- 16 Aralık 2020
- 315
- 149
- 53
- 35
- Konu Sahibi bilinmeyenselen
-
Aaa ama yeni yaptırmışsınız işte bende 4 ay sonra gebe kaldım o aradada yumurtlama testide yapıyordum öyle hamile kaldım bide belimin altına yastık koymuştum bide o gün abdest almadan uyuya kalmıştm sabah abdest almıştım mecburen sizde hemen kalkmayın tavsiyem en az yarım saat kalın o şekilde bu arada da folik asıt kullanıyor musunuz yoksa hemen başlayın o da etkili gebe kalmaya yardımcı hemde bebeğin omurilik gelişimi için mecburı aslında dr lar öneriyorBende çektirdim 4-5 ay oldu ama kalamadım
Bu arada ben bunları yaplı yani anlattıklarımı 4 yıl önce yapmıştım şuan ki tekrar hamileyim bundada yine yumurtlama testi yaptım öyle kaldım yıne hemen kalkmadım yastık koydum belimeBen ondada kalamadım
Aynı şeyleri yaşadım. Aşılama da yaptırdım olmadı. Kabullendim ve diğer ay çocuk düşünmedim yoğun bir zaman geçirirken hamile kaldım. Şu an kucağımda uyurken yazıyorum. İnan ki kafanı dağıttığın düşünmediğin an oluyor. Düşünmemek çok zor biliyorum ben de aynılarını yaşadım daha bebeğim 54 günlük.İki hafta önce gittim doktora rahim filmi çektirdim her şey normal tüpler açık , eşim ultrason çekildi 4-5 kere sprem testi verdi normal , doktor doğal yoldan her an kalabileceğimi söylüyor fakat iki yıldır hiçbir sorun yokken nasıl kalamıyorum aklım almıyor böyle söylediğim de doktor 10 kadından 5 i Hiçbi sebep yokken hamile kalamadığını söylüyor fakat doğal yoldan çocuğun olur diyor aşılama yapacağız büyük ihtimalle
İnşallah bu pozitif olurBen 5 senedir bekliyorum artık atlattım o evreleri ağlama krizlerini kafaya takmayı çünkü artık kabullendim olmuyorsa vardır bi hayır diyorum çok zor yaşamayan bilmez 2 sene olmuyorsa tüp bebeğe yönelin derim en azından aşılama vs zaman geçtikçe olmuyor çünkü
denedim negatif oldu 2. Tedaviye hazırlanıyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah , darısı banaBu arada ben bunları yaplı yani anlattıklarımı 4 yıl önce yapmıştım şuan ki tekrar hamileyim bundada yine yumurtlama testi yaptım öyle kaldım yıne hemen kalkmadım yastık koydum belime
Çok sevindiiiiim , Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsinAynı şeyleri yaşadım. Aşılama da yaptırdım olmadı. Kabullendim ve diğer ay çocuk düşünmedim yoğun bir zaman geçirirken hamile kaldım. Şu an kucağımda uyurken yazıyorum. İnan ki kafanı dağıttığın düşünmediğin an oluyor. Düşünmemek çok zor biliyorum ben de aynılarını yaşadım daha bebeğim 54 günlük
Eahim için histeroskopi yapılıp bakılacak bana hiç rahim flimi çekilmedi spermdede ileri hareket yavaşlığı ve dna hasarı varİnşallah bu pozitif olurbi problem var mı rahimde ya da spermde
Bence rahim filmide yaptırın artı olarak eşinizdekide zaman kaybetmek istemezseniz kesinlikle aşılama yada tüp bebek yaptırın dna hasarı için beslenme diyet verecektir düzelmeyecek bişey değil inşallah rabbim bi an önce kucağınızı doldursun inşallah hayırlsı ile.Eahim için histeroskopi yapılıp bakılacak bana hiç rahim flimi çekilmedi spermdede ileri hareket yavaşlığı ve dna hasarı var
Histeroskopi rahim flimi yerine geçmezmi çünkü ben 5 senelik evliyim ve çeşitli tedaviler denendi ama asla rahim flimi çekilmedi bana tüp bebeğe başladım dr bana rahim flimi yerine histeroskopi önerdi dna hasarınında tedavisini gördük vitaminler vs kullandı ama yumurtalar toplanıp döllendiği için artık geç kaldık birazBence rahim filmide yaptırın artı olarak eşinizdekide zaman kaybetmek istemezseniz kesinlikle aşılama yada tüp bebek yaptırın dna hasarı için beslenme diyet verecektir düzelmeyecek bişey değil inşallah rabbim bi an önce kucağınızı doldursun inşallah hayırlsı ile.
En yakın arkadaşlarımla konuşurken hiçbir zaman anne olamayacağını hissediyorum deyip ağlamıştım. Karnımda bebek büyütmeyi düşünemiyordum çünkü imkansız gibi geliyordu. Oysaki hiçbir problemimiz yoktu ama olmuyordu. Aşılama da tutmayınca tüp bebek istedim eşim istemedi. Öncesinde iki ay çatlatma iğnesi de yapmıştık. Pes ettim ve tamam dedim o ay hamile kaldımÇok sevindiiiiim , Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsinsürekli aklımda hiç anne olamıcak mıyım diye düşünüyorum ah nasıl düşünmeyi bırakıcam bi bilsem
Aslında direk rahim filmi öneriyorlar, hangi doktora gidersem gideyim önce rahim filmi çekilmen gerekiyor demişlerdiHisteroskopi rahim flimi yerine geçmezmi çünkü ben 5 senelik evliyim ve çeşitli tedaviler denendi ama asla rahim flimi çekilmedi bana tüp bebeğe başladım dr bana rahim flimi yerine histeroskopi önerdi dna hasarınında tedavisini gördük vitaminler vs kullandı ama yumurtalar toplanıp döllendiği için artık geç kaldık biraz
Çok sevindim adınıza sağlıkla büyütün inşallahEn yakın arkadaşlarımla konuşurken hiçbir zaman anne olamayacağını hissediyorum deyip ağlamıştım. Karnımda bebek büyütmeyi düşünemiyordum çünkü imkansız gibi geliyordu. Oysaki hiçbir problemimiz yoktu ama olmuyordu. Aşılama da tutmayınca tüp bebek istedim eşim istemedi. Öncesinde iki ay çatlatma iğnesi de yapmıştık. Pes ettim ve tamam dedim o ay hamile kaldım
Ama olacakÇok sevindim adınıza sağlıkla büyütün inşallahBanada öyle geliyor şu an hiç hamile kalamıcak , hiç bebeğim olamıcak gibi
Hayırlı olsun öncelikle sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Kafadan silme olayını nasıl yaptınız cidden ben asla yapamıyorum ve sanırım bu yüzden hiç bir zaman çocuğum olmayacakBiz de senelerce uğraştık ikimizde de bir sorun yoktu. Geçen yıl tüp bebeğe karar verdik. Süreç beni çok kötü etkiledi. Doktor da transferi 2 ay sonra yapmayı uygun görmüştü geçen yıl tedavi sırasında. Embriyoları dondurduk. 2 ay sonra transfer olmak istemedim. Hazır değildim tedavi beni gerçekten çok yıpramıştı. 1 yıl geçti tedavinin üzerinden ocak ayında embriyoları transfer etmek mi istersiniz uzatacak mısınız dondurma süresini diye aradılar. Eşim istedi ben yine istemedim işin açığı çocuk fikrini silmiştim aklımdan. Eşime dedim bir süre daha beklemek istiyorum hazır değilim dedim. Transferi kabul etmediğim günden 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim.
Valla olmayınca olmuyor. Bende ilk zamanlar neler neler yaptım olmadı olsada düştü. Zamanı varmış her şeyin. 1 ayın çoğunluğunu korunduğum ay hamile kaldım. Hemde artık dusunmeneliyim dediğim ay o yuzden sürekli çocuk için araştırma yapıp hamile kalmak için ilişki olursa zor oluyor. Ben bir süre sonra anladım ki bu stres bana zarar veriyor. Kafayı yemek üzere oluyorsun. Mesela bir kaç ay çocuk meselesini rafa kaldır, ama gerçekten düşünme biraz kendine kafana tatil zamanı ver. İnan bu sana çok yarayacak.Ayaklarımı tavana bile dikiyorum((
Canim benim seni hatırlıyorum eskiden özelden çok konuştuk. İnşallah hayırlı zamanda sana gelir minik mucizen.şuan bu çıkmazın içerisindeyim bende çevremden haber aldıkça dahada umutsuzluğa kapılıyorum bugün saatlerce ağladım yine bir haber aldım hemde yakın olduğum birinden benim hislerim ve ısrarlarım üzerine öğrenmiş oldum
İnşallah kuzum vallahi saatlerce ağlamak istiyorum ama eşimin yanında da yapamıyorum bunuCanim benim seni hatırlıyorum eskiden özelden çok konuştuk. İnşallah hayırlı zamanda sana gelir minik mucizen.
Eveeettt oğlum 16 aylık oldu. Bende şaşırdım hamile kalmam benimde zordu ama stres yapmadığım içinmidir nedir dogumdan 9 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Bir tane daha oğlum geliyorİnşallah kuzum vallahi saatlerce ağlamak istiyorum ama eşimin yanında da yapamıyorum bunuay dur şimdi sen ikinciye mi hamilesinnnn
Senin adına çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin minik paşaEveeettt oğlum 16 aylık oldu. Bende şaşırdım hamile kalmam benimde zordu ama stres yapmadığım içinmidir nedir dogumdan 9 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Bir tane daha oğlum geliyor. Sizleri çok iyi anlıyorum bende bu günlere ne kayıplar yaşayarak geldim. Neler neler atlattım çok iyi anliyorum sizleri. Gercekten kalbimden diliyorum en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınız olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?