Çok haklısınızAlmanya bu konularda hassas sanırım, psikolojik destek filan yardımcı olur gibi geliyor.
Mutsuz bir evlilikte her gün huzursuzluk yaşamaktansa babaya özlemli bir yaşam daha masumane geliyor bana.
Ailem türkiyede yaşıyor abim var ama rahatsızlık vermek ıstemıyorm tek başıma ayaklarımın üzerinde durursam kimseye hesap vermek zorundada kalmam o yüzdenCikarken türkiyeden Babanin onayina ihtiyacin var mi?
Ailen yok mu? Niye Frauenhausa gitmeyi planliyorsun
Evet tam olarak öyle olucak zaten çocuğumun geleceği için ve mutlulugmuz için gidicem yorumunuz için teşekkür ederimHiç düşünmeyin bile hemen Almanya'ya gidin. İlerleyen zamanlarda daha çok bağlanır. Korkmayın. Almanya'da ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Huzursuz bir ortamda çocuk büyütmekten iyidir. Kaçın kurtarın kendinizi. Elinizde altın fırsat var.
Çocuk küçük olduğu için daha kolay alışır. 1 gün ağlar 2 gün 3.gün susar.
4 yıldır uğraşıp sonuç alamamışsınız. Çocuk yapmamalıydınız.
Daha fazla bencillik yapmayın lütfen.
Çocuğunuza iyi bir gelecek vermek istiyorsanız Almanya'ya gidin. Bir dakika düşünmezdim sizin yerinizde olsam. Sakın eşinize gideceğinizi söylemeyin.
Evladını seven adam eşini üzmezdi. Hayatınızın 4 yılını heba etmişsiniz. Artık mutlu olmanızın vakti geldi.
Ben eşime çocugun pasaportunu yenilemem lazım dedim o şekilde gidp tekrar dönmicemPat diye giderseniz çocuğu kaçırmış gibi gözükebilirsiniz. Boşanıp öyle gidin. Aileniz nerede? Bu arada bildiğim kadarıyla boşansan da babadan izin alman gerekiyor. Amcamla yengem yıllar önce boşandı, kuzenim amcamı asla görmedi. Tatil için yurtdışına gideceklerdi kız 18 yaşından küçük olduğu için amcamdan izin almaları gerekti. Amcam dilekçe yazıp vermişti.
Önceki konunıza baktım eşimle sorunumuz yok ama evliliğe anne baba alışamadım demişsiniz.Acaba sorun sizde olabilir mi? Psikolog desteği almanız faydalı olabilir.
Bence siz Türkiye'ye uyum sağlayamadınız. Onun sıkıntısını çekiyorsunuz. Siz gitseniz çocuğunuz Baba özlemi çekecek. Eşinizle birlikte gitme şansınız yok mu?
Ben eşime çocugun pasaportunu yenilemem lazım dedim o şekilde gidp tekrar d
Normalde bu tarz konuları burda paylaşan bir insan değilim her açtığım konuda bir sorunum var eşimle yazan bir insanda değildm herşey gayet yolunda gibi davranan ama içten bitmiş bir çok kadın varEşinizle beraber gidemiyor musunuz? Daha bir ay olmamış evliliğimde bir sorun yok deyip çocuğunuzun sizi yorduğundan bahsetmişsiniz.
Ayrıca yeme bozukluğunuz ve muhtemelen buna bağlı geçmeyen baş ağrılarınız da varmış. Öncelikle psikolojik destek alıp karar vermeyi sonraya bırakırsanız faydalı olur gibi.
Velayeti alsa bile babasından izin almadan çocuğu götüremez yurt dışına. Turistik amaçla bile. Babanın yeşil pasaportu veya uzun süreli vizesi yoksa çocuk tek başına gelebilecek yasa gelene kadar görüşmeye ekler mi? Almanyaya vize almak o kadar kolay değil sade vatandaş için.Boşanır velayeti alır gidersiniz. Görmek isteyen adam da gelir çocuğunu görür ya da tatillerde, yazları gönderirsiniz.
Her şey bir yana böyle bir imkanım olsa çocuğum için giderdim. Ekonomi belli gidişat, işsizlik belli.
Bu çocuk kaçırma olur farkında mısınız? Çocuğunuz bir daha banasıyla asla görüşemeyebilir.Bunu yapınca çocuk babasıyla nasıl görüşecek bunu düşündünüz mü? Siz bir daha Türkiyeye girerken sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca Alman birimleriyle temasa geçilir.Bu sonuçları hesaba kattınız mı? Çocuğunuz bunlardan nasıl etkilenir. Sadece kendinizi düşünüyorsunuz şu andaBen eşime çocugun pasaportunu yenilemem lazım dedim o şekilde gidp tekrar dönmicem
Ben eşime çocugun pasaportunu yenilemem lazım dedim o şekilde gidp tekrar dönmicem
Ne farkı kaldı babanın anneden kaçırmasından?Ben eşime çocugun pasaportunu yenilemem lazım dedim o şekilde gidp tekrar dönmicem
Adam size veya çocuğunuza şiddet mi uyguluyor? Sadece tartışmada kalan sorunlarınız varsa çocuğu neden karga tulumba yurtdışına götürmeye uğraşıyorsunuz? Yukarda birisi yazmış bu alenen çocuk kaçırmak arada şiddet yoksa böyle davranmanızın doğru olduğunu düşünmüyorum.Ben eşime çocugun pasaportunu yenilemem lazım dedim o şekilde gidp tekrar dönmicem
Farkında değilsiniz ama hanımefendi diğer konularında evliliğinden sorun yok Türkiyeye alışamadım demiş.Çocuk kaçırma suçu işleyebilir.Sonra hanımefendi ülkeye nasıl gelecek.Hiç düşünmeyin bile hemen Almanya'ya gidin. İlerleyen zamanlarda daha çok bağlanır. Korkmayın. Almanya'da ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Huzursuz bir ortamda çocuk büyütmekten iyidir. Kaçın kurtarın kendinizi. Elinizde altın fırsat var.
Çocuk küçük olduğu için daha kolay alışır. 1 gün ağlar 2 gün 3.gün susar.
4 yıldır uğraşıp sonuç alamamışsınız. Çocuk yapmamalıydınız.
Daha fazla bencillik yapmayın lütfen.
Çocuğunuza iyi bir gelecek vermek istiyorsanız Almanya'ya gidin. Bir dakika düşünmezdim sizin yerinizde olsam. Sakın eşinize gideceğinizi söylemeyin.
Evladını seven adam eşini üzmezdi. Hayatınızın 4 yılını heba etmişsiniz. Artık mutlu olmanızın vakti geldi.
Farkında değilsiniz ama hanımefendi diğer konularında evliliğinden sorun yok Türkiyeye alışamadım demiş.Çocuk kaçırma suçu işleyebilir.Sonra hanımefendi ülkeye nasıl gelecek.
Adam duysa planlarını zaten çocuğu bırak ne yaparsan yap git diyecek belki de..Ülkeye girsin giremesin öncesinde daha büyük bir problem var bence, fevri saçma bir kararla çocuğu babasız bırakacakÇocuk ilerde babam nerde diyince konu sahibesi ne diyecek, aklıma esti bunaldım kaçtım artık o ülkeye de giremem kusura bakma ... böyle şey mi olur Adama da çok yazık dövmüyor sövmüyor kaçılacak bir insan da değil, karısı aklına estiğinde yalan söyleyip çocuğunu kaçıracak, adam ne hale düşecek kim bilir. Ülkeye de giremeyecek tabi havaalında anıında kelepçeyi geçiriverirler. Ben tanık oldum bir kez İstanbul havalanında yanında ufak bir çocuk olan adamı polis geldi kelepçeleyip götürdü hakkında yakalama emri varmış bellli.
Konu sahibi sağlıklı düşünemiyor bence. Bu gidişle boşanma durumunda çocuk küçük olmasına rağmen velayeti alamayabilir. Belki en iyisi budur bilemedim. Olan küçük çocuğa olacak.Ülkeye girsin giremesin öncesinde daha büyük bir problem var bence, fevri saçma bir kararla çocuğu babasız bırakacakÇocuk ilerde babam nerde diyince konu sahibesi ne diyecek, aklıma esti bunaldım kaçtım artık o ülkeye de giremem kusura bakma ... böyle şey mi olur Adama da çok yazık dövmüyor sövmüyor kaçılacak bir insan da değil, karısı aklına estiğinde yalan söyleyip çocuğunu kaçıracak, adam ne hale düşecek kim bilir. Ülkeye de giremeyecek tabi havaalında anıında kelepçeyi geçiriverirler. Ben tanık oldum bir kez İstanbul havalanında yanında ufak bir çocuk olan adamı polis geldi kelepçeleyip götürdü hakkında yakalama emri varmış bellli.
Nerden biliyorsunuz benim şiddet görmediğimi hiçbir kadın durduk yere evini bırakıp gitmek istemez ben bu yüzden açtığım konulara herzaman dikkat ettim çünkü bilmeden yargılayan bir çok insan olacagını bılıyordum durduk yere herkes bir anda cocugun babasını savunmaya başladı hamilelikten belli şiddet gören birçok kes birdaha yapmicam diyip ceza evine giren ve çıktında tekrardan aynılarını yapan adama ne yapmamı beklıyorunuz sevseydi beni çocugunu bana bunları yaşatmazdı böyle insanlar bunu hak edıyo bukadar basit. Ben bu şekilde gitmessem ve burda boşansam başıma bela olucak ve çocuğumun babasına benzeyip ilerde başka kızların veya kadınların canını yakmasnı istemem bukadar basitÜlkeye girsin giremesin öncesinde daha büyük bir problem var bence, fevri saçma bir kararla çocuğu babasız bırakacakÇocuk ilerde babam nerde diyince konu sahibesi ne diyecek, aklıma esti bunaldım kaçtım artık o ülkeye de giremem kusura bakma ... böyle şey mi olur Adama da çok yazık dövmüyor sövmüyor kaçılacak bir insan da değil, karısı aklına estiğinde yalan söyleyip çocuğunu kaçıracak, adam ne hale düşecek kim bilir. Ülkeye de giremeyecek tabi havaalında anıında kelepçeyi geçiriverirler. Ben tanık oldum bir kez İstanbul havalanında yanında ufak bir çocuk olan adamı polis geldi kelepçeleyip götürdü hakkında yakalama emri varmış bellli.
Siz bu kafayla çocuğu yakacaksınız. Bakın size gitmeyin diyen yok. Ancak kanuna uygun yapın herşeyi. Sonra siz yanarsınız. En çokta olan çocuğa olur.Nerden biliyorsunuz benim şiddet görmediğimi hiçbir kadın durduk yere evini bırakıp gitmek istemez ben bu yüzden açtığım konulara herzaman dikkat ettim çünkü bilmeden yargılayan bir çok insan olacagını bılıyordum durduk yere herkes bir anda cocugun babasını savunmaya başladı hamilelikten belli şiddet gören birçok kes birdaha yapmicam diyip ceza evine giren ve çıktında tekrardan aynılarını yapan adama ne yapmamı beklıyorunuz sevseydi beni çocugunu bana bunları yaşatmazdı böyle insanlar bunu hak edıyo bukadar basit. Ben bu şekilde gitmessem ve burda boşansam başıma bela olucak ve çocuğumun babasına benzeyip ilerde başka kızların veya kadınların canını yakmasnı istemem bukadar basit
Avukatımla görüştüm ben zaten çocugmu yakmak istesem türkiyede bırakırdım davayı almanyada açıcam hiçbir şekilde hukuka aykırı davranmıyormSiz bu kafayla çocuğu yakacaksınız. Bakın size gitmeyin diyen yok. Ancak kanuna uygun yapın herşeyi. Sonra siz yanarsınız. En çokta olan çocuğa olur.
Daha bir ay önceki konusunda evliliğinden sorun yok yazmışsınız farkında mısınız.?
Boşanmayın gitmeyin diyen yok. Kanunen sıkıntı yaşarsınız. Almanya'ya gidince herşey bitecek mi sanıyorsunuz. Oradaki birimlerle bağlantıya geçilmeyecek mi o zaman nolacak. Bunu hesap ettiniz mi?
Diyoruz ki herşeyi kanuna uygun yapın yoksa çocuğunuzu amamen kaybedersiniz. Çocuğunızın hayatını yakarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?