Çocukların durumu hakkında bilgi vermek için özelden msj atabiliyor öğretmenler,hani çocukla ilgili bir sorun varsa gruptaki herkes görürse çocuk yada veli rencide olmasın diye,bizde sürekli ozelden yazışıyoruz,güler yüzlü sevecen bir öğretmenimiz var ama bizimki 55 yaşında şirin bir hanımÖğretmenle neden özelden yazışıyorsunuz? Öğretmenle veliler arasında özelden yazmayı doğru bulmuyorum. En kötü okuldan sonra vakti varsa konuşursunuz.
Öğretmen bunu yapıyorsa ne mutlu size. Normalde mecbur değiller, sadece okula çağırıp yüz yüze görüşmeyi tercih eden öğretmenler var.Çocukların durumu hakkında bilgi vermek için özelden msj atabiliyor öğretmenler,hani çocukla ilgili bir sorun varsa gruptaki herkes görürse çocuk yada veli rencide olmasın diye,bizde sürekli ozelden yazışıyoruz,güler yüzlü sevecen bir öğretmenimiz var ama bizimki 55 yaşında şirin bir hanım
ne yapacağımı şaşırdım ne yapabilirim
Adamı rahat mı bıraksanız acaba?İyi akşamlar benim kafam bir konuda çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum çocuğumun hocası fazladan ilgili davranıyor bana ve artık rahatsız oluyorum yada ben mi abartiyorum bilemiyorum özelden çocuk la ilgili bişey yazınca ismim le hitap ediyor grup kapalı bana kalabalık ta x hanım diyor bazende baktığını görüyorum yada yanımda geçerken sürekli gülerek slm veriyor konuşmaya çalışıyor diğerlerine bu kadar böyle davranmıyor üstelik oda evli ne yapacağımı şaşırdım ne yapabilirim önceden böyle değildi bir aydır böyle davranıyor
11 senedir veliyim şu anda 3 tane okula giden var ve tüm öğretmenlerimiz böyleydi o yüzden farklı düşüncelere girmeyinİyi akşamlar benim kafam bir konuda çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum çocuğumun hocası fazladan ilgili davranıyor bana ve artık rahatsız oluyorum yada ben mi abartiyorum bilemiyorum özelden çocuk la ilgili bişey yazınca ismim le hitap ediyor grup kapalı bana kalabalık ta x hanım diyor bazende baktığını görüyorum yada yanımda geçerken sürekli gülerek slm veriyor konuşmaya çalışıyor diğerlerine bu kadar böyle davranmıyor üstelik oda evli ne yapacağımı şaşırdım ne yapabilirim önceden böyle değildi bir aydır böyle davranıyor
Gayet iyiyim kafama takılan bir sorun vardı sordum çoğu kişide yanlış anlamış olabilirsin yazdı öylede olabilir dedikleri gibi ismimle hitap ederse uyarırim olur biter sıkıntı yok yani
PekiGayet iyiyim kafama takılan bir sorun vardı sordum çoğu kişide yanlış anlamış olabilirsin yazdı öylede olabilir dedikleri gibi ismimle hitap ederse uyarırim olur biter sıkıntı yok yani
Bende Hanım diye hitap ediyorum bizim ogretmende bana adımla hitap ediyor, fark bizimki bayanHayır yanlış anladınız beni rahatsız eden durum ismimle hitap etmesi bir samimiyetim yok sonuçta adama da takacak bir durumum yok
Tüm velileri ile özel konuşmalarını mı okudunuz ki bu kadar eminsiniz bir tek size isminizle hitap ettiğinden?Hayır yanlış anladınız beni rahatsız eden durum ismimle hitap etmesi bir samimiyetim yok sonuçta adama da takacak bir durumum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?