• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığım çocuğun bana çok değersiz hissettirmesi

başlığa ne yazsam bilemedim ama hoşlandığım kişinin bana yaptığı şeylerden değil de benim ona değer vermemden dolayı değersiz hissediyorum yani bu benim elimde farkındayım. sadece benzer hikayeleriniz falan varsa dinlemek için açıyorum konuyu.
benim birkaç aydır hoşlandığım biri vardı kampüste. çocukla hiçbir konuşmamız olmadı bu arada ama sadece aynı kulüpteyiz. ben bakıştığımızı düşünüyodum kendisiyle, belki ben baktığım için o bakıyodu bilmiyorum. sonra sevgili yaptı ben de bu olayı kapattım kafamda.
biraz da dramatik birisiyim açıkçası kolay olmadı bu süreç benim için çünkü çok hoşlanmıştım. tam unuttum derken (bi adım falan atmadım) bana istek attı ve eski attığım gönderiyi beğendi. sevgilisiyle de bir ay önce falan ayrılmış olduklarını öğrendim ortak bir arkadaşım sayesinde.
gerçekten benimle ciddi bişey istediğini düşündüm ve yani çok güzel bi histi. sanki böyle aylardır bu anı bekliyomuşum gibi, çok çok güzel hissettim. gözümde o kadar büyümüş ki inanamadım benden hoşlanacağına. bu arada gerçekten göz önünde birisi ve kendisinden hoşlanan kişileri falan da tanıyorum çok güzel bakımlı kızlar.
neyse, ben birkaç gündür bulutların üzerindeydim tabi sonunda olacağımız için. ama geçen gün bir kızla takipleştiler, kız bunun fotoğrafını beğenmemesine rağmen kızın yeni paylaştığı iki fotoğrafı da beğendi.
kızla bir arkadaşlıkları falan olsa zaten kız da beğenir, büyük ihtimalle kızı beğendi ve attı. ama ben benden ciddi hoşlandığını, sevgilisiyle olan durum bittikten sonra sadece bana karşı bu hisleri hissettiğini, şuan sadece ben olduğumu falan düşünmüştüm yani.
ya kendime inanılmaz acıyorum. bu çocuk bana istek atıp fotoğrafımı beğendi diye ben böyle havalarda uçtum, sınavım kötü geçti diye bile üzülmedim öyle çok, evdeki herkese aşırı aşırı iyiydim. onun da benden ciddi olarak hoşlanabilme ihtimali benim hayatımı güzelleştirdi.
ama onun için sadece ilgisini fark ettiği icin öylesine istek atıp öylesine fotoğrafını beğendiği birisiyim muhtemelen, tamamen ciddiyetsiz bir durum benden önce olmayı tercih edeceği bir sürü kız vardır. olsak da kafamdaki gibi bir ilişki zaten olmayacak da, daha da kötüsü dm kutumda alev atan ya da önüne gelen kızın fotoğrafını beğenen biri gibi falan mı olacak benim için? ben ona çok anlam yüklemiştim, böyle tabiri caizse aranan biri olduğunu falan düşünmek istemiyorum. bu arada her takipleştiği kız için bunu düşünmem arkadaşıdır olabilir falan ama arkadaşlık olsa karşılıklı beğeni olur, ve bu kız çok havalı takılan profilini de havalı güzel şekilde kullanan dikkat çekici biri gibi.

neyse çok uzattım, sonuç olarak zannettiğim gibi karşılıklı özel bir his değil de belki öylesine atılan bir istek olduğunu fark ettim ve çok değersiz hissediyorum. bunu nasıl aşabilirim...komik şeyler izlemeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama çok kötü ve değersiz hissediyorum.
Aynı durum benim başımdan da geçmişti kendim yazıp kendim oynamıştım böyleleri zmaan ve duygu kaybı gerçekten böyle birinden sonra hayatıma değer veren çok adam girdi size de girer ama bu tiplere üzülmeye değmez.

konuyu tam okumadan once yorumlara baktim, sanki bes cocugunuz varken aldatilmis gibisiniz. bence fazla dramatiklestirmissiniz. yok arkadas olsa karsilikli begenirmis falan. benim de fotograflarimi begenenler oluyor ve ben cogunu begenmem, bu bir gosterge degil. kimseyi hayatinizin merkezine koymayin, hele tanimadan etmeden asla... bu konu haricinde de genel olarak destek alin derim.

bunu çok kişiye yapsa öyle derim ama bayadir kiz falan eklemiyodu. ve ben onun hayatinda sadece kullanabilecegi biri falan miyim yani bunu nasil kabul edicem ki o benim icin kac aydir hayatimin merkeziydi
Nasıl ya 10 yıllık kocam bile benim hayatımın merkezi değilken tanımadıgınız hiçbir şey yaşamadığınız birisi nasıl hayatınızın merkezi olur.

ama onun bile ilk tercihi ben degilim. resmen kullanmaya calisacagi biri falanim demek ki
Kullanmaya çalışacağı biriyim yerine bir kızı kullanmaya çalışacak biri diyerek o çocuğu küçültmeye ne dersin? Bir kızı kullanacak bir erkeğin özeli olmak niye isteyesiniz? Gözünde illa birini büyüteceksen kendini büyüt lütfen, bakımlı ve güzel olmak değil bir kadını değerli yapan…

Tipik bir maymun iştahlı erkek profili. Hayat hikayesini çizeyim. Ondan ona,daldan dala. Sonra birinde karar kılıp evlenecek. Siz ve sizin gibi hassas kalpler,erkeğin bir hareketinden medet umanlar ızdırap yaşayacak. Hazin son... Şutlayin gitsin.

şuan bakınca cidden dramatize etmişim baya şdkğlwpd ama hala üzülüyorum elimde değil:(

Yani yanlış anlama ama kendi kendine gelin güvey olmuşsun, nasıl dayanicam nasıl atlaticam deyip duruyorsun 🙄 bir kere bile konuşmadığın biriyle kafanda bir sürü sahne yaratıp onlara inanmissin bence... 1 ay olmuş hala uzuluyormussun, özetle söyleyeyim gerçekten psikolojik yardıma ihtiyacın var... Seni değersiz yapan sadece kendi düşüncelerin, o çocuk fln değil...

Back
X