Çocuğumun Gözlerinin Önünde Kafasına Silah Dayayan Kocam

Cinnet boyle boyle belli eder kendisini esiniz sonucta ayrilacak bile olsaniz guzellikle oluruyla anlatin kendine ne yaparsa yapsin bu nasil dusunce ?asla boyle dusunmeyin tm uzak durun ama yardim falan alsin
Bence blöf yapmış sizi korkutmak için. Ama psikopat olduğu belli. böyle bi insan ayrıldıktan sonra da rahat bırakmaz. önce iyilikle psikolojik tedavi görmeye ikna edin ve bunu çocuğunuz için yapmasını isteyin. psikolojisi düzelince de ayrılın çünkü manyak manyaktır. maksat kötü ayrılmamak ve sonrasında size ve cevrenize zarar vermemesi
Kesinle katiliyorum

Ben bu olayı kime anlattıysam ortamda illa ki bu tür anıları olanlar çıktı. Hani hiç birşey hatırlamasa bile olayın yansımasını, o anki ruh halini hatırlama ihtimali var.

Evet o yüzden her ihtimale karşı iyi bir psikoloğa götürmeli zaten. Ama 2 yaş öncesini hatırlama yaygın değil. Bilimsel araştırma sonuçları böyle gösteriyor. Limbik sistem tam olarak 2 yaşına kadar gelişmediğinden uzun dönemli hafıza mümkün olmuyor. İstisnalar olabilir ama toplumda yaygın değil. Kardeşin doğumunu hatırlama gibi önemli olaylarda istisna olabiliyormuş ama özellikle travmatik olaylarda yaş daha büyük olsa bile hatırlamama olabiliyormuş. Ama dediğim gibi, yaşadığı korku için iyi bir psikoloğa gidilmeli.

gidecek o psikiyatriste... ilk önce bunu yapın.. ayrılmaya kalkarsanız ne olur bilemem. boşanmadan önce can güvenliğiniz daha önemli. biraz tedavi olsun, ilaçlarını kullansın. boşanma ikinci planda olmalı... baktınız daha iyi boşanmayı düşünürsünüz, yada düzelirse vazgeçersiniz.

acilen gidecek psikiyatriste. sizde yanında olacak ve doktoruyla görüşecek ve olanları doktoruna anlatmalısınız.

O yasta bir cocuk hatirlayamaz. Sizin kavganizdan, bagarmalarinizdan
Korkmustur . Ilk defami oluyor böyle bir olay?

Silahı ortalarda bırakmayın cocuklar taklit etmeyi çok severler.Yaptığı şey çok yanlış hele hele çocuğun yanında.Ama silah kullanıyor,çocuğun yanındayken bile hareketlerini sakınmıyor,psikolojik sorunlarda varsa eşine karşı çok sert ve agresif olma bence.Daha sakin tabiatla halletmeye çalış.Allah yardımcın olsun inşallah.

Cocuga yazik yaaa

bugun kafaniza dayayn yarin tetigi ceker benden demesi...

Mesleği gereği silah taşıyorsa bu durumu sorumlu amirine intikal ettirirseniz cezası epey yüklü olup meslekten men edilir :(

Bence eşinizin yaptığını ailenize anlatmakla başlayın.. polis güvenlik neyse önlem alsınlar boşanma sürecinde.. evi terk edin davayı açın.. yüzyüze konuşulacak durumdan çıkmış bu olay.. sizin ya da çocuğunuzun kafasına dayamamış ya öyle olsaydı.. temkinli adımlarla bir an önce kurtulun..

eline silahı alan kendini birşey sanıyo polis milletinin bu silah egosu bitmedi gitti

Of cok zor mesleğinde etkisi vardır belki ... tedavi olsun önce şu durumda böyle manyaklık yapan biri dahada ileri gideblr.. önce toplasın kendini sonra icabına bak nahpcaksan artık

benim bir yakınım da aynı şeyleri yaşadı kocası tedavi olana kadar ailesinin yanında kaldı tedavi bitip kocası iyişeşince evine döndü şimdi daha mutlular

of çok üzüldüm :S eşiniz sizi bırakmak istemiyor anlasılan tuaf ruh hali icinde

Back
X