• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugumun önünde kavgaya tutustu benimle..

lulumom

gezmek icin gelmisim dunyaya
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
805
843
23
Esimle olagan baslayan aksamimiz rezillikle sonuclandi suan darmadagin olmus durumdayim.
Herzamanki gibi esim isten geldi 5 dk gecmedi kv geldi.Yakin oturuyoruz.Çocuğum bakmak istemedigi icin krese basladi bu yil hergunumuz sikintili basliyor.Kv hanım sabah giderken ve okuldan gelince olmak uzere hergun cocugu görecem diye paraliyor kendini sanki cocugu sakiniyorum ondan.Tabi cocugumun da dengesini bozuyor bana seni sevmiyorum beni okula goturuyorsun babaneme gotur beni o iyi bakar bana ..gibi boyunda büyük laflar ediyor hatta kv yi gorunce iyice hırçınlasiyor eve girmek istemiyor.

Herneyse bu kv nin de hosuna gidiyor bu durum ki surekli kendini gosterme pesinde.Onu da gectim bu kv de ne varsa cocuk onu gordukten sonra bir aglama krizleri kendini yerden yere atma görmeniz lazim.Aylardir farkındayız esimde farkinda gözü de degiyor cocuguma bu bir degil 2 degil hep mi tesaduf olur.Onceleri konduramazdik ama cocuk bunj ne zaman gorse 2 guzel kelime etse yavrum o gittikten bi sure sonra zivanadan cikiyor.

Nitekim bu aksam da boyle oldu cocugum krizlere girdi kustu hatta bir kiyamet koptu esim apartmani inletecek kadar cocuga bagirmaya basladi elinde telefonu yere firlatti.Cocuguma ne laflar cocuk bu arada 4 yasinda.Ben de dayanamadim cocuk bi yandan aglama krizi kusma vs iken esimin tavri cocuga karşı delirdim resmen.Bana bak dedim cocugun suçu yok annen ne zaman gelse bu cocuk boyle oluyor gözü degiyor sen de biliyosun bunu bağırip durma rezil ettin konu komsuya diye.

Bu sefer bana basladi yok annemle ilgili konusma girtlagini sıkarım senden de biktim evlilikten de.Bi anami sığdıramadım başına annem kadar tas düşsün.Susacaksin Susacaksin diye bagirdi biseyler firlatti etrafa.Kendine gel dedim delirdin galiba sen de farkindasin biktim usandim evi satip uzaklasalim diyen kendiydi vazgecti kv nin dibinde yaşamadığım sorun duymadigim hakaret kalmadi nefret ediyorum kv den hatiri icin katlaniyordum ama yaranamiyorum.Kadin kem gözlü ve sinirimi bozuyor kiskancliktan etrafa o kadar negatif yayiyor ki anlatamam.Çocuğum beni öpse kiskaniyor bana düşkün olmasin diye emzirme diye beynime yiyen,aileme soylemedigi kalmayan,oglunu doldurup üstüme salan,cocuga bakamam hayatimi kısıtlayamam ne yaparsaniz yapin diyen ve 1 saat bile alip bakmayan bir kadin.Siz olsaniz sinir olmazmisiniz?Neler yapti bilseniz yüzüne bakmam bile esimin hatrina ama ne yazikki hala huzursuz etmeye devam ediyor.En cok ta cocugum yaninda bu kavgalar yüreğimi sizlatti sus diyorum bagirma cocuk var olsun diyor bunlar da lazim cocuga diye..cok sinirlerim bozuk

Sabir diliyorum size çok klişe olacak ama yavrunuzla kaliteli zaman geçirin onu alin biryerlere götürüp gezdirin ikinizin de evde olduğu zamanlarda evde kalmayın ,zira siz evde rahat yok...

Inanin ben de bu durumlara geldigimize inanamıyorum

Annem hep der ki hayatınızı ne bana ne de başka bir büyüğe göte yaşamayın gerçekten Kv yi keşke hiç bulaştırmasaydınız evinize ta en baştan eşinizin yaptığı da sinir bozucu ama ne diyelim geçer inşallah

Benim tam anlamadığım nokta; kv niz çocuğa bakmak istemediği için kreşe verdiniz öyle değil mi? O zaman neden çocuk görücem diye sabah akşam sizde? Çocuğa çok meraklı olan zaten kreşe gitmesin ben bakarım demez miydi?
Ayrıca sanırım eşinizin öfke kontrol problemi var; 4 yaşındaki çocuğa bağırmak, eşyaları fırlatmak vs bunlar normal davranışlar değil. Yardım almayı düşünür mü eşiniz? Belki bi aile terapistine gidebilirsiniz.

Senin kocan sanırım böyle kavga dögüş bagır çagır bir ortamda yetişmişki cocugada lazım olur ilerde eşine oda yapsın der gbi laf söylemiş. Patavatsız. Hafta sonları al çocugunu cık sabah kahvaltı sinema gezin. O ortamdan uzaklaştırın yoksa evladında babasına benzicek. Kayınvalidene diyecek laf bulamıyorum.

Eşiniz aslında bence annesine kızıyor ona birşey diyemediği için size patlamış gibi geldi bana..aradaki dengeyi koruyamadigi için ne yapmasi gerektiğini bilmiyor gibi..
Bence sakin bir zamanda oturun konuşun eşinizle. Eğer çocuğunuza ve size karşı tavırları hep böyle değilse düzelecektir..

Benim tam anlamadığım nokta; kv niz çocuğa bakmak istemediği için kreşe verdiniz öyle değil mi? O zaman neden çocuk görücem diye sabah akşam sizde? Çocuğa çok meraklı olan zaten kreşe gitmesin ben bakarım demez miydi?
Ayrıca sanırım eşinizin öfke kontrol problemi var; 4 yaşındaki çocuğa bağırmak, eşyaları fırlatmak vs bunlar normal davranışlar değil. Yardım almayı düşünür mü eşiniz? Belki bi aile terapistine gidebilirsiniz.
Zaten beni de delirten bu.Cocuga bakmak istemiyor ama sabah aksam ve bugun 3.kere olmak uzere cocugu gorecem diye paraladi kendini.Eşime cok soyledim ama kabul etmiyor ofke kontrolü sorunu var bence de.

Inanin şöyle anlatayim kv biyere gidecegimizi duydugu anda bile cocugumun modu degisiyor kiyamet kopuyor kendinde degil gibi davraniyor ne yapacagim ne dusunecegimi sasirmis durumdayim

Canım sizde eşinizin huyunu bile bile annesini katmışsınız işin içine. Nazar dediğiniz şey çocuğun babaanneye düşkünlüğü olmasın belki babaanneyi görünce şımarıyirdur,gitmesini istemiyordur.
Çok ağlayınca da kusuyordur çocuk
Yok nazar ,yok şöyle böyle diyerek adamıda zıvanadan çıkarmışsın.
Yazık çocuğunuzu..böyle şeylere şahit olmasına zemin hazırlamayın.
Burda en büyük suçlu sizsiniz ikincisi eşiniz.
Yazık o yavruya...

Eşiniz aslında bence annesine kızıyor ona birşey diyemediği için size patlamış gibi geldi bana..aradaki dengeyi koruyamadigi için ne yapmasi gerektiğini bilmiyor gibi..
Bence sakin bir zamanda oturun konuşun eşinizle. Eğer çocuğunuza ve size karşı tavırları hep böyle değilse düzelecektir..
+1
Konu sahibi aynı şeyleri düşünüyorum
Annesine olan sinirini sizden çıkarıyor.
Sakin bir zamanda oturup konuşun

Zaten beni de delirten bu.Cocuga bakmak istemiyor ama sabah aksam ve bugun 3.kere olmak uzere cocugu gorecem diye paraladi kendini.Eşime cok soyledim ama kabul etmiyor ofke kontrolü sorunu var bence de.

Inanin şöyle anlatayim kv biyere gidecegimizi duydugu anda bile cocugumun modu degisiyor kiyamet kopuyor kendinde degil gibi davraniyor ne yapacagim ne dusunecegimi sasirmis durumdayim
Canım kustu deyince aklıma geldi çok ağladığı içinmi kustu.astım varmı kızında.

Denge kurmak zor.artik evlenirken psikolojik rapor alınıp aile kurulacak .erkek anneleri artık pessss.hemcinslerimiz bir de en çok zarar veren kişiler...ben iki anne bir kız pozisyonda yim.kiskanc olan kv tabi ki.,çözüm çözüm suzluk.ben dengede tutmak için çaba m var.pozitif ayrımcılık var annem sonuçta.

Canım kustu deyince aklıma geldi çok ağladığı içinmi kustu.astım varmı kızında.
Bak bu sorun benim oğlumda da vardi çok ağladığında hep kusardı ve astımı vardı..8 yaşına doğru geçti çok şükür..bence konu sahibi bunuda dikkate al sen.durumu araştır lütfen

Kv niz dengesiz ve normal değil, üzgünüm, insanlar hakkında böyle konuşmak adetim değil ama hem çocuğa bakmak istemiyor hem de çocuk görücem diye evinizden çıkmıyor, düzeninizi bozuyor. Allah yardımcınız olsun. Acaba ondan uzağa taşınma gibi bi şansınız olur mu?
Eşiniz öfke sorununu kabul etmiyorsa terapiye ikna olmaz zaten. Ne desem bilemedim, çok zor bi durum. Sakin ve mutlu olduğu bi zamanda konuşsanız, çocuğun yanında tartışmak istemiyorum diye.
Bi de nacizane bi tavsiye, ne olursa olsun erkeklere annenin yüzünden şöyle oldu, annenin yüzünden böyle oldu dememek gerekiyor; nedense anneleri kıymete biniyor o zaman.

Back
X