Çocuğumuz Olmadığı İçin Eşim Çok Üzülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha evliliğinizin bir yılı dahi dolmamış, 1 aydır deniyorsunuz. Nasıl olacak çocuk mucize spermle mi? Dizilerde çok izlediniz herhalde ilk birliktelikte şak hamile kalanları. Tövbe yarabbim. İnşallah troll üyesinizdir, burada 8 yıldır çocuk yapmayı deneyen üye var o ne yapsın?

Acaba kocan sen ondan önce ölürsen veya boşanırsanz onda zırnık olmasın diye uğraştığınızı bilse çocuk yapmakta yine ısrarcı olur mu cok merak ediyorum.. Çok iticisin.. Umarım gerçek değilsindir.. Hayatımda ilk defa bir insanı tanımadan yazdkları yüzünden gıcık oldum ..

Şaka gibisiniz ya Burda yıllardır isteyip de çocuğu olmayan insanlar var .O zaman hepimi ölelim çocuğumuz olmuyor diye .1 ay nedir ya ?

Hepsini almasaydı testlerin bize kalmadı.

Vallahi aynısını yazacaktım. Bu sefer olmadı, trol olmamış bu. Yıllarca çabalayan kadınlar var. Tamam sen yazıyosun biz dalga geçiyoruz falan ama nerde duracağını, lafın ucu başı nereye gider az hesap et

E ama bir ay kısa bir süre. 6 ay denedikten sonra olmuyorsa bir kadın doğum uzmanına başvurulması öneriliyor. Bu klişeyi kullanmaktan da nefret ediyorum ama insanlar yıllarca deniyor. Zaten doktorunuz bir problem olmadığını söylemiş. Rahatlayın lütfen. Konularınıza bakıyorum, sizin sorununuz sabırsız olmanız. Her şeyin bir zamanı var ve istediğimiz her neyse o zaman gelince olgunlaşıp en güzel halini alıyor. Bu zamanı ileriye veya geriye çekmek için uğraşmak yıpratıcı ve anlamsız. Akışa bırakın biraz kendinizi. Hem bu bakış açısıyla nasıl devam edeceksiniz? Hamile kaldığınızda ben neden hâlâ çocuğun tekmelerini hissetmedim diye strese girecek ve üzüleceksiniz, çocuk doğunca bilme kaç aylık oldu hâlâ yürümeye başlamadı diye, okula başladığında okumayı hâlâ sökemedi diye, hecelemeden okuyamıyor diye...
Hayatı biraz zorlaştırmıyor musunuz sizce?

forumdaki üyeler başarılı kişiliklerine güvenip en saf haliyle sorular soran hemcinsiyle alay ediyor ne kadar üzücü.
yazılanlara bakılırsa kaygılı bir yapınız var ve bununla ilgili bir yardım almadığınız sürece açtığınız her başlıkla beraber başarılı kişilikler sizi sürekli aşağılayacak gibi görünüyor.
konunuza gelirsek öncelikle bunun gibi bilgileri internetten araştırsaydınız hamile kalmakla ilgili normal bir süreçten geçtiğinizi çoktan öğrenip modunuzu düzeltecektiniz. bebekle ilgili denemeleriniz sürerken yediklerinize ve regl takviminize dikkat etmelisiniz. 1 yıldan önce panik olmayın. hemen kucağınıza alamamanız hiç alamıycağınız anlamına gelmez.

Allahım 4 ay olmuş evleneli çocuk olmuyor diye üzülüyor. Ben evleneli 3.5 yıl oldu hala çocuğum olmadı o zaman kendimi atayım camdan. Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…