-İlk 5 ay normal yolla olmadı.
-Sonra
tüp bebek oldum 3. haftada düşük yaptım.
-Düşükten bir ay sonra normal yolla oldu o da servikal gebelik dendi riskli dendi aldırdım rahmi kaybetme riskim vardı.
-Tam 7 ay tekrar denemedik. Psikolojimiz çok bozulmuştu. Ben 10 kilo verdim aylardır sağlığıma dikkat ediyordum. Bu ay yine denedik ve bugün yine adet oldum.
Eşim günlerdir dua ediyordu. adet olduğumu duyunca biraz sarıldık üzüldük ama evden çekti gitti. Artık o da dayanamaz hale geldi… Bende ağlıyorum. Eşim bana kötü bi şey demedi ama ümitsizlik hissi bizi çok yıprattı artık dayanamaz haldeyiz.
Evliliğimizin 3. yılı doluyor. Ama evde artık çok gerginiz hatta gergin bile değiliz sadece donuk bir hayat yaşıyoruz…
Ben 30 a girmek üzereyim eşim 31 ‘e girmek üzere. İkimizde çok yıprandık hayatın normal akışını unuttuk… Yok işte yaşımız genç de deneriz de tüp bebekte diye kendimizi ikna edemiyoruz 18 aydır böyleyiz… Eşim her an ben artık yapamıyorum ayrılalım diyecek diye bekliyorum… Her gün hamile arkadaş haberi, birinin bebek ziyareti yapmak bebeklere bakıp gözlerimin dolmasından çok yıldım.
Ne yapacağımı bilmiyorum…