- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 40
- Konu Sahibi Guzideakyol
Cahilsin çocuk yapma bide hemşire olacaksınSadece anne sütü eskiden yetiyordu şimdiki çocuklar hep ağlıyorlar çünkü açlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cahilsin çocuk yapma bide hemşire olacaksınSadece anne sütü eskiden yetiyordu şimdiki çocuklar hep ağlıyorlar çünkü açlar.
en az dort dr a gidin derim. Bazen drlar yonlendormıyor rahım filmi hormon testi falan isteyın. Bır aydır denıyorsanız ve olmuyorsa.. Sizi üzmek istemem ama , kısır olabılırsınız. Lütfen acilen yazdıgım testleri yaptırmak istediginizi dr unuza iletin. Allah yardımcınız olsun
Kısırlık zor.
Kan testi yaptırsa keşke gece iliski sabah ac karnına hemen kan testi.Canım testleri ilişkiden hemen sonra yapman gerekiyor yoksa çıkmaz. Bu bir ayda kim bilir kaç defa oldu çocuğunuz da yanlış zamanda test yapınca kaçırdınız. Tüh yaa.![]()
Özür diliyorum efendim evlatlarınızı uyandırdıysamAma yaaa krize girdim burada. Çocuklar uyanacak![]()
O zaman ilk önce adetini düzene sokacak kürler dene ibrahim saracoglunun bu tarz kurleri varUygulama indirdim ama düzensiz olunca o da yanlış oluyor
Ağızdan öpünce olmuyor muydu yaCok gec kalmissiniz o cocuk gerdekte olcakti uzulmekte haklisiniz tup bebege kosun
Ağzından mı öpmüşAğızdan öpünce olmuyor muydu ya![]()
Ağızdan öpünce olmuyor muydu ya![]()
Off çok cahilim, kusura bakmayınOffff hayır tabi ki. Önce eşi tuvalete gidecek sonra Güzide. Sonra da klozetten sperm sıçrayacak. Ne var bunda bilemeyecek?
Ağzından mı öpmüş![]()