Çocuğun babası ben miyim dedi !!

1
tabiki hayır, canı cehennneme

Rabbim bundan sonra mutlu etsin sizi oğlunuzla inşallah.
Ben eşimi hala çok seviyorum.
sizde ufak tefek sorunlar var tuz biber olsun o da...amann, beklentilerinizi kısın, olsun bitsin...benimlohusa iken yaşadıkalrımı bilseniz, 2,5 ay sonra yeni kendime geldim.beni öldürdü sanki, yeniden doğmuş gibiyim...

Allah korusun yuvanizi hemen ayrilmayi dusunmeyin lutfen bir yuva kolay kurulmiyor sinir aninda olanlardan dolayi umitsiz olmayin oturun konusun yonetin esinizi

Üzüldüm, dilin kemiği yok diyorlar doğru.bir anlık sinirle söylenmiş bir söz, zaten eşiniz de yaptığı hatanın farkında.affedin ama öncesinde adamakıllı bir konuşun.

umarim sen oglunumiyi yetistirirsin. insallah evlendiginde karisini modern kole olarak kullanmaz.

bence aranızdaki bağ kopmuş zaten bu olayda bardağı taşıran son damla olmuş evet çalışıyor erkekler yoruluyor ama kadınlar evde dışarının kaç katı iş yapıyor bir çocucuğu büyütüyor..inş sizin oğlunuz kadınlara saygılı iyi bir erkek olur sizin çektiklerinizi başkası çekmez

Valla bundan sonra yemek ev isi vs yapmayin. Eve gelin dinlenn cocugunuzla ilgilenin ve yatin. Oyle kocaya boyle muamele!!

kurdugu cumleden sonra davranısı da suc bastırma seklinde,
yanınıza gelip ozur dilemekle bir filmi basa sarmak mumkun olsaydı keske ama gercek hayat boyle degil işte.

bence sizin fazladan ugrasacagınız bir durum yok,
cocugunuza babasız gayet guzel bakarsınız, istiyorsa o da gorevlerini uzaktna yerine getirir, arada oglunu gorur,
boyle bir durumla karsılasmak istemiyorsa da kuru kuruya ozur dilememeyi ogrensin, hala size tavır yapıyormus...

her seye hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim,
hatta karıslıklı açık bir konusma ve sorumluluklarını hatırlatarak hatalarını net bir sekidle tekrarlamak ya bir baslangıc etkisi yaratabilir ya da yıllarca bos yere kurek cekmemenizi saglar, durumunuzu netlestirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…