• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumuz Olmadığı İçin Eşim Çok Üzülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelde hepimizin evlendikten bir hafta sonra çocuğu oldu senin 1 ayda olmadıysa hemen tüp bebek çalışmalarına başla.O bir sürü testin hepsini aynı gün yapman gerek biliyorsun dimi.

4 yıldır anne olmayı bekliyorum ben kendim gibi uzun süredir bekleyen birinin konusudur diye açtım ama doğacak çocuğun adına üzüldüm.

G Guzideakyol biliyorsunuz bebek havuzları şu an çok popüler. Bebeklerin boynuna simit geçirip kapsül gibi havuzlara koyuyorlar. Sabiler havuzda uzaylı gibi takılırken analar da fotoğraflarını çekip Instagram'da paylaşıyor. Siz de evinize alacak mısınız çünkü çocuğunu en pahalı mamayla besleyen birisi öyle her bebenin girdiği havuza çocuğunu sokmaz. Belki bunun için bir YouTube videosu çekersiniz, biz de yararlanırız? Bir de bebek için organik pamuktan el dokuması ağız mendillerini nerede bulabiliriz? Yoksa ipek daha mı iyi olur? Lütfen sorularımı cevapsız bırakmayın. Sizin yüksek bilginizden istifade etmezsem mükemmel analığı ıskalayacağım.

Ama yaaa krize girdim burada. Çocuklar uyanacak :KK70:

Daha 1 aydır deniyorsun kız el insaf olmuyor demek icin bu ne acele he desen ki 8 aydır deniyoruz olmuyor biz sana burdan tavsiye veririz:KK53:

Güzide artık vazgeçsen çabalamaktan. Çünkü konuların komik desen değil, sinir bozucu desen hiç değil. Bir troll nasıl olmamalıdır sorusunun cevabısın yemin ederim. Bak ben severim troll arkadaşları. İki eğleniyoruz, gülüyoruz. Benim de troll arkadaşlarım var ahsjsjs. Ama yok, olmuyor senden.

en az dort dr a gidin derim. Bazen drlar yonlendormıyor rahım filmi hormon testi falan isteyın. Bır aydır denıyorsanız ve olmuyorsa.. Sizi üzmek istemem ama , kısır olabılırsınız. Lütfen acilen yazdıgım testleri yaptırmak istediginizi dr unuza iletin. Allah yardımcınız olsun
Kısırlık zor.

Şaka mısınız bizimle alay mı ediyorsunuz anlamadım ya daha 1 aydır çocuk deniyorsunuz test aldığınıza göre adet tarihiniz yakın ve istemeye başladıktan sonra ilk regl gününüz ne ara olmuyor diye doktor doktor gezdiniz yahu daha bir adet günü geçmemiş olmuyor diye doktora gitmek nedir yahu siz dizilerdeki gibi ilk seferden mi bekliyordunuz ne ara dolaştınız daha regl zamanı bile gelmeden doktorları

hani eşin zaten istemiyordu daha dün çiçek istediğinde ama anne değilsin ki diyen adam ne ara bir sürü test aldı da yaptın. Hem birinde negatif çıkınca diğeri pozitif çıkmıyor bir test yeterli ve konuların hiç inandırıcı değil hergün saçma sapan konular açıp buradakilerin aklıyla da dalga geçme ya

Bir sürü test almış derken belli bir sayıdan fazla aynı anda test yapınca sonucun değişmesini mi bekliyorsunuz çok komik geldi bide sadece bir aydır deneyip bu kadar takmak nedir Dr lar bile 1 yıl süre veriyor ki sizin evliliğiniz çok yeni önce evliliğini oturt 4 ayda çocuk yapma fikri de saçma bu konu baştan saçma yani

Arkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden? :KK43:
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.
Şimdi sana diyecekler ki 17 yıl olmayan var 1 ayda ne. Bana kalırsa az deneyin hemen olmuyor deme. 1 yıl olmazsa doktora kontrole gidersin. Bizim de 1.5 senedir istiyoruz olmuyor , doktor bir sorun yok dedi. Bekliyoruz. Biz her ayı değerlendiremiyoruz eşim in işi sebebi ile. Sen eğer değerlendirebiliyorsan ovülasyon testi al yumurta takibi yap

Arkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden? :KK43:
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.
Canım testleri ilişkiden hemen sonra yapman gerekiyor yoksa çıkmaz. Bu bir ayda kim bilir kaç defa oldu çocuğunuz da yanlış zamanda test yapınca kaçırdınız. Tüh yaa. :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X