- 18 Eylül 2016
- 550
- 1.013
- 23
Ben de sizinle aynı fikirdeyim, annesine laf edenediği için eşine patlıyor.+1
Konu sahibi aynı şeyleri düşünüyorum
Annesine olan sinirini sizden çıkarıyor.
Sakin bir zamanda oturup konuşun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim, annesine laf edenediği için eşine patlıyor.+1
Konu sahibi aynı şeyleri düşünüyorum
Annesine olan sinirini sizden çıkarıyor.
Sakin bir zamanda oturup konuşun
Benim kızımdada var ondan biliyorum.benim kızda 5 yaşında bu yıl biraz daha iyi şükür.Bak bu sorun benim oğlumda da vardi çok ağladığında hep kusardı ve astımı vardı..8 yaşına doğru geçti çok şükür..bence konu sahibi bunuda dikkate al sen.durumu araştır lütfen
Canım sizde eşinizin huyunu bile bile annesini katmışsınız işin içine. Nazar dediğiniz şey çocuğun babaanneye düşkünlüğü olmasın belki babaanneyi görünce şımarıyirdur,gitmesini istemiyordur.
Çok ağlayınca da kusuyordur çocuk
Yok nazar ,yok şöyle böyle diyerek adamıda zıvanadan çıkarmışsın.
Yazık çocuğunuzu..böyle şeylere şahit olmasına zemin hazırlamayın.
Burda en büyük suçlu sizsiniz ikincisi eşiniz.
Yazık o
Yok cnm bunaltmadim asla dillndirmedim ama konumun gidisati acisindan bazi şeylere girmiyim ancak su kadarini soyliym evime ailemden biri gelse ya cocuk ya esim hastalaniyor ben gitsem surekli memlekette hastanelerdeyim.Canım sizde eşinizin huyunu bile bile annesini katmışsınız işin içine. Nazar dediğiniz şey çocuğun babaanneye düşkünlüğü olmasın belki babaanneyi görünce şımarıyirdur,gitmesini istemiyordur.
Çok ağlayınca da kusuyordur çocuk
Yok nazar ,yok şöyle böyle diyerek adamıda zıvanadan çıkarmışsın.
Yazık çocuğunuzu..böyle şeylere şahit olmasına zemin hazırlamayın.
Burda en büyük suçlu sizsiniz ikincisi eşiniz.
Yazık o yavruya...
Yok cnm astimiCanım kustu deyince aklıma geldi çok ağladığı içinmi kustu.astım varmı kızında.
Yok cnm bunaltmadim asla dillndirmedim ama konumun gidisati acisindan bazi şeylere girmiyim ancak su kadarini soyliym evime ailemden biri gelse ya cocuk ya esim hastalaniyor ben gitsem surekli memlekette hastanelerdeyim.orda bile hergun ariyor telefona istiyor cocugumu.
Yok cnm astimi
Gecmis olsun allah şifa versin.Çok zordur bilirim.Benim kızımdada var ondan biliyorum.benim kızda 5 yaşında bu yıl biraz daha iyi şükür.
Bravo..aynı fikirdeyim +1Gözü değiyor kısmını anlamadım.
Neden çocuğunuz huyu bu kadar değişiyor? 3 yaşında oğlum var, kendi annem babamla benzer sorunlar yaşıyoruz, onlar çok rahatlar ben daha disiplinliyim, çocuk onları görünce istediğini yaptırmak için başlıyor ağlamaya.
Mesela bugün yemekte hep birlikteyiz, benimki ekmek yiyeceğim diye ağlıyor, sadece ekmek yiyecekmiş, ben izin vermeyince ağlaması arttı, annem bir yandan babam bir yandan susturmaya çalışıyor, şirinlikler, bana yesin ne olacak demeler, ... oğlumun ağlaması arttıkça arttı, aldım çıktım salondan kapıyı kapattım, biraz daha ağladı, sonra sakinleşti salona geri döndük.
Şimdi anne babamın gözü mü değmiş demeliyim, yoksa onlardan yüz bulup şansını deniyor mu demeliyim.
Elbette yaşadığınız hiç hoş değil, sıkıntınızı da çok iyi anlıyorum. Ama olayı yanlış değerlendirdiğinizi düşünüyorum.
Eşinizle olan mevzusa ise eşinizle kavga etmek yerine alıp çocuğunuzu o ortamdan ayrılmalıydınız, kim haklı önemli değil, çocuk anne babanın kavgasına şahit olmamalı.
Cnm bizde durum farkli onu görünce simarmiyor sonrasinda durduk yere kiyamet kopuyor.Sanirim eksik anlattim ev dışında gorurse okula giderken ve gelince eve cikmiyor bu ayri bir konu kv de israrla kendini gostermeye calisiyor buna demedim zaten gozu degiyor diye.Gözü değiyor kısmını anlamadım.
Neden çocuğunuz huyu bu kadar değişiyor? 3 yaşında oğlum var, kendi annem babamla benzer sorunlar yaşıyoruz, onlar çok rahatlar ben daha disiplinliyim, çocuk onları görünce istediğini yaptırmak için başlıyor ağlamaya.
Mesela bugün yemekte hep birlikteyiz, benimki ekmek yiyeceğim diye ağlıyor, sadece ekmek yiyecekmiş, ben izin vermeyince ağlaması arttı, annem bir yandan babam bir yandan susturmaya çalışıyor, şirinlikler, bana yesin ne olacak demeler, ... oğlumun ağlaması arttıkça arttı, aldım çıktım salondan kapıyı kapattım, biraz daha ağladı, sonra sakinleşti salona geri döndük.
Şimdi anne babamın gözü mü değmiş demeliyim, yoksa onlardan yüz bulup şansını deniyor mu demeliyim.
Elbette yaşadığınız hiç hoş değil, sıkıntınızı da çok iyi anlıyorum. Ama olayı yanlış değerlendirdiğinizi düşünüyorum.
Eşinizle olan mevzusa ise eşinizle kavga etmek yerine alıp çocuğunuzu o ortamdan ayrılmalıydınız, kim haklı önemli değil, çocuk anne babanın kavgasına şahit olmamalı.
Agliyordu kendini yere atmaya calisiyordu kustu sonraCocuk ne yapiodu da esin bu kadar sinirlendi anlamadim ben?
Agliyordu kendini yere atmaya calisiyordu kustu sonra
Icim sizliyor agliyorum saatlerdir.Çocuğun ruhunda açtığımız yarayi nasil iyilestiricez bilemiyorumIçim cız etti. Neden alıp cikmadiniz dışarıya. Parka v.s gitseydiniz.
Kusmasi psikolojikte olabilir, sağlık problemi de olabilir.
Doktora goturmelisiniz .
Tam gelişim yaşındaki çocuğun yanında eşinizin yaptığı çok büyük ayıp.
Sağlıklı ebeveynlerle büyüyen çocuk çok başka oluyor.
El kadar bebeğe bağırmak deli işi bile değil.