- 2 Eylül 2015
- 2.105
- 4.512
- 133
- 36
Ben olaya maalesef şu açıdan da bakıyorum. Çocuk ailenin aynası oluyor. Öğretmenim özel bir okulda çalışıyorum ortaokul grubunda 5. Sınıfa giden erkek bir öğrencinin sınıf arkadaşına yine erkek bir öğrenciye istismarda bulunduğunu tespit ettiler. İstismara uğrayan öğrencide mental anlamda bazı güçlükler mevcut tam anlamlandıramamış olanları ve ona annesi hakkında cinsel içerikli şeyler söylemişler. Düşünsenize o çocuğun yaşadığı travmayı. Çok da ne olduğunu anlamadan gelip bir öğretmenine anlatmış olanları ve söylenilenleri...
Ha aile bunun neresinde diyeceksiniz... İstismarda bulunan öğrencinin abisi lise grubunda benim öğrencilerimden... Kız arkadaşı var ve her kenar köşede cinselliği yaşamanın fırsatını kolluyorlar ağızından küfür eksik olmuyor ailesi de bu ilişkiye çanak tutuyor ne var alırız kızı oğlumuza siz karışmayın tepkisini veriyorlar bizlere... Hatta çocuğun bir ablası var 20 li yaşlarda onunla dudak dudağa resimlerinin olduğu fotolar aile bireylerinin sosyal medyasında...
Çocuk ailenin aynası olmayacak da ne yapacak...
Ha aile bunun neresinde diyeceksiniz... İstismarda bulunan öğrencinin abisi lise grubunda benim öğrencilerimden... Kız arkadaşı var ve her kenar köşede cinselliği yaşamanın fırsatını kolluyorlar ağızından küfür eksik olmuyor ailesi de bu ilişkiye çanak tutuyor ne var alırız kızı oğlumuza siz karışmayın tepkisini veriyorlar bizlere... Hatta çocuğun bir ablası var 20 li yaşlarda onunla dudak dudağa resimlerinin olduğu fotolar aile bireylerinin sosyal medyasında...
Çocuk ailenin aynası olmayacak da ne yapacak...