız.

Daha fazla bencillik yapmayın lütfen.

Çocuğunuza iyi bir gelecek vermek istiyorsanız Almanya'ya gidin. Bir dakika düşünmezdim sizin yerinizde olsam. Sakın eşinize gideceğinizi söylemeyin.

Evladını seven adam eşini üzmezdi. Hayatınızın 4 yılını heba etmişsiniz. Artık mutlu olmanızın vakti geldi.

Çocukluk arkadaşım kocasından ve kayınvalidesinden şiddet görüyordu. Hollanda'da akrabaları vardı.

Akrabalarımı ziyarete gideceğim en kısa sürede döneceğim diyerek aylarca kocasını pohpohladı. Tatlı dille ikna etti.

Hollanda'ya gittikten sonra geri dönmedi. Onun adına çok mutlu olmuştuk.
Oh olsun..

Almanya bu konularda hassas sanırım, psikolojik destek filan yardımcı olur gibi geliyor.
Mutsuz bir evlilikte her gün huzursuzluk yaşamaktansa babaya özlemli bir yaşam daha masumane geliyor bana.

Eşinizle sorununuz yoksa çocuğu babasından ayırmayın bazen fedakarlık yapmak durumundayız.
Çocuk olmasa sıkıldım, bunaldım, bekarlığı özledim deseniz hak bile veririm ama bir çocuk dünyaya getirdiysek onun gözünden de bakmalıyız

Babası izin verecek mi peki,birde gidince nedb yurtta kalacaksınız aileniz orada mi
Ailem antalyada yaşıyo almanyada abim var ama kimseyle kalmak istemiyorum rahatsızlık vermek veya birsüre yurtta kalıp devletin desteği ile eve çıkmak

Almanya’da anne çocuk yurtları nasıl işliyor? Yani şartları nasıl?
Tüm imkanı sağlıyolar anneye yardım parası çocuklar için kreşler etkinlikler ayrı oda anne çalışmak veya okula devam etmek ıstıyosa destek oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…