Çocuğumun isim bilmecesi

Gerçekten buna mı takıldınız....? Demek ki hayatiniz baya iyi gidiyor sizin. Bunu kafaniza takacak kadar rahatsiniz demek ki
Yok aksine biraz zor bir dönemden geçtim .Dün arkadaş ortamında benzer bir konu konusuldu o zaman geldi aklıma tekrar

Sağolun ...evet içine sinmese koydurmaz annesi bile.dese haklısınız .Ya isim kimin koyduğu değil de böyle benim sorduğum fikir istediğim bir konuda saçan bir oyuna giidslin istemem sanırım kızdığım takıldığım buydu

Belki beğenmeyip hayır sefayi koyanayacgiz desem zorlamaya çalışacaktı bilemiyorum ki :) he öyle birşey yapsa ciddi sorun yasardik zorbalığı hiçbir konuda sevmem .
Sanırım gereksiz takıldım :)

Ya işte beyazda olsa bu konuda soyoenmesin istedim sanırım. Çünkü ben zaten fikir sordum oyuna gerem yok işte ne bileyim belkide benim kuruntumdur ...
Dediğin gibi günahı vebalı onlara olsun ortada bir yalan varsa :)

Hüdaverdi Ya dün bir ortamda arkadaş benzer bir olay anlatıyordu oradan tekrar aklıma takıldı işte .Birşey demedim bu kez sadece aklıma takıldı ..
İşte kızdığım o sordum karışmam deyip arkadan oğluna ağlayıp aklina girnis olabilir böyle vukuatlari var esimde o zamana kim duygu sömürüsü yapsa ona inanırdı ...şimdi olsa ihtimal vermem .eğer öyle olup eşim ruya olayını uydurduysa diye kziyirun çünkü ben fikr sordum o zaman Bana soyle diye düşündüm belki de kendi kuruntum

Şimdi soyleyecegim ilk ismi bu kez biri çıkacak : ikindiyi de ben istedim ama esimde hazır bekliyomus evet ya kullanmak Lazim yada koyulmayacak haklısın ..
Sağolasın belkide kendi kuruntum cidden

Offff ne kadar abartmışsın yaa bu kadar kavgaya dövüşe ben eşinin yerinde olsam gider o ismi sildirirdim.
Sildirmedi ama kimse de kullanmıyor ben inanmadığını için soğudum isimden k dönemde onlarda sanırım ben olay çıkaracağım diye söylemedi bilmiyorum

Ya inanın isim değil kimin koyduğuna değil ama koyulma şeklinde bir yalan varsa sinirlenirim çünkü kv nin o zamanlar boyle vukuatlari var ve esimde duygu sömürüsü inanan bir şaftı o zamanlar şu an hiç aklıma takimaz ama o zaman annesinin gönlü olsun diye ben gördüm demiş olabilir gibi geldi .Ama o kadar tartışmaya da patlardi

Bunu 3.5 sene sonra dert etmeniz sacma ama bence de esiniz annem ruyasinda gormus dese koymayacaginizi dusunup kendi gormus gibi soylemis.
Yok dün arkadaş ortamında muhabbet esnasında birisi benzer bir olayı anlatınca akla geldi .Evet sizin gibi düşünüyorum çünkü o dönem kv duygu somusu ile arkadan arkadan oğluna ağlayıp ,oğlu da buna inanan bir tipti maalesef

Kayinvaliden zaten durmasi gerektigi yeri bilen bir kadinmis. Bence art niyet arayip esinle arani bozma. Neticede ismi sevdin koydun ne gerek var can sikmaya.
O donem öyle birisi devildi işte yani bana ben karışmam deyip arkadan oğlunu yalandan ağlayıp sizlatarak doldurmuşlugu çok oluyordu esimde i zamanlar duygu sömürüsü ne kanan biriydi ...
Yani sırf annesi ağlayıp ben desem koymaz dediyse bunu uydurmuş olabilir diye düşündüm ama o kadar kavgaya dayanamaz patlardi ve bileyim hsjlisiniz oldu bitti

Ya aramız iyi değildi evet ama şunu ikiside iyi biliyor ki fikr soruyorsam gerçekten ihtiyacım vardır ve ciddiye slacagimdir .Yoksa kimseye birşey sormsm .Kv nin o zamanlar ağlayarak eşimi etkilemeye çalışma huyu vardi .O da sağolsun o zamanlar hemen oltaya geliyordu .
Yani bana ben karışmam deyip eşime de rüya gördüm ama işte ben desem koymaz zaten kendi çocuklarına da koyamadim diye ağlamış olma ihtimali var .O da ah çilekeş snam yazık diye rüya uydurmuş olabilir diye düşündüm .Çünkü k dönem kadının yöntemi buydu eşim de gelişimini tamamlamamis ergen modundaydi ..
Ama bu kadar üstüne gitmeme dayanamazdj mutlak eh yeter derdj belkide önceki olaylardan dolayı bunda da art niyet aradim

ya ben demın ne okudum
alemsınız ya
işinize gucunuze bakın gozunuzu seveyım zaten sız danısmıssınız esınız kayınvalıdenız nıye yalan soyleme geregı duysun bukadar sıldırecek kadar nefret edıp onları ısım konusunda akıl danısmak da neyın nesı cocuk nerdeyse askere gıdecek seneler gecmıs

O sekilde olmasi hos degil tabi, ama gerçegi tam olarak bilme sandiniz yok...demek istediğim artik neyse ne..bunlara enerjinizi harcamayin. Oglunuz saglikli mi mutlu mu, bunlar önemli..

Bu Konu da; "Dertsizlik en büyük dert" diyenlerin ne kadar hakli
olduğunu görüyoruz.

Eğer kayınvalıde oğlunu doldurup bu ismi Ruyamda gördum koyun deseydi, hiç bir sekılde ruyasından sızlere bahsetmezdı.
Seni kandırıp oğlu ben koydum deyıp susup gıderlerdı. Tam tersine bır durum var aynı ruyayı görmelerine o kadar seviniyorlarki heryer de anlatıyorlar. Ben inandım ikisinede.

Canım bu isim meseleleri hassas evet, hani sen hiç işim koymadan tek isim olsa onu da kv koysa eyvallah sonuna kadar haklısın ama begenmissin ikinci isim olarak koymuşsun şimdi ismini sildirsen bu sefer çocuğuna senin adın artık sefa degil nasıl diyeceksin? Çocuk bunu nasıl algılayacak? Sefa diye seslenenler bu zamana kadar .nasil alışacak yani sen o tepkiyi en başta verip koydurmayacaktin koydurduysan da kabulleneceksin bence. Ben ogluma hamileyken kp direk bütün sülalenin içinde bizimle hiç konuşmadan (50 kişi falan var ) ben karar verdim adı Mustafa olcak demişti. Düşün yani. Sen haline şükret, ayrıca geçmiş bitmiş. E sen de sevmissin ismi. Takılma artık. Sen de huzursuz oluyorsun eşini de darliyorsun evliliğiniz yipraniyor ne gerek var?

3.5 yıl olmuş. Buna takılmakla ne geçecek elinize. Bence unutun gitsin hayat böyle seylere uzulemeye değmeyecek kadar kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…