- 17 Haziran 2016
- 3
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi fatoscanim
-
Uyusun diye rakida veriyorsa bence tamamdir5 aylık bebeye sucuk salam sosis olur mu kız abbooo..... büyük insanın bile yememesi gereken şey bebeye verilir mi... kola da ver belki boğazından geçmiyordur.....
Uyusun diye rakida veriyorsa bence tamamdir
Sen arkadaşın diğer konularına baksana bi.ben şaka olduğunu dusunuyorumramazandan sonra ama mübarek günlerde caiz değil töbe yarabbim... bizle eyleniyo herhalde konu sahibesi.... canı sıkılmış....
5 aylık bebeye sucuk salam sosis olur mu kız abbooo..... büyük insanın bile yememesi gereken şey bebeye verilir mi... kola da ver belki boğazından geçmiyordur.....
Hakikaten ya 4,5 aylık çocuğumu yürütmeye çalışıyormuş şaka gibi
Bende senin mesajlara bakarken buldumda şok oldum.burda kib yapsam ne olacak hayattan kiblemek lazım bu bayani
Ben kazene yazdım bile...Bende senin mesajlara bakarken buldumda şok oldum.burda kib yapsam ne olacak hayattan kiblemek lazım bu bayani
O değilde çocukta normal değil.a nasıl yazık hazırlamış sucuklu yumurtaları pastirmalar kebapları.a lsana eline çatalı yesene yemekleri.hic terbiye kalmadı yeni nesildeBen kazene yazdım bile...
Sen arkadaşın diğer konularına baksana bi.ben şaka olduğunu dusunuyorum
Okuyunca bende şok oldum...
Bu nedir yahu? Çocuk yer mi bunları? 5 aylık dimi yanlış okumadık, 5 yaşında falan değil ki ona bile zararlı....
Hay yarabbim... Bayılıcam şimdi....
Hakikaten ya 4,5 aylık çocuğumu yürütmeye çalışıyormuş şaka gibi
Ahahahaaa manyakO değilde çocukta normal değil.a nasıl yazık hazırlamış sucuklu yumurtaları pastirmalar kebapları.a lsana eline çatalı yesene yemekleri.hic terbiye kalmadı yeni nesilde
Yazık degilmi o annenin emeğine çocuk.bakiyormus öyle mel mel.sanki ne yapacağını bilmiyor.yiyeceksin işte.Ahahahaaa manyak
Apla ben şimdi bol bol tatlı yersem karnımdaki kızım oğluma döner miYazık degilmi o annenin emeğine çocuk.bakiyormus öyle mel mel.sanki ne yapacağını bilmiyor.yiyeceksin işte.bu arada dortbucuk aylık bebeğinde oturtmuş o ayrı.gerci oturması normal.lan niye yurumeye başlamadı bu cocuk
Döneceğine inanıyorum ben hep ekşi yemistimApla ben şimdi bol bol tatlı yersem karnımdaki kızım oğluma döner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?