Çocuğumuz Olmadığı İçin Eşim Çok Üzülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
üyeliğim öncesi forumu dönem dönem takip ediyordum kişiliğinde sorunlar olup burdan umutsuzca yardım isteyen insanlara yapılan yorumları çokça okudum. konu sahibinin fake olmama ihtimali var bunu da biliyorsunuz değil mi? ben böyle bir şüpheye düşseydim linç etmektense yorum yapmamayı tercih ederdim. herkes kendinin ne denli zeki olduğunu ispatlamaya çalışırcasına fake diyip duruyor. fake ise onca dertli konu sahibi varken bu başlığı en yukarıya çıkarıp diğer ihtiyaç duyanların başlıklarını arka sayfalara düşürmezsiniz. diyceklerim bu kadar bana da linç başlar şimdi pek yardımsever üyeler tarafından

Çok haklısınız fake diyenleri kibleyin fake demek yasak zaten mune hanım fake olduğunu düşündüğünüz insanları kibleyin fake fake yazmayın diyordu.
Siz de herkese fake fake diye yazan insanları kibleyebilirsiniz.(yani şikayet edebilirsiniz)

Bacım kocan çocuk olmuyor diye değil de seninle evlendiğine üzülüyor bence. Insan hataya düşerde bu kadarı fazla olmuş. Bak zaten bir aydır olmuyor çocuk kocan arka arkaya on, on beş test yaptırıp(bir sürü test almasından yoka çıkarak) çocuğun olmuyor diye seni boşayacak. Gözünü dört aç bir taneden fazla test yapma elinde delil olmasın.

Çok hızlı gitmiyormusunuz hepi topu 4 aylık evlisin ve ilk kez denemişsiniz benim 3 yıl olmadı lütfen sabır

Ya sen şaka falan değilsin dimi senin konuların beni habire dumura uğratıyor gerçekten trol olduğunu düşünüyorum artık

Biliyor

1 ayda mı bu karamsarlık olmuyor demek için en 1 yıl gerekiyor akışına bırakın birde Corona virüsü bitmeden çocuk yapmayın gelecek belli değil

Kimseyle dalga geçmedim bütün arkadaşlarım çocuk istemiyoruz dediler 1 kere kaza oldu dediler ve hamile kaldılar 3 arkadaşım bu şekilde hamile kaldı o yüzden korkmaya başladım yoksa ben de biliyorum 1 sene beklemek gerek ama adetlerim düzensiz olunca korktum

Neye inanmadınız

Ben isterim ama eşim istemiyor
İkna et eşini. Şimdi sıraya girseniz iki yıla kalmaz baba olur.
Acele edin bence. Belli ki çocuğunuz olmuyor. Olsa bir aya olurdu.
Önce sorun kimde onu öğrenin, sorun esinizdeyse 'beni anne yapmamana izin vermeyecegim' diye kavga cikarin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…