Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

otcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
95
48
3
Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?

Aldatma sonucu ayrilmisiniz
Biseler duzelseydi ayrilma suresinde biseler toparlanip ayrilmaya kadar gidilmezdi
Nezaman ayrildiniz

Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Diğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz

Madem düşündüğünüz tek şey çocuğunuz öyleyse barışmanıza gerek yok çocuğunuzun neredeyse yarım trilyonu var şu an ayrıca merhametli temiz kalpli bir adam aldatmaz bana biraz para için kendinizi kandırıyorsunuz gibi geldi

Yine olsa yine giderdim
bu sizce yeterli degilmi bu defteri sonsuza dek kapatmaya
Pişman olsa,yalvarsa anlayacağım çocuk için düşünmenizi içinde
Hem karektersizce aktarılma hikayesi diyorsunuz hemde çok temiz kalpli çelişmiyormu sizce de

Boşanmanız çocuğun babası olmasına ona yatırım yapmasına onu düşünmesine engel değil zaten demişsiniz de işte çocuğuna yatırım yapmış.
Çocuk ağzına bakılarak da birleşmek bana normal gelmiyor sebep aldatma ikenn.

çocuk bu ister de ister.
Ama tekrar aldatılırsanız o zaman en çok siz üzüleceksiniz
Çünkü o her türlü babası bu çocuğun.
Tekrar aldatılırsanız da buna siz izin vermiş olursunuz bu saatten sonra
Manipülelere izin vermeyin.Hatasını kabul de etmiyor ayrıca üste çıkıyormuş
Karaktersiz ve yüzsüz banane iyi kalbinden iyi kalpliyse arkadaş olun illa eş olmak zorunda değilsiniz.

Madem çocuğunuzu düşünüyorsunuz o halde bu yüzsüzle barışıp saçma sapan bir aile tablosuna mahkum etmeyin onu. Evlilik çocuk istiyor diye yapılmaz, sevgi saygı varsa, gerçekten evlilik olacaksa yapılır. Gerçekten böyle şeyler okuyunca inanamıyorum ciddi ciddi nasıl düşünebiliyorsunuz sizi aldatan biriyle tekrar evlenmeyi? Ha seviyorum diyorsanız da “yine olsa yine o kadına giderim” diyen karaktersizi neden seviyorsunuz ona odaklanın.

Temiz kalp ve merhameti göremedim ben ama neyse 😅

Seni yine aldatirim demek olmuyor mu bu ?
Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?

Anlaşılan kadın onu terk etmiş. Kadın yarin öbürgün barışmak istese, yine gideceğini kendi ağzıyla söylemiş.
Ikinci defa boşanırsanız çocuğunuz için daha kötü olur, yok aldatsa da bir defa boşanmam diyorsanız hayat sizin.

Eşiniz tekinsiz biri... O parayı nereden bulduğu da şüpheli. Size geri dönmesi kırılan gururunuzu okşuyor olabilir hatta hesaptaki para da cazip geliyor olabilir ama size yakın zamanda yeniden aynı şeyleri yaşatması muhtemel.

O yüzden gözünüzdeki perdeyi kaldırın derim. Zira adam sizi sevmiyor.

Pardon merhamet, temiz kalp kelimeleri size ne çağrıştırıyor tam olarak? Sözlüklerimiz epey farklı anlaşılan. Aşağılıkça bir aldatma konusunda pişman değilim, yine olsa yine yaparım diyen bir adam bana göre şerefsiz bir pisliktir. Onunla bu deneyimlerden sonra tekrar birlikte olmayı düşünen kadın da layığını bulmuştur. Ayrıca kimmiş o komşu öyle tanımadığı kiracısına yarım milyon miras bırakan? Sizin merhametli iyi kalpli eski koca yasadışı bir işe bulaşıp oradan vurgun yapmış olmasın?

En azindan suan ayrilan gururlu bir kadinsiniz
Birlesirseniz sizinde onun KARAKTERSIZliginden bi farkiniz olmayacak

Ya bizim su turk kadinlarinin klishe "evlatlarim icin" birlestim cumlesi gercekdende cok yapmacik
Ben istiyorum demeyi beceremeyip cocuklarin arkasina saklanip onlarinda hayatini duzenini bozmayinn

Back
X