cocugumun cükünü t.s.gni yiyen kv

Cocuk ilerde seyi agzinda dolasir ogretme diyorum anlamiyo ki malesef
Ay o zaman ne yapacaksınız merak ediyorum? Kadın kavga dövüşten başka bir şey bırakmamış size. Eee? Kayınpederinize söyleyin o zaman. Eşinize de anlatın çevrenin iğrenç olduğunu ve bunun çocuk tacizi olduğunu, bu durumun çocuğa normal geleceğini ve ilerde tacize uğrarsa susacağını! Vs vs. Eşiniz annesine söylese daha cesaret edemez ama neden demiyor? Gerekirse eşinize kızın.

Evlenirseni esiniz olcak insanin ailesini taniyin iyice simdiki aklim olsa bu aileden dolayi evlenmezdim

Eşinizden memnunsunuz en azından keşke uzağına taşınsaydınız, daha az maruz kalırdınız bu durumlara ama artık olan olmuş.
Ama ciddi sinir oldum ben kvnize buradan..
Eşinize deseniz "artık sabrımı çok zorluyorum saygısızlık yapmamak için ben annesiyim çocuğuma böyle şeyler söylenmesini yapılmasını istemiyorum ya sen konuşursun ya da kendimi tutmakta çok zorlanıyorum bilgin olsun" gibi şeyler, ne der?

Ay o zaman ne yapacaksınız merak ediyorum? Kadın kavga dövüşten başka bir şey bırakmamış size. Eee? Kayınpederinize söyleyin o zaman. Eşinize de anlatın çevrenin iğrenç olduğunu ve bunun çocuk tacizi olduğunu, bu durumun çocuğa normal geleceğini ve ilerde tacize uğrarsa susacağını! Vs vs. Eşiniz annesine söylese daha cesaret edemez ama neden demiyor? Gerekirse eşinize kızın.
Kiramiyor annesini ben bu kadini susturamam bagirmak bana yakismaz ama cocuguma nasi ogretebilirim ayip oldugunu asil sorum bu

Kayınvalide niyeti bozmuş. Allah affetsin sesli güldüm konuya da başlığa da... Bunama belirtisi olabilir mi acaba? O süreçte bazıları dilinin ayarını kaçırabiliyor çünkü. Rahatsız olmanız normal herkes olurdu, öyle sevilmez çocuk yani.

Ben bile sinir oldum size Allah sabır versin uzak etsin kvden insaAllah benimki bile simdiden yok bebise şunu yaparız diye sacma sacma hayaller kurup plan yapıyor bana ters gelen şeyler kibarca itiraz ediyorum ama aşırı sinirim bozuluyor böyle birsey yapsa dayanamaz kalbini kirardim umrumda olmazdı annesi bensem haddini bilicek kusura bakmasin gitsin kendi cocuklarina desin onu ve es önemli ondan destek yoksa insan iyice sinirlenir Allahtan ben hemen esime söylüyorum bak ben bunu istemiyorum zamani gelince engel olurum diye aynı kafadaniz icim rahat Allah bolca sabır versin sana yardim etsin tez vakitte

Esim cok iyi ev isi yapyor cocuga bakiyor beni kirmiyor ama geri kalanlar hep erkekci soyumuz sopumuz derdindeler kv cocugum icin benim cocugum diyor kendi kizlari evendi ele karismis onlardan degilmis kiz kismi evlenince kocasina itaat edermis . ogluma pembe giydirdigimde kari etcen cocugu diyor malesef asiri bir cahillik var
Valla Allah yardimciniz olsun. Sabir versin sakin kalmaya calisin hep. Sinirli tepki vermenizden anlamayacaklari gibi uste cikarlar.

Saygısızlık edemem , yok bilmem bagiramam değip duruyorsunuz.
Eşinize ve kv.nize net tepkinizi ortaya koyacaksınız hepsi bu.
Her eşiniz , " torununu sevemez mi " dediğinde , hayır bu şekilde sevmemeli.
Toplum içine girdiğinde bu cümleleri kullanabiliyor mu eşiniz sevgi sözcüğü olarak sorun ona.

Geri dönüşü yok bu sözlerin.. Karakterini oluşturuyorlar resmen.

Çüş.
Birsey diyecem olmayacak.
Mesafeyi korumaliydiniz en bastan.
Yasini basini almis insanlar neden boyle davranirlar bilmem..1 kere dersin 2 kere dersin agzindan dusurmemesi sanki inadina yapiyor diye dusundurdu.

Bunlar sanitim esinizin ailesindr "canim" demek kadar normal karsilaniyor. Esiniz durumu alismis. E kendisi de oyle buyuduyse, zararini da gormedim diye dusunuyor demek ki...
Isiniz zor, ikna etmek zaman alacakm sinirlerinize cok saglam sahip cikmaniz gereken bir surec. Cocuklarla ilgili hassas oluyoruz. Bu kadar zit fikirleri uzlasmaya dokmek kisa zamanda olmaz. Oglunuz neyseki kucuk daha, zamaniniz var bu zorlu mucadele icin.
Ataerkil bir aile yapisi mi var acaba erkekleri cok pohpohlamak esinizin ailesinde? Yoksa kiziniz olsaydi nasil seveceklerdi merak ettim de :KK66:
Erkek adam diye diye buyutmek cocugu da iyi degil, simdi sadece sevgi sozcugu ile baslayan ayrimcilik ileride erkek adam evdeis yalmaza kadar gitmesin?
Esiniz nasildir paylasimci midir ev islerinde, oyleyse sorun yok oglunuzu duzgun bir erkek olarak yetistirme sansiniz yukselir. Belki esiniz bunlari ailesinin cahilligi veya aliskanligi ile normal sevgi tarzi diye gorup uzerinde cok dusunmuyor.
Resmin butununu goren esinizin nasil bir erkek oldugunu bilen sizsiniz. Ileriyi gormenize bu yardim edecektir.
Esim ailesinin aksine kizimiz olsun istedi hep ama Rabbim erkegi uygun gordu evde bana yardimci olan duzgun bir esim var cok sukur ama ailesi soy derdinde erkeklere cok onem veriyorlar bugun tartıştık dedim ilerde kufur ederse cezalandiririm ve sorumlusu siz olursunuz ben sevmiyorum kufur dedim cocuk benim cocugum dedim gerginlik oldu dayanamadim tutamadim kendimi. Burayi okudukca daha da moralim bozudu habuki ben sizin yazdiginiz gibi rahatatici birseyer bekliyordum kvdemin terbiyesiz oldugunun farkindayim bunun onune gecemesemde cocuguma nasi ogretebilirim ilerde ayip oldugunu onu danismistim

Merhaba bayanlar
Moralim cok bozuluyor kvdemle altli ustluyuz hergun cocugumun defalarca severken cukunu sikini dasaklarini yerim diyor. Ben cocugumun ileride kendini ozellestirmemesi cocukluk caginda agina bu pis laflarini almasini istemiyorum. Suan minik ama boyle devam ederse cinsel organini cok onemsemesinden korkuyorum. Kvdeme elini ayagini ye organini rahat birak diyorum sanane nenesiyim istedigim yerini yerim sen ye elini ben sikini yicem diyor. Esime diyorum karisma kadin seviyor diyor. Napcagimi sasirdim . evine gidesim bile gelmiyor durmadan dudagindan opuyor benim kiyamadigim dudagini yaliyo resmen mikrop kapcak korkuyorum.sevsin oynasin ama cocugun ozel yerlerini rahat biraksin istiyorum ilerde yabancilara dudak opturen cukunu agindan dusurmeyen bir cocuk olmasi kulagima hos gelmiyor.
oha sapık mıdır nedir o nası sevmek
valla ben şok :KK57::KK57:

Çüş.
Birsey diyecem olmayacak.
Mesafeyi korumaliydiniz en bastan.
Yasini basini almis insanlar neden boyle davranirlar bilmem..1 kere dersin 2 kere dersin agzindan dusurmemesi sanki inadina yapiyor diye dusundurdu.
Dediginiz gide olabilir cunku anneme laf etmisti ik zamanlar annanesi kim oluyr diye tartismistim dayanamayip .

Ayyyhhh midem kalktı. O ne ya tövbe tövbe çocuk öyle mi sevilirmiş. O nene falan değil baya sapık. Eşinde bırak sevsin diyor ya bravo. Bu kvlerin bi gelinlere bir de erkek torunlarının tiki tükülerine takıntılarını anlamadım. Allah yardımcın olsun cnm. Eminim tavrını koyuyorsundur ama karşındaki kişi anlıcak kapasitede değil belli.

Aynı durum bir tanıdıgımda olmuştu. Çocuga babası ,babannesi bu gibi şeyler söylüyor. Çocugun aklı erecek yaşa gelecek kadar( 4-5 )böyle devam ediyor ve bir gün misafirlikte çocukta babasına senin .... Nı Yerim diyor.
Ne görürse öyle gider. Ciddi ciddi konuşun asla taviz vermeyin bu konuda. Eşinizede kv. De.

Merhaba bayanlar
Moralim cok bozuluyor kvdemle altli ustluyuz hergun cocugumun defalarca severken cukunu sikini dasaklarini yerim diyor. Ben cocugumun ileride kendini ozellestirmemesi cocukluk caginda agina bu pis laflarini almasini istemiyorum. Suan minik ama boyle devam ederse cinsel organini cok onemsemesinden korkuyorum. Kvdeme elini ayagini ye organini rahat birak diyorum sanane nenesiyim istedigim yerini yerim sen ye elini ben sikini yicem diyor. Esime diyorum karisma kadin seviyor diyor. Napcagimi sasirdim . evine gidesim bile gelmiyor durmadan dudagindan opuyor benim kiyamadigim dudagini yaliyo resmen mikrop kapcak korkuyorum.sevsin oynasin ama cocugun ozel yerlerini rahat biraksin istiyorum ilerde yabancilara dudak opturen cukunu agindan dusurmeyen bir cocuk olmasi kulagima hos gelmiyor.

ne meraklılar çük yemeye valla anlamış değilim bu nasıl bir sevgi modeli? sevgi bu değil. bence bu da bir tarz sapıklık. kusura bakmayın biraz ağır başladım ama eşinizin de bu konuda size destek olmaması ve bunu normal karşılaması sizin işinizi çok zorlaştıracak. tepkinizi koymuşsunuz ama eşiniz duvar örünce olmamış şimdiden bunun için bir çözüm bulmalısınız önce eşinizi ikna edin, ardından o gerekeni yapacaktır. umarım...

Back
X