Çocuğumuda alıp gitmek istiyorum

O zaman adam gibi derdini yazacaksın ablacığım , aynen dediğin gibi nerden bilelim? Baştan şiddet görüyorum deseydin zaten burda herkes kaç derdi. Şiddet görüyorsan kaç tabi bu kadar. ban burda cıırlayıncaya kadar keşke neyse derdin adam gibi yazsaydın baştan.

Erkek cocugu yurtdisina kacirmaya planlasa acaba bu kadar destek mesaji olurmuydu?! Hayret ettim. Ha benim de akrabagim cocuklarini kacirdi. Sizin yerinizde olsam bunun hukuki kismini hic hafife almazdim. Almanya öyle ulasilmaz bir yer degil bu konularda

Kuzu o durumda seni anlariz da yinede hukuk tarafini saglama almadan bir ise kalkisma. Iyi bir avukata danis ama ulusalarasi konularda bilgisi olan. Almancan varsa önceden kadin koruma derneklerden de bilgi al.

Yanlış anlamayın anonim platform burası, yazdıklarınıza pek inanmadım. daha yeni eşimle sorunum yok yazmışsınız gelen tepkiler üzerine yok şiddet vardı şu bu diyorsunuz. Diğer konularınızda bekarlığınızı baba evinizi özlediğinizi hep belirtmişsiniz..
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama böyle fevri olursanız kendi başınızı da yakarsınız

Kardeşim neyin destek mesaji oku istersen bi bana yapılan linçleri ve kabaca saygısızca pro üyeler tarafından hakaretli mesajları gördüğüm en iğrenç sayfa hesabım kapatılsın Allah aşkına soru sorduğuma pişman oldum
bakın ben gerçekten annem babamla bile sorunlarımı paylaşan birisi değilm ve kadınlar kulubu kadınlara destek veya sorulara cevap sayfası olduğu için ilk defa içimi dökmek istedim konu nerelere geldiii kimseyi inandırmak zoruna değilm burda hakaret içerikli mesaj atanlarıda şikayet edicem

Ben eşime çocugun pasaportunu yenilemem lazım dedim o şekilde gidp tekrar dönmicem
Bu çok korkunç birşey medeni bir şekilde boşanın ne yapacaksanız öyle yapın adam evliyken çocuğımu kaçırdı diye dava açsa kazanır. Bunun sonucunda siz oradayken boşansanız velayeti babaya bile verebilir mahkeme.

Mahkeme kalkıp mahkum bir babaya ceza evinden yeni çıkmış ve denetim gören bir babaya velayet verirse adalete asla inancım kalmaz zaten

Avukatımla görüştüm ben zaten çocugmu yakmak istesem türkiyede bırakırdım davayı almanyada açıcam hiçbir şekilde hukuka aykırı davranmıyorm

Madem şiddet görüyorsunuz arkanıza bile bakmadan gidin. Boşanma davasını da orda açın. Babasından çocuk kaçırıyorsun laflarına hiç aldırmayın. Zaten çocuğunu sevse annesine şiddet göstermezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…