Çocuğumun kahvaltı menüsü, ama yemiyor, yardımmmm!

fatoscanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
3
0
1
43
Ay kızlar, benim 5 aylık olmak üzere güzeller güzeli bir kızım var ama kahvaltı hiç yemiyor.

her sabah sucuklu yumurta yapıyor, önüne pastırma döküyorum ama sadece bakıyor, zorla ağzına da tıkmak istemiyorum, dua edin kızlar, yesin canım kızım. salam ve sosisi çok seviyor ama onlar da zararlı deniyor, ne yapmalıyım bilmiyorum, oysa ki çok akıllı bir kadınım.

ve sütüne de ne karıştırmalıyım iştahını açmak için kızlar yardım edin.

komşum bal pekmez tahin ve arı sütü ve polen karışımı tavsiye etti ama onu da içer mi bilmiyorum.

Kız sen iyimisin minigimi komalık etcen bunları yedirme çocuğa rafadan yumurta filan yedir anaam ben zor yiyorum o işlenmiş şeyleri boog

5 aylık bebeye sucuk salam sosis olur mu kız abbooo..... büyük insanın bile yememesi gereken şey bebeye verilir mi... kola da ver belki boğazından geçmiyordur.....

Okuyunca bende şok oldum...

Bu nedir yahu? Çocuk yer mi bunları? 5 aylık dimi yanlış okumadık, 5 yaşında falan değil ki ona bile zararlı....
Hay yarabbim... Bayılıcam şimdi....

Dün 4.5 aylık çocuk bugün 5 aylık kız aynı zamanda da tatlı yerse kızdan erkeğe döner mi diye sorduğu karnındaki bebesi

Sen arkadaşın diğer konularına baksana bi.ben şaka olduğunu dusunuyorum

Okuyunca bende şok oldum...

Bu nedir yahu? Çocuk yer mi bunları? 5 aylık dimi yanlış okumadık, 5 yaşında falan değil ki ona bile zararlı....
Hay yarabbim... Bayılıcam şimdi....

Hakikaten ya 4,5 aylık çocuğumu yürütmeye çalışıyormuş şaka gibi

ya şizofren ya ergen :)

Apla ben şimdi bol bol tatlı yersem karnımdaki kızım oğluma döner mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…