Bunlar sanitim esinizin ailesindr "canim" demek kadar normal karsilaniyor. Esiniz durumu alismis. E kendisi de oyle buyuduyse, zararini da gormedim diye dusunuyor demek ki...
Isiniz zor, ikna etmek zaman alacakm sinirlerinize cok saglam sahip cikmaniz gereken bir surec. Cocuklarla ilgili hassas oluyoruz. Bu kadar zit fikirleri uzlasmaya dokmek kisa zamanda olmaz. Oglunuz neyseki kucuk daha, zamaniniz var bu zorlu mucadele icin.
Ataerkil bir aile yapisi mi var acaba erkekleri cok pohpohlamak esinizin ailesinde? Yoksa kiziniz olsaydi nasil seveceklerdi merak ettim de

Erkek adam diye diye buyutmek cocugu da iyi degil, simdi sadece sevgi sozcugu ile baslayan ayrimcilik ileride erkek adam evdeis yalmaza kadar gitmesin?
Esiniz nasildir paylasimci midir ev islerinde, oyleyse sorun yok oglunuzu duzgun bir erkek olarak yetistirme sansiniz yukselir. Belki esiniz bunlari ailesinin cahilligi veya aliskanligi ile normal sevgi tarzi diye gorup uzerinde cok dusunmuyor.
Resmin butununu goren esinizin nasil bir erkek oldugunu bilen sizsiniz. Ileriyi gormenize bu yardim edecektir.