- 21 Nisan 2018
- 8.210
- 30.271
- 548
- 36
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
Arkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden?
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.
Vallahi aynısını yazacaktım. Bu sefer olmadı, trol olmamış bu. Yıllarca çabalayan kadınlar var. Tamam sen yazıyosun biz dalga geçiyoruz falan ama nerde duracağını, lafın ucu başı nereye gider az hesap etGuzıde bu trol konun olmamıs.
Bu sefer gulmedım.
4 aydır evliyiz, 1 aydır Cocugumuz olmuyor demek senelerdir cocuk isteyen olmayan, asla olamayacak olan kadınlarla dalga gecer gibi olmus.
Ayıp etmıssın bu sefer.
Ustelık anneler gununde...
Bundan sonra komik konularına da yorum yapmayacağım senın.
E ama bir ay kısa bir süre. 6 ay denedikten sonra olmuyorsa bir kadın doğum uzmanına başvurulması öneriliyor. Bu klişeyi kullanmaktan da nefret ediyorum ama insanlar yıllarca deniyor. Zaten doktorunuz bir problem olmadığını söylemiş. Rahatlayın lütfen. Konularınıza bakıyorum, sizin sorununuz sabırsız olmanız. Her şeyin bir zamanı var ve istediğimiz her neyse o zaman gelince olgunlaşıp en güzel halini alıyor. Bu zamanı ileriye veya geriye çekmek için uğraşmak yıpratıcı ve anlamsız. Akışa bırakın biraz kendinizi. Hem bu bakış açısıyla nasıl devam edeceksiniz? Hamile kaldığınızda ben neden hâlâ çocuğun tekmelerini hissetmedim diye strese girecek ve üzüleceksiniz, çocuk doğunca bilme kaç aylık oldu hâlâ yürümeye başlamadı diye, okula başladığında okumayı hâlâ sökemedi diye, hecelemeden okuyamıyor diye...Arkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Allahım 4 ay olmuş evleneli çocuk olmuyor diye üzülüyor. Ben evleneli 3.5 yıl oldu hala çocuğum olmadı o zaman kendimi atayım camdan. Ya sabırArkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Sanki kek yapıyorsun erken yapmak istiyor canım nedir yaaaCanım erken yapmak istiyor erken yapacağım
1 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?