Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

eski eşinizle bir araya gelip gelmeme meselesine yorumum kesinlikle hayır olur.
ama daha da önemlisi çocuğunuzun hesabına yatırdığı şaibeli para.
kaynağı için iyi kalpli oluşu ve eski ev sahibinin vermesi traş gibi geliyor.
metresinden aldıysa bu daha da alçakça bir hadise.
çocuğumun kursağınndan kaynağı belli olmayan bir paranın geçmesine izin vermezdim. ne gerek var?

Ne yapicam beni aldattığından pişman olmayan adama döner, tekrardan done döne aldatilirdim. İtiraz edince de, "bile bile döndün" laflarını dinlerdim. Saçmalamayin Allah aşkına aklınızı başınıza toplayın

. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim.

Aldatan adama geri dönmek mi bu durumu gururunuz, ve ruhunuz kaldırabilecek mi?
Aldatma ve şiddet; madde bağımlılığı gibidir, bir kere maruz kalındıysa devamı illa ki gelir.
Çocuk istediği için kendini hayatınızı bir kenara itip böyle bir adam ile tekrar barışmak gerçekten saçmalık. Adamın kurduğu cümlelerde en ufak pişmanlık ibaresi yok.
Beyefendi parayı hesaba yatırarak hem göz boyamak hem de para ile sizi geri döndürmeyi amaçlıyor belli ki..

Son düzenleme:
Alın teri dökmediğiniz para ve bu parayı harcamayı düşünüyorsunuz. Ben olsam bu paranın nereden geldiğini bulup paranın sahibine teslim ederdim. Teslim edemesem bile çocuğuma durumu anlatır, parayı harcamaması için ikna ederdim.
Kimse kimseye bu devirde bedava dan 1 lira bile vermez. Allah hepimize akıl fikir ihsan eylesin inşallah.

Diğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
Bu konuda bir şey yapamazsınız. Cocuk18 e girince parayi degerlendirir

Kaynagi belli olmayan bir para
Kim bilir eski esiniz ne yollarla elde etti bunu
Kesinlikle kullanmazdim ben olsam. Adamla da tekrar barismak sizin karariniz. Ama agziyla soyluyormus yine olsa yine giderim diye. Yine bulur birini yine gider. Ahlak yoksunu

Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?

Kadınla paranın ne alakası var
Eski evsahibi vermiş yaziyor orda
Ben mi kaçırdım

Konu sahibi kendi söyledi.

sonra ust duzey yonetici oldugunu söylemis. Rüşvette olabilir. Kendi uzerinde gorunmesin diye para cocugun uzerine yatirmış olabilir.

Kısaca para helal bir para degil çok belli. Amac cocugun geleceğinide düsünmek değil yakalanmamak. Adamın derdi üzerinde para görünmesin.

Konu sahibi Bu sizin vereceginiz bir karar. Para meselesini bir kenara bırakalım adam aldatmiş ve pisman degilmiş. Gel birleselim diyor ama değisecegim diye soz vermeyi birak yine olsa yine giderim o kadına diyor. Karar sizin.

Konu sahibi bir de parayı çekememekten şikayetci. Adam cin olmus bu konularda o parayı size yar eder mi? kim bilir ne riskler aldı o parayı elde edebilmek icin. Bloke koydurmus zaten ustune. Amac kendi üzerine görunmesin ama paraya da bir şey olmasın bu arada çocugunu düsünen baba rolu yapıp eski karisini geri getirsin. bir tasla 5 6 kuş felan vurmak istiyor.

Acaba güzel yürekli eski eşiniz hesaba o parayı göndermese barışmak gibi bir düşünceniz olur muydu?

Kaldı ki parayı sizi aldattığı kadından tırtıkladiğını düşünüyorsun. Hoş o para tirtiklamayla olacak iş değil bayağı nitelikli dolandırıcılık yapması lazım. Sizde parayı çekemiyor oluşunuzdan şikayetçisiniz birde , fazla ot tüketmeyin iyi gelmiyor belki ki. 🥴

Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
478.000 TL > gururum diyorsunuz yani ahahahah. Haklısınız insanlar 10.000 TL için 28 yıllık arkadaşını öldürüyor. 478.000 TL için gurur ne ki? Ayrıca bırakalım şimdi merhametli olmasını. Merhameti şeyinde olduğu için size değil başkalarına. Siz de var sanıyorsunuz. Çocuk birleşmek değil isteği. Kendine bakacak birini arıyor. Şey 478.000 TL nin gururunuzdan önemli geldiğini söylemiş miydim?

478.000 TL > gururum diyorsunuz yani ahahahah. Haklısınız insanlar 10.000 TL için 28 yıllık arkadaşını öldürüyor. 478.000 TL için gurur ne ki? Ayrıca bırakalım şimdi merhametli olmasını. Merhameti şeyinde olduğu için size değil başkalarına. Siz de var sanıyorsunuz. Çocuk birleşmek değil isteği. Kendine bakacak birini arıyor. Şey 478.000 TL nin gururunuzdan önemli geldiğini söylemiş miydim?
“ 478.000 TL için gurur ne ki” diyen birisinin gururunu daha ne basitliklerin okşayabileceğini düşünmek bile istemiyorum
o yüzden yorumunuzu ciddiye almadım🤐

Yerinizde olsam ararım o adamı, bu kadar parayı nereden bulduğunu bilmediğimi, şüphelendiğimi, bu nedenle de polise gidip şikayet edeceğimi eğer bir sıkıntı yoksa da o parayı ilerde evladım için kullanacağımı ama evlenmeyeceğimi söylerdim. Bakın bakalım vicdan ve merhameti neredeymiş? İnanıyor musunuz o paranın temiz bir geçmişimin olduğuna

Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?

konunun ayrıntılarını bilmiyorum. aldatmayı affedip etmemek çok kişisel bir karar buna ancak siz karar verebilirsiniz. Bundan sonra paranoyak mı olursunuz yeniden sonsuz güvenebilir misiniz? Bilmiyorum.
ama benim esas takıldığım şey parayı TL de tutmuyorsunuz inşallah. Altın dolar euro karışık tutun da çocuk büyüyünce bir işe yarasın.

Diğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
Bir sey yapamazsin ne yapacaksin para adamin. Cocuguna para birakmis cekip yatirim yapmayi dusunmek nedir 🤦🏻‍♀️
Yapsa adam yapardi.

konunun ayrıntılarını bilmiyorum. aldatmayı affedip etmemek çok kişisel bir karar buna ancak siz karar verebilirsiniz. Bundan sonra paranoyak mı olursunuz yeniden sonsuz güvenebilir misiniz? Bilmiyorum.
ama benim esas takıldığım şey parayı TL de tutmuyorsunuz inşallah. Altın dolar euro karışık tutun da çocuk büyüyünce bir işe yarasın.
Teşekkürler yanıtınız için. Hesap cüzdanında 60 gün vadeli B Tipi Likit Fon yazıyor.

60 gun vade 61.gun cekebilir anlamına gelmiyor mu? Çocuğun büyüyünce değil gibi..

Back
X