• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumun adını değiştirmek istiyorum

nedenbunusoruyorsun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
3
Merhaba hanımlar, oğlum 2 yaşında ismi dalga konusu olduğu için değiştirmek istiyorum, avukatsız dava açıp ismini değiştiren var mı nasıl bir yol izledi?Avukatla açan varsa o nasıl bir yol izledi ne kadar sürede sonuçlandı? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸

Benim arkadaşım avukatsiz, sadece şahitle değiştirdi. Şahitler "bu isimle hitap etmiyoruz zaten" dedi, sanırım ilk celsede bitti gitti. Ama üstünden çok yil gecti.
Yakın bir akrabam da aynı şekilde avukatsiz değiştirdi
Dilekçeyi kendileri mi hazırladı

Merhaba hanımlar, oğlum 2 yaşında ismi dalga konusu olduğu için değiştirmek istiyorum, avukatsız dava açıp ismini değiştiren var mı nasıl bir yol izledi?Avukatla açan varsa o nasıl bir yol izledi ne kadar sürede sonuçlandı? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
Okul çağında çok değiştiren duydum ama 2 yaş bebeklik dönemi için ne yapılır bilmiyorum
Sakine ismindeki a harfini değiştirip küfüre çeviren Yaman ismine yamyam diyen gibi şeylerde değiştirip arzu isminden hoşlanmayan kişinin değiştirmiyor mahkeme çocuklar da net sebeb isteniyor

Back
X