- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
üyeliğim öncesi forumu dönem dönem takip ediyordum kişiliğinde sorunlar olup burdan umutsuzca yardım isteyen insanlara yapılan yorumları çokça okudum. konu sahibinin fake olmama ihtimali var bunu da biliyorsunuz değil mi? ben böyle bir şüpheye düşseydim linç etmektense yorum yapmamayı tercih ederdim. herkes kendinin ne denli zeki olduğunu ispatlamaya çalışırcasına fake diyip duruyor. fake ise onca dertli konu sahibi varken bu başlığı en yukarıya çıkarıp diğer ihtiyaç duyanların başlıklarını arka sayfalara düşürmezsiniz. diyceklerim bu kadar bana da linç başlar şimdi pek yardımsever üyeler tarafındanGüzel bir yerden yakalamaya calismissiniz ama epeyce eksik!
Konu sahibi hemşire olduğunu iddia ediyor, eşinin de kendisinin de ovulasyon takibinden haberdar olduğunu söylüyor hatta öyle ki önceki konularında virusurun ne zaman biteceğine dair öngörüleri bile var asıl konu sahibi başarılı bir kişilik!? ve bizimle alay ediyor!!
Tabi siz yeni üye olduğunuz için konu sahibinin eski konularını bilmiyor olabilirsiniz ve sadece bu konusundan mağduriyet çıkarımı yapabilirsiniz.
Aşko dur artık mune etiketli. Banlanma.klasik türk dizisi kolda serum hastaneye kaldırılma senaryosuçok tanıdık çünkü
Çok haklısınız fake diyenleri kibleyin fake demek yasak zaten mune hanım fake olduğunu düşündüğünüz insanları kibleyin fake fake yazmayın diyordu.üyeliğim öncesi forumu dönem dönem takip ediyordum kişiliğinde sorunlar olup burdan umutsuzca yardım isteyen insanlara yapılan yorumları çokça okudum. konu sahibinin fake olmama ihtimali var bunu da biliyorsunuz değil mi? ben böyle bir şüpheye düşseydim linç etmektense yorum yapmamayı tercih ederdim. herkes kendinin ne denli zeki olduğunu ispatlamaya çalışırcasına fake diyip duruyor. fake ise onca dertli konu sahibi varken bu başlığı en yukarıya çıkarıp diğer ihtiyaç duyanların başlıklarını arka sayfalara düşürmezsiniz. diyceklerim bu kadar bana da linç başlar şimdi pek yardımsever üyeler tarafından
Çok hızlı gitmiyormusunuz hepi topu 4 aylık evlisin ve ilk kez denemişsiniz benim 3 yıl olmadı lütfen sabırArkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden?
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.
Yok almayayım ben. Zira bünyem trol kabul etmiyor. İyi akşamlar sizemaalesef hiyerarşik anlayış bana uymuyor. gelin size de sarılayım
BiliyorAcaba kocan sen ondan önce ölürsen veya boşanırsanz onda zırnık olmasın diye uğraştığınızı bilse çocuk yapmakta yine ısrarcı olur mu cok merak ediyorum.. Çok iticisin.. Umarım gerçek değilsindir.. Hayatımda ilk defa bir insanı tanımadan yazdkları yüzünden gıcık oldum ..
teşekkür ederim kırmızılı üyeYok almayayım ben. Zira bünyem trol kabul etmiyor. İyi akşamlar size
Mikemmel karı koca devam edn o zaman hayetnzaBiliyor
Neye inanmadınızHamile degilsin cunku kocan yatsi namazindan sonra uyudu...
Ayrica cocugum olunca en pahalisindan mama vermeyi dusunuyorum demissin. Esim ogretmen demissin 10 binden fazla gelirimiz var demissin. Inanmadim ama yine de mama vermek bi zenginlik gostergesi degil. Sen yine de cocugun olursa emzir
Ben isterim ama eşim istemiyorEvlat edinmeyi düşünmez misiniz???
İkna et eşini. Şimdi sıraya girseniz iki yıla kalmaz baba olur.Ben isterim ama eşim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?