Çocuğumuz olmuyor

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da şu an asla hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bebek kıyafetleri görünce bile iç çekiyorum

Çok sevindim kendimizi tamamen saldığımızda aslında hep her şey daha kolay , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahh bende birgün böyle çocuğum oldu diyebilecek miyim acaba çok depresifim
Emin ol dersin canım kv dem sürekli çocuk çocuk dersi hatta 3 aylık evliyken doktora götürmek istedi eşim sağolsun karşı çıktı daha yeni evlendik diye şunu anladım ki stres daha çok tetikliyo ve kilo esim komik bı karsilastirma yapmıştı haklıydı da tavuklar bile strese girince yada fazla yaglaninca yumurtadan kesilir derdi biliyorum zor bı süreç isteyipte acabalar falan ama kendini rahat bırak bu sure oluruna bak tahlillerine bak biraz kilon varsa onu vermeye çalış günlük yürüyüş yap hayatını hareketlendir yada imkanınız varsa eşinle bı tatil yap Allah korusun kötü hastaliklarda bile ne deniyo moralini yüksek tut umarım herşey istediğin gibi olur en kısa zamanda hayirliysa

Benim gorumceminde 11 yıldır çocuğu olmamış tüp Bebek aşılama her şeyi dememişler hatta üstüne kuma bile getirmeyi düşünmüşler gorumcemde artık kendini salmış ne olursa olsun bosucakmi kuma mi getirecek diye 11 yıl sonra kendi kendine çocuğu olmuş şuan biri 15 biri 12 yaşında iki evladi var

Bir şeyi ne kadar umursamasak o kadar dibimizde bitiyor aslında ama işte hamile insanları görünce içimden hiç yaşamayacak mıyım bu duygu diye ister istemez düşünüyorum , umarım atabilirim bu düşünceyi

Nasip işi gerçekten de 11 yıldır olmayan bir anda olmuş valla vay be

Amin inşallah teşekkür ederim çektirdim iki tüpte açık bir sorun çıkmadı , adetken alttan da bakıldı 16 tane yumurta saydı ama işte nasip
Açık olsada sorun çıkmasada rahim filmi çok ama çok faydalı tabi eşinizde sorun çıkmadıysa,ben filmden 4 ay sonra görümcemde o ay gebe kaldı forumlarda okuyun çok faydalı doktorumada sordum o da destekledi filmden sonra çok dönüş aldık dedi gebeyiz diye dedi

Ben de rahim filmi çektirdikten 3 ay sonra sonra hamile kaldım ya da denk geldi

Aynen kuzum benim annem de benden önce 3 kere düşük yapmış birisi 6 aylıkken diğer ikisi birer aylıkken anne karnında ölmüş 5 yıl çocuk olmamış o da çok ağlamış benim çocuğum olmayacak mı diye5 yil sonra ben doğmuşum benim arkamdan da 2 tane de erkek doğurdu üçümüzün arasında da bir buçuk iki yaş var her şeyin hakkında hayırlısı

Çok iyi biliyorum bu hissi. Birilerinin hamilelik haberini alınca kendimi çok eksik ve beceriksiz hissediyordum. Asla kıskanmak değil ama o insanlarla görüşmek istemiyordum. Eskiden bebek görünce içimden bir şeyler gülüyordu. Ama çocuk sahibi olamadıkça artık her bebek gördüğümde üzülüyordum. Tabi bir de hayırlı olsun diyorsun hemen " sizinde olur inşallah, siz istemiyor musunuz?" benzeri sorular ekstra canımı yakıyordu. Bizden sonra evlenenler 2. Çocuklarını doğurdu. Hele son 2-3 aydır dışarıda bebek gördükçe ağlayasım geliyordu. Yutkunmaya çalışıyordum ama boğazımda kocaman bir düğüm oluyordu. Ben de rahim için ameliyat olmaya karar verdiğimde hamile kaldım. İnşallah sen de tez vakitte hayırlısı ile iyi haberler alırsın. Hepimiz sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alır, büyütür ve mutluluklarını görürüz inşallah.

Ben 5 senedir bekliyorum artık atlattım o evreleri ağlama krizlerini kafaya takmayı çünkü artık kabullendim olmuyorsa vardır bi hayır diyorum çok zor yaşamayan bilmez 2 sene olmuyorsa tüp bebeğe yönelin derim en azından aşılama vs zaman geçtikçe olmuyor çünkü

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç sene sonra oldu sizin, bilmiyorum kafama çok takıyorum içimde bi yara

Allah tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah, tüp bebek vs denediniz mi

Allah dilediği zaman olacak tevekkulden başka yapacak bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…