Çocuğumuz olmuyor

Senin adına çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin minik paşa eşimlede tartıştım şimdi hepten gitti benim moral beni oda anlamıyor ben kime anlatayım derdimi depresyona girmek üzereyim
Amin inşallah
Ara sıra saçma seylerden büyüyen kavgalar oluyor. Ve böyle zaten hassas zamanlarda dahada çok etkileniyorsun. istediğin zaman bana özelden yazabilirsin hep derdini dinlerim. Bide you tube de tık tokta falan video lar var bebis için ve diğer şeyler için. Telefona zikir matik yükle sana çok iyi gelecektir. Toplu dua ve zikir matik uygulamasını yıllardır kullaniyorum içinde cesit çeşit dualar var ♡♡♡

Hayırlı olsun öncelikle sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Kafadan silme olayını nasıl yaptınız cidden ben asla yapamıyorum ve sanırım bu yüzden hiç bir zaman çocuğum olmayacak
Öncelikle umarım tez zamanda bebek dileğiniz gerçekleşir. Ben de uzunca bir süre sadece bebek odaklıydım. Ama baktım bu şekilde hayatı kaçırıyorum. Kendi kendime hep şunları düşündüm bebeğim olmasa da mutlu keyifli bir hayat sürebilirim. İç huzurumu sağlayan şey sadece bebek değil sürekli bunları düşündüm. Eşimle olabildiğince bütçemiz dahilinde şehirleri gezmeye başladık. Planlar yaptık gezdik gördük. Bu sayede artık daha az aklıma gelmeye başlamıştı ve hayatımın odağı olmaktan çıkmıştı. Yani bebek olayını bir kenara koyup eşimle keyifli vakit geçirmeye gezmeye eğlenmeye keyif almaya güzel yaşamaya odaklanmıştım. Bu benim kendimce bir yöntemimdi. Gerçekten de artık bebek fikri aklımdan silinmişti. Siz de kendinize iyi gelecek şeyler ne ise onlara odaklanın.

Tamam çok teşekkür ederim cevapladığınız için inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

Yeni doğan bebek görünce annesi adına tabiki çok mutlu oluyorum ama sonra hemen acaba kendi çocuğum olacak mı diye düşünmeden edemiyorum ya hiç olmazlarsa beynimde dönüyor

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç sene sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…