• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumuz Olmadığı İçin Eşim Çok Üzülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka gibi.. ne bu acele? Tmm istersiniz korunmazsınız falanda birsuru doktora gitmek niye 1 ay da orasını anlıyamadim? Sizde bu stres oldukca zaten olmaz isterseniz hastaneden cikmayin.
Gittiginiz doktorlar size soylemedi mi erken geldiginizi. Doktorlar bile 1 yil deneyin olmazsa gelin diyolar. Doktor neye bakti da hersey cok guzel dedi ? Sadece ultrason yetmez cunku bunun icin. Kan tahlili rahim filmi gibi seylerde gerekli bunlarda ha deyince olmuyor :)

en az dort dr a gidin derim. Bazen drlar yonlendormıyor rahım filmi hormon testi falan isteyın. Bır aydır denıyorsanız ve olmuyorsa.. Sizi üzmek istemem ama , kısır olabılırsınız. Lütfen acilen yazdıgım testleri yaptırmak istediginizi dr unuza iletin. Allah yardımcınız olsun
Kısırlık zor.
😂😂 kız buu birden soylencek seymi kızı alıstıra alıstıra soyleseydin bari

Ooo 1 aydır olmuyorsa eyvah eyvah. Eşinin üzülmesi çok normal.

Konu umarım fakedir. Bir hemşire böyleyse ben diğer anneleri düşünemiyorum.

Canım testleri ilişkiden hemen sonra yapman gerekiyor yoksa çıkmaz. Bu bir ayda kim bilir kaç defa oldu çocuğunuz da yanlış zamanda test yapınca kaçırdınız. Tüh yaa. :KK43:
Kan testi yaptırsa keşke gece iliski sabah ac karnına hemen kan testi. 🤔 o zaman hiç kaçırmaz di mi.

daha bismillah çok çok erken bi durun bakalım. bu kadar gerilmeyin. sakın ha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X