Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
Benim rahmetli annem derdi ki, "kul hakkıyla hiç karşıma çıkma, katiyyen affetmem" bu kuranda yazıyormuş. O para sizin dediğiniz gibi, esiniz tarafından, "tirtikladiysa" o zaman hiç hayır getirmez, tam tersini getirir. Ben olsam, gece gündüz çalışırım çocuklarım için, katiyen çalınmış parayla geleceğini sağlama ve midesine dolandırıcıkla elde edinmiş parayla bir yiyecek vermem. Ben dinle çok alakam yoktur ama haram mal ve haram paradan uzak durarim. Heleki çocuklarım için, katiyyen. Böyle bir adam ne iyi yüreklidir, ne de merhametlidir. Merhamet olsa, hırsızlık yapmaz. Düşünün, sizden birisi o miktarda para "tirtiklasa" siz bu insana neler derdiniz ve onun üzerine ne düşünürdünüz?

Aldatacak ve yine olsa yine o kadina gidecek kadar merhametli demek. Ilahi, ne guldum acizliginize. 🤭

Muhakeme gucunuz oldukca zayif. Yok iyi, yok merhametli diyerek adamla barismak istiyorsunuz. O zaman barisin. Neyi soruyorsunuz ki? Sonra da yine aldatildim deyip ortalarda mizmizlanmayin. Forumca cok gorduk boyle tipleri.

E hani mirastı? Çok iyiydi merhametliydi? Siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Ayrıca oğlunuz adına yatırılmış bir paraya da nasıl yatırım yapabilirim demenizi iyi niyetli bulmadım. Karı koca derdiniz para sanki çocuktan çok. Zaten çok alakasız geldi 478bin ayrıntısını yazmanız.
Bence sizde okuduğunuzu anlamıyorsunuz keza oğlum kelimesi açtığım ve yazdığım konularda geçmiyor.

Ardını sorgulamak iyidir.
Ben ne bileyim mesela ya bu parayı dolandırıcılıktan kazanamadığini.
Konu fake değilse eğer fazlaca sorgulanması gereken şey var :)
Önce karaktersizce aldatma diyor
Sonra icinde de kötülük yok,merhametli diyor ahfbabdbabs
Sonra para için birine gitti diyor cevap yazdıkça konu derinleşiyor

Anlaşamadığınız için boşansanız çocuk için bir düşünürdüm (önermediğim halde) ama aldatma sonucu bitmiş bir evliliği tekrarlamak her ne olursa olsun bana doğru gelmiyor kaldı ki hatasının pişkini imiş hala.😒

Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Diyelim bir hata etmiş ne yaptığını bilmeden kapılmış bir heyecanmis ve bedelini sizi kayberek ödemiş.Pismanmis cezasini çekmiş hadi cocuk icin düşünün diyebilirdim.Ama adam dio ki yine olsa yine giderim😲😲Siz merhamet diosunuz iyi misiniz???Evladına merhameti olsa huzurunuzu,birlilteliginizi,yarim kalacak olmanizi düşünmez miydi?Kendinize gelin parasi da ona kalsin güya vereceği yuvada.Muhattap bile olmayin.Pisman olmadığı kadınla ne hali varsa görsün be

Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?

içinde hiç kötuluk olmayan bir ADAM için bu parayı, beni bu kadının parası için bırakmıştı, belki birlikte olduğu kadından tırtıklamıştır diyosunuz.
ve siz bu kaynağı meçhul parayı ben ÇOCUĞUM İÇİN şimdi nasıl bankadan alıp kullanabilirim adam bloke koydurmuş diyosunuz.
neyse.
inşallah barışırsınız.

Diğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz

Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?

bu mesajlar.

Konu sahibinin amaci para bence. Karaktersiz kocasindan girip konuyu cocugunun hesabina yatirilan parayi yatirim yapacagina getirdi. O para olmasa adam karaktersiz kalmaya devam ederdi ama hesaptaki para yumusatici etki yaratmis konu sahibinde. 🤭

Parayi once ev sahibi vermis dedi, sonra kadindan tirtiklamis olabilir dedi ve son olarak da esinin ust duzey yonetici oldugunu soyledi. Ust duzey yonetici zaten o birikimi yapar, ne gerek var birisinin vermesine veya birinden tirtiklamasina.

Konu feykimsi.

Diğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
ee hani paraya ihtiyacınız yoktu ? daha bismillah paraya el koymaya çalışıyorsunuz ?

Ay allahım ya 😃 temiz ve merhametli adam gene olsa gene giderdim diyor. Zerre pişman değil ki neyini affedeceksin? Demek ki barıssanız mevzu neydi bilemiyorum ama gene gidecek yapacağını yapacak. Kafan su an rahatken bir daha bunu göze alabilir misin ?

Özellikle size soruyorum belli başlı kişiler haddini aşıyor çünkü.
Bankaya gittiğimde yatırılan paranın daha önce ismini bilmediğim biri tarafından yatırıldığını öğrendim ve açıklama kısmında burada söyleyemeyeceğim bir ibare var. Fazla arkadaşı olan birisi değil çünkü. Hesap cüzdanında ise çocuğumun adı yazıyor.

Bunu yaptınız da neden bunun miras olduğu yalanına inanmış gibi konu açtınız

Gider mahkemeden müdahale istersiniz defter kaydı için söz konusu hesabın tüm girdi çıktısını alırsınız lakin o çocuğa ait bloke koyduk vs nasıl oluyor

Çocuk malı çocuğa aittir Veli de gerektiği oranda tasarruf eder defter tutma yükümlülüğü de bunu için var

Bunu biliyorsunuz madem neden adama bunu söylemiyorsunuz

Bankada da böyle yazıyor diye yüzüne vurmuyor da miras hikayesine inanıyorsunuz

Parayı da alayım kendim kullanayım diyorsunuz yatırım adı altında

Adam da barışalım birlikte daha fazla yeriz modunda galiba ya da orasını da siz düşünüyorsunuz hayatına dahil olsam daha da verir mi diye

Ben olsam galiba çocuğumu görmemesi için ne yapabilirim hiç tekin gelmedi bu davranışlar diye konu açardım

Back
X