cocugumun cükünü t.s.gni yiyen kv

Dediginiz gide olabilir cunku anneme laf etmisti ik zamanlar annanesi kim oluyr diye tartismistim dayanamayip .
valla hayretle okudum yazdıklarınızı. Allah sabır versin ya. ben terbiyesizce sevmesinin yanında dudağından öpmesine takıldım. ya sen kimsin yaaa.. annesinin kıyamayıp öpmediği dudakları öpüyorsun!!!!! terbiyesiz kadın.. çok sinirlendim.
bir an önce eşini ikna et ve bu duruma çare bulsun. yazık sabiye.
Allah sabır versin bacımm...

Merhaba bayanlar
Moralim cok bozuluyor kvdemle altli ustluyuz hergun cocugumun defalarca severken cukunu sikini dasaklarini yerim diyor. Ben cocugumun ileride kendini ozellestirmemesi cocukluk caginda agina bu pis laflarini almasini istemiyorum. Suan minik ama boyle devam ederse cinsel organini cok onemsemesinden korkuyorum. Kvdeme elini ayagini ye organini rahat birak diyorum sanane nenesiyim istedigim yerini yerim sen ye elini ben sikini yicem diyor. Esime diyorum karisma kadin seviyor diyor. Napcagimi sasirdim . evine gidesim bile gelmiyor durmadan dudagindan opuyor benim kiyamadigim dudagini yaliyo resmen mikrop kapcak korkuyorum.sevsin oynasin ama cocugun ozel yerlerini rahat biraksin istiyorum ilerde yabancilara dudak opturen cukunu agindan dusurmeyen bir cocuk olmasi kulagima hos gelmiyor.

ne meraklılar çük yemeye valla anlamış değilim bu nasıl bir sevgi modeli? sevgi bu değil. bence bu da bir tarz sapıklık. kusura bakmayın biraz ağır başladım ama eşinizin de bu konuda size destek olmaması ve bunu normal karşılaması sizin işinizi çok zorlaştıracak. tepkinizi koymuşsunuz ama eşiniz duvar örünce olmamış şimdiden bunun için bir çözüm bulmalısınız önce eşinizi ikna edin.

Bence oncelikli olarak ;ağzından öpmesi iğrenç ve tehlikeli. Bir haber vardı 15 günlük bebek ağzından öpüldgü için ölmüştü. Kv den de terbiyesiz baya. Si..ni yesin ne demek ya. Eşine bu olayın ciddiyetini belli et. Sevmenin de bir adabı var. Yavruyu rezil rüsva etmesinler. Acıdım bebeğe. İçim burkuldu.

Kv yi polise şikayet edin çünkü kendisi pedofili bir sapık ve ona alet olan herkes bu suça ortaktır. Bu konuda yasalar ve cezalar daha ağır olmalı. Hapislerde çürüsün o pislik kadın.

Kv yi polise şikayet edin çünkü kendisi pedofili bir sapık ve ona alet olan herkes bu suça ortaktır. Bu konuda yasalar ve cezalar daha ağır olmalı. Hapislerde çürüsün o pislik kadın.
:halay: Bu kadar fena dusunmemistim . olayi cozdum tartistim zincirlerimi kirdim ilerde bu cocuk kufur ederse senin yuzunden dayak yicek haberin olsun gunahi boynuna dedim esim kizdi bana esimlede tartistim ama c.k yeme olayi sona erdi. Simdide gtunu yiyim diyo :olamaz:

:halay: Bu kadar fena dusunmemistim . olayi cozdum tartistim zincirlerimi kirdim ilerde bu cocuk kufur ederse senin yuzunden dayak yicek haberin olsun gunahi boynuna dedim esim kizdi bana esimlede tartistim ama c.k yeme olayi sona erdi. Simdide gtunu yiyim diyo :olamaz:

:) gülsem mi kızsam mı bilemedim kv doymamış her halde yediklerine. kusura bakmayın lütfen, tutamadım kendimi :)

Maalesef fena canım olayı çözdüğüne sevindim ama çocuğunu o kadından uzak tut Allah vermesin cidden çocuğun şeyini ağzına filan sokar aman dikkat!!

Back
X