çocuğun ayağına bastım aptal olduğumumu düşünüyo acaba

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
dün devam ettiğim bi kursta bi yerime geçerken bi çocuğun ayağına bastım üstüne düşüyodum o ara baktım pek şekermiş. acaba benim aptal olduğumu düşünmüşmüdür. çok utandım ama bi elektrik de oldu o an . sizce bi şans olabilir mi. onu görmezden geliyom utancımdan

niye aptal olasın canım
olabilir ayağın takılmış ne var bunda
Ne türk filmi kılıklı insanlarız he
belki yeni aşk başlar :roflol:

Herşeyde bir hayır vardır demişler.bak ne kadar doğru..

hadi bakalım..elektrik çakmış..:)

Yok canım daha neler...Niye aptal olduğunu düşünsün ki... :delphin:

Allah iyiliğini versin emi :1rolleyes:

Hadi bakalım hayırlısı kısmetinde varsa olur birşeyler buyrunnnnnnnnn

Sakar olduğunu düşünmüş olabilirrr :icecream:

Ama yeni bi aşkınn ilk kıvılcımınıda çıkartmışta olabilirsiinn :jeyyar:

ayyy çok romantik :) ne utanması bence bu şansı değerlendir karşılıklı bişeyler varsa hadi hayırlısı :)

ay ay ay inanmiyoum banada aynisi olduuuuuuuuuuu benimde gittigim kursta hoslandigim cocugun ayagina bastim ama o an heyecandan bakaamadim onaaa cok gülmüstür arkamdann ben cok güldüm cünkü hicte rezil olcagimi düsünmedim ayriyetten cok dikkatliyimdir o bilerek ayagina basmami sagladi gibi geldi ztn hala gülüyorum kaydirigubbakcemile3

neden böle düşünsün kü yaw:)))))
ya direk dengeni kaybedip üzerine oturmuş olsaydın:))beterin beteri vardır takma boşver:)

neden böle düşünsün kü yaw:)))))
ya direk dengeni kaybedip üzerine oturmuş olsaydın:))beterin beteri vardır takma boşver:)

demi ama..:) ne biliyosun hem ayağı ayağıma değdi diye bayram ediyodur belki:D

haha ben artık elektrik olsun diye gidip gidip ayağına basarmışım.
yoksa yukarda senin dediğin gibi ben geçerken o mu sağladı ağaına basmamı ben yavaş yavaş geç,iyodum birden noldu anlamadım üstüne düşecektim az kalsın. bundan sonra napsam ki bakıp bakıp kirkipiklerimimi kırpıştırsam . eğer istiyosa gelsin o gels,in yanıma demi.

haha ben artık elektrik olsun diye gidip gidip ayağına basarmışım.
yoksa yukarda senin dediğin gibi ben geçerken o mu sağladı ağaına basmamı ben yavaş yavaş geç,iyodum birden noldu anlamadım üstüne düşecektim az kalsın. bundan sonra napsam ki bakıp bakıp kirkipiklerimimi kırpıştırsam . eğer istiyosa gelsin o gels,in yanıma demi.
:roflol: zekice bir fikir

sanat daha önce hiçbir yazına rastlamasam 15 yaşında falan zannederdim seni valla.
biri senin yanlışlıkla ayağın abassa ne aptal mı dersin ki, en fazla sakar dersin nolcek.

Kız Allah iyiliğini versin sabah sabah hiç güleceğim yoktu :roflol: :roflol:
Eğer bu tip sakarlıklarla aptal ilan ediliyosa benim durumum çok vahimmmm çok :roflol:

Back
X