başlığa ne yazsam bilemedim ama hoşlandığım kişinin bana yaptığı şeylerden değil de benim ona değer vermemden dolayı değersiz hissediyorum yani bu benim elimde farkındayım. sadece benzer hikayeleriniz falan varsa dinlemek için açıyorum konuyu.
benim birkaç aydır hoşlandığım biri vardı kampüste. çocukla hiçbir konuşmamız olmadı bu arada ama sadece aynı kulüpteyiz. ben bakıştığımızı düşünüyodum kendisiyle, belki ben baktığım için o bakıyodu bilmiyorum. sonra sevgili yaptı ben de bu olayı kapattım kafamda.
biraz da dramatik birisiyim açıkçası kolay olmadı bu süreç benim için çünkü çok hoşlanmıştım. tam unuttum derken (bi adım falan atmadım) bana istek attı ve eski attığım gönderiyi beğendi. sevgilisiyle de bir ay önce falan ayrılmış olduklarını öğrendim ortak bir arkadaşım sayesinde.
gerçekten benimle ciddi bişey istediğini düşündüm ve yani çok güzel bi histi. sanki böyle aylardır bu anı bekliyomuşum gibi, çok çok güzel hissettim. gözümde o kadar büyümüş ki inanamadım benden hoşlanacağına. bu arada gerçekten göz önünde birisi ve kendisinden hoşlanan kişileri falan da tanıyorum çok güzel bakımlı kızlar.
neyse, ben birkaç gündür bulutların üzerindeydim tabi sonunda olacağımız için. ama geçen gün bir kızla takipleştiler, kız bunun fotoğrafını beğenmemesine rağmen kızın yeni paylaştığı iki fotoğrafı da beğendi.
kızla bir arkadaşlıkları falan olsa zaten kız da beğenir, büyük ihtimalle kızı beğendi ve attı. ama ben benden ciddi hoşlandığını, sevgilisiyle olan durum bittikten sonra sadece bana karşı bu hisleri hissettiğini, şuan sadece ben olduğumu falan düşünmüştüm yani.
ya kendime inanılmaz acıyorum. bu çocuk bana istek atıp fotoğrafımı beğendi diye ben böyle havalarda uçtum, sınavım kötü geçti diye bile üzülmedim öyle çok, evdeki herkese aşırı aşırı iyiydim. onun da benden ciddi olarak hoşlanabilme ihtimali benim hayatımı güzelleştirdi.
ama onun için sadece ilgisini fark ettiği icin öylesine istek atıp öylesine fotoğrafını beğendiği birisiyim muhtemelen, tamamen ciddiyetsiz bir durum benden önce olmayı tercih edeceği bir sürü kız vardır. olsak da kafamdaki gibi bir ilişki zaten olmayacak da, daha da kötüsü dm kutumda alev atan ya da önüne gelen kızın fotoğrafını beğenen biri gibi falan mı olacak benim için? ben ona çok anlam yüklemiştim, böyle tabiri caizse aranan biri olduğunu falan düşünmek istemiyorum. bu arada her takipleştiği kız için bunu düşünmem arkadaşıdır olabilir falan ama arkadaşlık olsa karşılıklı beğeni olur, ve bu kız çok havalı takılan profilini de havalı güzel şekilde kullanan dikkat çekici biri gibi.
neyse çok uzattım, sonuç olarak zannettiğim gibi karşılıklı özel bir his değil de belki öylesine atılan bir istek olduğunu fark ettim ve çok değersiz hissediyorum. bunu nasıl aşabilirim...komik şeyler izlemeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama çok kötü ve değersiz hissediyorum.