Çocuğumun isim bilmecesi

Yok hayır o koydu diye değil. fikir sorduğum halde bana karışmam deyip arkadan oğluna ağlamış olma ihtimali var daha önce böyle vukuatlari olmuştu o gün arkadaşlarla otururken bir tanesi benzer bir konu açtı anlatırken aklıma geldi işte :)

3.5 yıl olmuş. Buna takılmakla ne geçecek elinize. Bence unutun gitsin hayat böyle seylere uzulemeye değmeyecek kadar kısa.
Yani ne bileyim ya yıllar önce kv nin öyle bana ben bisrye karışmam deyip arkadan oğlunu eşime salya sümük duygu sömürüsü ile dediğini alttan alta yaptırmaya çalıştığı oldu yaptiramadi ama işte öyle hepsi aklıma geldi birazda ..Doğru diyisunuz

Yani evet o şekilde diretiomedj ama yüzüme soylrnmrsini tercih ederim her zaman ...
Kimse sefa demiyor belki o zamanki tepkimden bilmiyorum .Sildirme işini dalavereyle koyulduysa diye dedim arkadan iş cevurmeemyj öğrensinler eşim dahil diye .Ya canım sikkindi birde öyle bir konu konusukunca canım sıkıldı aklıma geldi :)

Kv kendini ovmeyi sever ,yani geçen yıl yeğenine anlatış şekli ben nasıl koydurdum bak der gibiydi ..Yani inat Edip koydurmqm diye alttan alta böyle planlara girecek bir tip esimde o zamanlar onfuygu sömürüsüne kaniyordu 2 yıl önce yalanlariji anladığı için bırakti ..Ne bileyim dediğiniz gibi belki de kendi kuruntum

O sekilde olmasi hos degil tabi, ama gerçegi tam olarak bilme sandiniz yok...demek istediğim artik neyse ne..bunlara enerjinizi harcamayin. Oglunuz saglikli mi mutlu mu, bunlar önemli..
Doğru söylüyorsunuz düşündüğüm gibiyse bile inkar edilecek en azından kv kesin edecek kafa bulandirmaya gerek yok :)

Bu Konu da; "Dertsizlik en büyük dert" diyenlerin ne kadar hakli
olduğunu görüyoruz.
Öyle gibi gorunuyo haklısınız :/ biraz üzgün bir donemdeyim arqkdas kendisi için benzer bir olay anlatırken yazdıklarım aklıma geldi işte ne bileyim ..Doğum sonrami zehir eden birisi olduğu için hepsi aklıma gelip doldum sanırım

Çocuğunuz sağlıklı mı?
Sağlıklı ise isim misim neyi dert ediyorsunuz ki?
Allah'ın gücüne gider.

Çocuğunuz sağlıklı mı?
Sağlıklı ise isim misim neyi dert ediyorsunuz ki?
Allah'ın gücüne gider.
Çok şükür Haklısınız aslında derdim gerçekten isim veya kimin koyduğu değil sorduğum halde arkamdan duygu sömürüsü ile iş yaptirilmis olma ihtimali ...Daha önce denemeleri oldu eşim izin vermedi ama bu isim konusunda ben çocuklarıma koyamadim diye yuzbikere salya sümük ağladı .Neyse dediğiniz gibi takılmaya lüzum yok ortada bir yalan dolan varsa da Allah'a havale ediyorum

Allah oğlunuzu siza bağışlasın öncelikle.
Takıntılı mısınız acaba?
Ne bileyim isim içinde oyun oynamak epeyce ilginç olurdu.O kadar iş güç arasında böyle plan mı kuracaklar?
Eşinize guvenmıyormusunuz?
Fazla takıntılısınız aşırı 3,5 sene olmus başka konularada takıntınız olabılır mi? Yoksa kv yi mi öyle pek sevmıyorsunuz ondan bu takıntı
Eger kavga çıkaracaksınız sunu bilin ben adamın yerınde olsam siz bundan kavga çıkarsanız olaylar fena gelısır hani aşırı fena.
Kesin olarak bılmedıgınız konuda sakın kavga çıkarmayın.3,5 sene olmus Allah verır umarım bir çocuğunuz daha olur onun butun isimlerini siz koyarsınız.
Düşünceniz çok ilginç geldi.Böyle meseleden kavga çıkarmanın ağır sonuçları olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…