- Konu Sahibi Guzideakyol
Troll ama komik bile değil. Başarısız buldum bu konuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım erken yapmak istiyor erken yapacağım
G Guzideakyol biliyorsunuz bebek havuzları şu an çok popüler. Bebeklerin boynuna simit geçirip kapsül gibi havuzlara koyuyorlar. Sabiler havuzda uzaylı gibi takılırken analar da fotoğraflarını çekip Instagram'da paylaşıyor. Siz de evinize alacak mısınız çünkü çocuğunu en pahalı mamayla besleyen birisi öyle her bebenin girdiği havuza çocuğunu sokmaz. Belki bunun için bir YouTube videosu çekersiniz, biz de yararlanırız? Bir de bebek için organik pamuktan el dokuması ağız mendillerini nerede bulabiliriz? Yoksa ipek daha mı iyi olur? Lütfen sorularımı cevapsız bırakmayın. Sizin yüksek bilginizden istifade etmezsem mükemmel analığı ıskalayacağım.
O daha ergendi, bu daha avam.Ya ben bu Güzide'nin hala Cavidan olduğuna inanıyorum![]()
Anlaşılan yine cok şey kaçırmışımO daha ergendi, bu daha avam.
Şimdi sana diyecekler ki 17 yıl olmayan var 1 ayda ne. Bana kalırsa az deneyin hemen olmuyor deme. 1 yıl olmazsa doktora kontrole gidersin. Bizim de 1.5 senedir istiyoruz olmuyor , doktor bir sorun yok dedi. Bekliyoruz. Biz her ayı değerlendiremiyoruz eşim in işi sebebi ile. Sen eğer değerlendirebiliyorsan ovülasyon testi al yumurta takibi yapArkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden?
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.
Canım testleri ilişkiden hemen sonra yapman gerekiyor yoksa çıkmaz. Bu bir ayda kim bilir kaç defa oldu çocuğunuz da yanlış zamanda test yapınca kaçırdınız. Tüh yaa.Arkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden?
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.