cocugumun cükünü t.s.gni yiyen kv

Beni saymiyolar ki onun soyuymus o benden onde geliyomus Rabbim bana sabir versin saygisizlikda edemiyorum byle giderse esimle kotu olcam korkuyorum

Eşinizin arkanızda olmaması çok kötü gerçekten, o ortamda büyümüş ona da normal geliyor sanırım.
Deyin siz de o daha bebek ağzı dili yok hamur o daha ne öğrenirse ona göre şekil alıyor öncelikle kim yetiştiriyorsa onun sorumluluğundadır çocuğumun ağzının bozuk olmasını istemiyorum ben vs... Ama bu kafayla kvde anlamaz hiç bu lafları o da var.. Ne derseniz deyin bildiğini okuyacakmış gibi duruyor...

ay ıstemsız guldum ya :D ama kadında abartmıs resmen bence kavgaysa kavga opmesın agzından ay ıgrenc ya gecenlerde bı opucuk yuzunden bebek vefaat etmıs o haberı okut ne ayıp ya cukunu mukunu rahat bıraksın

Izin vermem onlara benzemesine ama gidemiyorum da esimden memnunum ama ailesi fena. Esimde diyo durumumuzmu var cikcaz annemle derdin ne torununu sevemicekmi diyo

Eşinize de normal geliyor ama görünüşe göre.. :/ Ya da çıkamayacağınız için ara bozulmasın derdin de bilemiyorum fakat onun da bu duruma karşı gelmesi lazım.

Eşinizin arkanızda olmaması çok kötü gerçekten, o ortamda büyümüş ona da normal geliyor sanırım.
Deyin siz de o daha bebek ağzı dili yok hamur o daha ne öğrenirse ona göre şekil alıyor öncelikle kim yetiştiriyorsa onun sorumluluğundadır çocuğumun ağzının bozuk olmasını istemiyorum ben vs... Ama bu kafayla kvde anlamaz hiç bu lafları o da var.. Ne derseniz deyin bildiğini okuyacakmış gibi duruyor...
Siz cahilleremi sorcam diyo ya kvdem esimde diyo ki 5 cocuk buyuttu hangimiz kufur ediyoruz birak gonlunce sevsin diyor

Eşinize de normal geliyor ama görünüşe göre.. :/ Ya da çıkamayacağınız için ara bozulmasın derdin de bilemiyorum fakat onun da bu duruma karşı gelmesi lazım.
Karsi gelmiyor vurucu okuz gibi bakiyorlar bana ya demeseler nolcak sanki.. Anlatamiyorum cocuguma nasil anlatabilirim ilerde yanlis odugunu nenen edepsiz ona uyma desem olmaz cuk demek ayip desem nenem niye diyo derse ne derim. Soy meraklisi pislik insanlar

Cahil de siz oldunuz yani:KK45:
Umarım bir çözüm bulursunuz...
Çocuklar benzememişse iyi yine.
Esim haric hepsi ben erkagim benim dedigim olur hod hodlerinden bi tek esim oyle degil beni dinler cocugun ismini bile ben koydum ailesi istememesine ragmen dedi esim koycak onun hakki diye digerleri eslerine soz hakki bile vermiyorlar

DURUmunuza cok üzüldüm ya siz kabullenıceksınız kı yapmayın sakın yada kavga ile siz onlara yablıs oldugunu anlatıcaksınız.kı anlarlar mı bilemiyorum yakın ev kötü.hele bide anlayıssız cahil insanla dahada kötü:(kayınvalidenizin yaptıgı sapıklık böyle davranarak normaleştieiyor

ay ıstemsız guldum ya :KK70: ama kadında abartmıs resmen bence kavgaysa kavga opmesın agzından ay ıgrenc ya gecenlerde bı opucuk yuzunden bebek vefaat etmıs o haberı okut ne ayıp ya cukunu mukunu rahat bıraksın
Anlatiyorum anlamiyo ki kabga etsem huzurum bozucak gerci cok huzurluda degilim. Kiz olan trununu da biddikini yiyim diye seviyo igrencccc :kusmuk:

Cocuk bilcek tabi organini diyo esim karisma insanlar istedigi gibi sevsin diyo deli olcam gecen diyoki esimin abisine amcasi skni yesin
Bunlar sanitim esinizin ailesindr "canim" demek kadar normal karsilaniyor. Esiniz durumu alismis. E kendisi de oyle buyuduyse, zararini da gormedim diye dusunuyor demek ki...
Isiniz zor, ikna etmek zaman alacakm sinirlerinize cok saglam sahip cikmaniz gereken bir surec. Cocuklarla ilgili hassas oluyoruz. Bu kadar zit fikirleri uzlasmaya dokmek kisa zamanda olmaz. Oglunuz neyseki kucuk daha, zamaniniz var bu zorlu mucadele icin.
Ataerkil bir aile yapisi mi var acaba erkekleri cok pohpohlamak esinizin ailesinde? Yoksa kiziniz olsaydi nasil seveceklerdi merak ettim de ;)
Erkek adam diye diye buyutmek cocugu da iyi degil, simdi sadece sevgi sozcugu ile baslayan ayrimcilik ileride erkek adam evdeis yalmaza kadar gitmesin?
Esiniz nasildir paylasimci midir ev islerinde, oyleyse sorun yok oglunuzu duzgun bir erkek olarak yetistirme sansiniz yukselir. Belki esiniz bunlari ailesinin cahilligi veya aliskanligi ile normal sevgi tarzi diye gorup uzerinde cok dusunmuyor.
Resmin butununu goren esinizin nasil bir erkek oldugunu bilen sizsiniz. Ileriyi gormenize bu yardim edecektir.

DURUmunuza cok üzüldüm ya siz kabullenıceksınız kı yapmayın sakın yada kavga ile siz onlara yablıs oldugunu anlatıcaksınız.kı anlarlar mı bilemiyorum yakın ev kötü.hele bide anlayıssız cahil insanla dahada kötü:KK43:kayınvalidenizin yaptıgı sapıklık böyle davranarak normaleştieiyor
Nefret ediyrum kvdemden ama esimin hatri var beni hic uzmuyor onrmsiyor evde yardim ediyor cocuga bakiyor sadece annemin sevmesine laf etme diyor arada birakmayin beni sevsin istedigi gibi diyor

Kayinvalidenize kiziyosunuz ama sizde acik alani o kelimeleri yazmaktan cekinmiyorsunuz ben okurken rahatsiz oldum :işsiz:
Esiniz annesinin tarafinda oldugu surece bu boyle devam eder gider sonra o da buyudugunda amcalari gibi hod hod olur
Esinin aklina gir bence o karsi cikarsa kadin yapamaz diye dusunuyorum

Bunlar sanitim esinizin ailesindr "canim" demek kadar normal karsilaniyor. Esiniz durumu alismis. E kendisi de oyle buyuduyse, zararini da gormedim diye dusunuyor demek ki...
Isiniz zor, ikna etmek zaman alacakm sinirlerinize cok saglam sahip cikmaniz gereken bir surec. Cocuklarla ilgili hassas oluyoruz. Bu kadar zit fikirleri uzlasmaya dokmek kisa zamanda olmaz. Oglunuz neyseki kucuk daha, zamaniniz var bu zorlu mucadele icin.
Ataerkil bir aile yapisi mi var acaba erkekleri cok pohpohlamak esinizin ailesinde? Yoksa kiziniz olsaydi nasil seveceklerdi merak ettim de :KK66:
Erkek adam diye diye buyutmek cocugu da iyi degil, simdi sadece sevgi sozcugu ile baslayan ayrimcilik ileride erkek adam evdeis yalmaza kadar gitmesin?
Esiniz nasildir paylasimci midir ev islerinde, oyleyse sorun yok oglunuzu duzgun bir erkek olarak yetistirme sansiniz yukselir. Belki esiniz bunlari ailesinin cahilligi veya aliskanligi ile normal sevgi tarzi diye gorup uzerinde cok dusunmuyor.
Resmin butununu goren esinizin nasil bir erkek oldugunu bilen sizsiniz. Ileriyi gormenize bu yardim edecektir.
Esim cok iyi ev isi yapyor cocuga bakiyor beni kirmiyor ama geri kalanlar hep erkekci soyumuz sopumuz derdindeler kv cocugum icin benim cocugum diyor kendi kizlari evendi ele karismis onlardan degilmis kiz kismi evlenince kocasina itaat edermis . ogluma pembe giydirdigimde kari etcen cocugu diyor malesef asiri bir cahillik var

Karsi gelmiyor vurucu okuz gibi bakiyorlar bana ya demeseler nolcak sanki.. Anlatamiyorum cocuguma nasil anlatabilirim ilerde yanlis odugunu nenen edepsiz ona uyma desem olmaz cuk demek ayip desem nenem niye diyo derse ne derim. Soy meraklisi pislik insanlar

Esim haric hepsi ben erkagim benim dedigim olur hod hodlerinden bi tek esim oyle degil beni dinler cocugun ismini bile ben koydum ailesi istememesine ragmen dedi esim koycak onun hakki diye digerleri eslerine soz hakki bile vermiyorlar

Başka sevgi sözcüğü mü kalmamış gerçekten.. Hiç saygı duymuyorlar insanlara.
Allah yardımcınız olsun...
Neyse ki eşinizden yana şanslıymışsınız, heralde o bizde görmedikçe hallederiz diye düşünüyor ama kuzenlerinin davranışları da cazip gelebilir ileride, çünkü yaşıtlarını, yaşına yakın olanları örnek almaya meyilli oluyor çocuklar daha çok.

Kayinvalidenize kiziyosunuz ama sizde acik alani o kelimeleri yazmaktan cekinmiyorsunuz ben okurken rahatsiz oldum :işsiz:
Esiniz annesinin tarafinda oldugu surece bu boyle devam eder gider sonra o da buyudugunda amcalari gibi hod hod olur
Esinin aklina gir bence o karsi cikarsa kadin yapamaz diye dusunuyorum
Yazmadan derdimi nasi anlatabilirim siz okurken rahatsizsiniz gunde en az 5kere bunlari duyuyorum ben aklina giremiyorum malesef esim taraf tutmuyor ama annesini kiramiyor beni de kiramiyor arada kaliyor

Başka sevgi sözcüğü mü kalmamış gerçekten.. Hiç saygı duymuyorlar insanlara.
Allah yardımcınız olsun...
Neyse ki eşinizden yana şanslıymışsınız, heralde o bizde görmedikçe hallederiz diye düşünüyor ama kuzenlerinin davranışları da cazip gelebilir ileride, çünkü yaşıtlarını, yaşına yakın olanları örnek almaya meyilli oluyor çocuklar daha çok.
Cok daraldim korkuyorum dayanamayip kizcam bi gun bagircam diyr

Cok daraldim korkuyorum dayanamayip kizcam bi gun bagircam diyr

Ben zaten ileride bu evlilik işlerine girersem nasıl halledicem, sabredicem diye düşünüyorum ama evlilik bir şekilde sabrı da yanında getiriyor sanırım mecburen. Ama yine de anne, saygı, hürmet derken bazen önünü almak zor olabiliyor bir şeylerin ne yazık ki. Saygı her yaşa olmalı...
Sesiniz yükselirse çok da haksız durmazsınız gibi geliyor bana ama işte eş ne düşünür.

Ben zaten ileride bu evlilik işlerine girersem nasıl halledicem, sabredicem diye düşünüyorum ama evlilik bir şekilde sabrı da yanında getiriyor sanırım mecburen. Ama yine de anne, saygı, hürmet derken bazen önünü almak zor olabiliyor bir şeylerin ne yazık ki. Saygı her yaşa olmalı...
Sesiniz yükselirse çok da haksız durmazsınız gibi geliyor bana ama işte eş ne düşünür.
Evlenirseni esiniz olcak insanin ailesini taniyin iyice simdiki aklim olsa bu aileden dolayi evlenmezdim

Ben bagiramam saygidan ama defalarca dedim karsima aldim konustum Allah gelin etmesin diyo ben cocugumu nasi sevcem sanami sorcam yicem diyo . ilerde oglum agzina alirsa kizamam da cocugun sucu yok cunku ogreten buyukleri oluyor. Cikmiyorum evine geldigindede cok uykusu var diyorum cukunu yedigim uyusun diyo ben aklim almiyor zaten bir insan agzindan neden dusurmez ben kibarca yaziyorum daha cok s.k diyo
Valla sen böyle sessiz kaldığın için kadın azmış. Edepsiz. Yüzüne diyemiyorsan mesaj at o zaman. Bir şey yap yani kır bu kadının kalbini.

Back
X