çocuğun çocuğa cinsel istismarı

Ben olaya maalesef şu açıdan da bakıyorum. Çocuk ailenin aynası oluyor. Öğretmenim özel bir okulda çalışıyorum ortaokul grubunda 5. Sınıfa giden erkek bir öğrencinin sınıf arkadaşına yine erkek bir öğrenciye istismarda bulunduğunu tespit ettiler. İstismara uğrayan öğrencide mental anlamda bazı güçlükler mevcut tam anlamlandıramamış olanları ve ona annesi hakkında cinsel içerikli şeyler söylemişler. Düşünsenize o çocuğun yaşadığı travmayı. Çok da ne olduğunu anlamadan gelip bir öğretmenine anlatmış olanları ve söylenilenleri...
Ha aile bunun neresinde diyeceksiniz... İstismarda bulunan öğrencinin abisi lise grubunda benim öğrencilerimden... Kız arkadaşı var ve her kenar köşede cinselliği yaşamanın fırsatını kolluyorlar ağızından küfür eksik olmuyor ailesi de bu ilişkiye çanak tutuyor ne var alırız kızı oğlumuza siz karışmayın tepkisini veriyorlar bizlere... Hatta çocuğun bir ablası var 20 li yaşlarda onunla dudak dudağa resimlerinin olduğu fotolar aile bireylerinin sosyal medyasında...
Çocuk ailenin aynası olmayacak da ne yapacak...

Benim şahit olduğum bir tepki;istismar eden çocuğun ailesinden: "ne var,hamile mi bırakmış?" İstismar eden de edilen de erkek çocuktu:KK43:
Başka bir tanesi, 3 yaşındaki kızı 10 yaşındaki dayısıyla sürekli başbaşa bırakıyor sorumsuz bir anne, dayısı da merakını gidermek için(!) kızın cinsel organı ve vücuduyla oynuyor..lütfen çıcuklarınızı kimin, hangi bilinçte insanların yanına bıraktığınıza dikkat edin.

Sok oldum ya nasil igrenc birseydir bu nasil aileler var bugun okudugum ikinci sinir bozucu haber internettede bir kadin kocasini terk edip ogluyla birlikte sevgilisine kacmis oglu daha 3 yasindaymis kadinin sevgilisi pislik adam tecavuz etmis yavrucagin bagirsaklari yirtilmis ölmus ve annesi bu olanlarin hepsine sahit olmus hic birsey yapmamis bir anne bunu nasil yapar diyorum Allahim ne gunlere kaldik agladim sinirimden benimde 3 yasinda oglum var gozumden sakiniyorum hergun dua ediyorum onun icin rabbim butun evlatlarimizi masum yavrularimizi bu şer insanlardan korusun. Bu arada tepkisiz kalmamaniz cok dogru bir hareket tebrik ederim.
Bu nasıl bir haber:KK57: gerçek olamaz

Nedense bu duruma şaşirmiyorum. 5 yasimdan beri tacizlere maruz kalan biri olarak ve de bu yasima kadar bunlari hep gormus lakin birsey yapamamis biri olarak bana olagandisi gelmiyor.
Bu cocuklar bunlari nerden ogreniyor ne yapiyor ne izliyor aileleri nasil terbiye ediyor bilmiyorum ama emin olun 20 sene once de vardi ve olacak allah cocuklari korusun.
Aileler de daha dikkatli olmali. Birsey anlamadiklarindan eminim yani bunun taciz oldugundan...
Ama bildigim birsey varki ilerde cok ilerde bunun taciz oldugunu anladiklarinda buyuk travma olarak kaliyor

İkiside ilgisiz davranmış.eşim elinden ne geliyosa yapma taraftarı ama bilmiyorum daha başka ne yapabiliriz.bizimde bir evladımız olacak.bende çok endişeliyim
Okul idarecileri genellikle böyle vakalar yüzünden okulun adı çıkmasın diye örtbas etmeye çalışırlar ayrıca başları da ağrısın istemezler. Okul polisi ya da polise şikayet edin. Aileye rağmen onların müdahale hakları var. Cinsel istismar konusunda uzmanlaşmış birilerinden yardım almaları lazım çocukların. Çocukların isimlerini polise verin, ayrıca sizin şahitliğiniz sözkonusu, hem aileler yalanlasalar bile çocuklar yalan söylemez o yaşta, bi şekilde uzmanlar da anlar, merak etmeyin. Siz isimleri polise bildirin

Ay çok fena oldum benim de oğlum var önceden kız anneleri korkuyordu ..

Bu bir dert değil belki ama kaç gündür etkisindeyiz.
Geçen gün evimin arka odasında oturuyordum.arka taraf boş arazi.pencerenin hemen yanında erik ağacı var.
Çocuk sesleri duydum.sanırım çocuklar yine erik ağacına daldı dedim.hafiften baktım bir tane 9 10 yaşlarında bir erkek çocuk kendinden bir kaç yaş küçük bir erkek çocuğa arkadan sarılmış öpüyor vs.
Dedim kardeşi heralde maşallah nasılda seviyor kardeşini.daha sonra bunun normal bir öpme olmadığını farkettim.insanın eşini öpmesi gibiydi.
Ayağa kalkıp baktım birde ne göreyim.
Arkadan sarılan çocuk pantolonunu indirmiş! Ben şok ben iptal!
Beynimden vurulmuş gibi oldum hemen eşimi çağırdım.eşim görür görmez napıyosunuz siz diye bağırdı çocuklar anında kaçtı.
Daha sonra eşim gidip çocukların ailesini bulcam normal bişey değil bu ailelerinin haberi olmalı dedi.
Nitekim gitti ikisinin ailesinide buldu fakat ailelerin verdiği tepki " yinemi lan" olmuş.
Eşim anlatmasada anladığım kadarıyla o civarda çocuklarda yaygın bişeymiş.
Aman allahım daha yaşın kaç.
En son eşim bulunduğumuz ilin ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp çocukların tahmini okuduğu okulun adını vererek durumu anlatmış.okula bildirmelerini söylemiş.okulun rehberliğine bildiririz demişler.ne kadar işe yarar bilmiyoruz ama sonuç gerçekten korkunç..
geleceğin büyük sapıgı sokağınızda yaşıyor. gözünüz acık olsun.
gene mi lan diyeceğine cocugu alıp doktora götürmedikler için böyle aileleri de hapse atacaksın..

Her çocuk sahibi anne baba olamıyor maalesef. Nasıl bir sorumsuzluktur bu ''yinemi lan'' diye tepki verecek kadar. Ailenin, çevrenin, tv de izlediklerinin etkisi hepsi. Çok dikkatli olmak lazım.

Nerede yasiyirsunuz bilmiyorum ama tasinin ordan. Eviniz kucuk olsun ama semt iyi olsun.

Konu hakkinda yorum yapmamamin nedeni soylenecek hersey soylenmis. Sozun bittigi yerdeyiz

Ayy çok kötü etkilendim yaa okumayadim keşke:(

Ayyy kanım çekildi resmen. Rabbim e sığınırım ne günlere geldik boyle walla Allah sizden de razi olsun bunu görüp gülüp gecen pislik insanlarda var :(

Bu nasıl bir haber:KK57: gerçek olamaz
Malesef ki dogru fotograflari bile var keske yalan haber olsa ama malesef koca bir malesef dogru nasil bir dunya oldu sonumuz ne olacak boyle haberler cok sık duyar olduk istemiyorum artik bu tarz haberler

Müge anlı ekranda boşuna bas bas bagırmıyor cocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın diye..

Back
X