çocuğun çocuğa cinsel istismarı

duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ederim..

artık böyle şeyler o kadar çoğaldı ki ne yapılır nasıl bilinçlendirilir bilemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.

aileler yine mi lan dediğine göre zincirleme olay olabilir. 10 yaşındaki 8 yaşına yaptığına göre 10 yaşındaki de kendinden büyük çocukların tacizine uğramış olabilir ve bu oyun diye kandırılmış olabilir. bence polise de haber verilmeli esyag esyag
Aslında poliside düşündük ama elimizde kanıt yok.yapmadık deseler birşey ispat edemeyiz dedik.

Bu bir dert değil belki ama kaç gündür etkisindeyiz.
Geçen gün evimin arka odasında oturuyordum.arka taraf boş arazi.pencerenin hemen yanında erik ağacı var.
Çocuk sesleri duydum.sanırım çocuklar yine erik ağacına daldı dedim.hafiften baktım bir tane 9 10 yaşlarında bir erkek çocuk kendinden bir kaç yaş küçük bir erkek çocuğa arkadan sarılmış öpüyor vs.
Dedim kardeşi heralde maşallah nasılda seviyor kardeşini.daha sonra bunun normal bir öpme olmadığını farkettim.insanın eşini öpmesi gibiydi.
Ayağa kalkıp baktım birde ne göreyim.
Arkadan sarılan çocuk pantolonunu indirmiş! Ben şok ben iptal!
Beynimden vurulmuş gibi oldum hemen eşimi çağırdım.eşim görür görmez napıyosunuz siz diye bağırdı çocuklar anında kaçtı.
Daha sonra eşim gidip çocukların ailesini bulcam normal bişey değil bu ailelerinin haberi olmalı dedi.
Nitekim gitti ikisinin ailesinide buldu fakat ailelerin verdiği tepki " yinemi lan" olmuş.
Eşim anlatmasada anladığım kadarıyla o civarda çocuklarda yaygın bişeymiş.
Aman allahım daha yaşın kaç.
En son eşim bulunduğumuz ilin ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp çocukların tahmini okuduğu okulun adını vererek durumu anlatmış.okula bildirmelerini söylemiş.okulun rehberliğine bildiririz demişler.ne kadar işe yarar bilmiyoruz ama sonuç gerçekten korkunç..
Yıllar önce benzer bir olaya şahit olmuştuk ozamanlar çocuk sayılacak kişiyi hala görürüm evlenmiş colugu çocuğu olmuş umarım eski davranışlarını unutmustur

Ailesi ilgisizse ve herkes yapıyor gibi salak saçma bir yorum yapılmışsa çocuklar daha büyük birileri tarafından tacize uğruyor olabilir. İyice zıvanadan çıktı bu ülke

Çocuklar da mastürbasyonu duymuştum. 3 yaşlarında başlar, 12 yaşına kadar cinsel birleşme düşünmezlermiş. Bu onlar için oyun gibi bişey. Maalesef ailelerinden cinsel eğitim görmeyen çocuklar bu süreci böyle hatalar yaparak tamamlıyorlar.

Geçen gün evimin arka odasında oturuyordum.arka taraf boş arazi.pencerenin hemen yanında erik ağacı var.
Çocuk sesleri duydum.sanırım çocuklar yine erik ağacına daldı dedim.hafiften baktım bir tane 9 10 yaşlarında bir erkek çocuk kendinden bir kaç yaş küçük bir erkek çocuğa arkadan sarılmış öpüyor vs.
Dedim kardeşi heralde maşallah nasılda seviyor kardeşini.daha sonra bunun normal bir öpme olmadığını farkettim.insanın eşini öpmesi gibiydi.
Beynimden vurulmuş gibi oldum hemen eşimi çağırdım.eşim görür görmez napıyosunuz siz diye bağırdı çocuklar anında kaçtı.
Daha sonra eşim gidip çocukların ailesini bulcam normal bişey değil bu ailelerinin haberi olmalı dedi.
Nitekim gitti ikisinin ailesinide buldu fakat ailelerin verdiği tepki " yinemi lan" olmuş.
En son eşim bulunduğumuz ilin ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp çocukların tahmini okuduğu okulun adını vererek durumu anlatmış.okula bildirmelerini söylemiş.okulun rehberliğine bildiririz demişler.ne kadar işe yarar bilmiyoruz ama sonuç gerçekten korkunç..
:KK57::KK57:
Rabbim sen yavrularımızı koru :( nereye doğru gidiyoruz böyle ....
Duyarlılığınız da ayrıca takdire şayan SÖYLEMEDEN geçemeyeceğim....

Sok oldum ya o yaşta çocuklar küçük olan kiz çocuğuda olabilirdi siz iyi yapmışsınız ama aileler farkında demekki doktora falan goturup önlem almaları lazım yoksa ilerde ne olcagi belli

benimde 9.5 aylik kizim var.evde bile is yaparken hep yanimda aman dusup biyeri acimasin diye..babasida cok duskun..buyuyunce okula nasil gondercez diye dusunuyoruz.biz onlara iyiyi kotuyu anlatalim ogretelim elimizden geleni yapacaz artik insallah..

Dizlerle ne ilgisi var bunun? Az biraz akıllı bir toplum olmayı başarabilirsek, dizilerin bir senaryodan ibaret olduğunu ,gerçek hayatla ilgili olmadığının ayrımını yapabiliriz sanırım. Ayrıca akşam kuşağında yayınlanan dizileri de çocuklarına izleten anne-babalara da söyleyecek kelime bulamıyorum. Suçu dizilerde ,televizyonda programlarında aramak yerine ,kendimizi eğitmeli ve öyle önümüze sunulan herşeyden etkilenmemeyi öğrenmeliyiz bence.

2 Kızım var biri 7 yaşında diğeri 17 aylık. Küçük saat 9'da, büyük 9,5 ta uyumuş olur. Asla izletmem bu tarz şeyleri. Bilinçli anne baba olmayı öğrenmeliyiz.
kesinlikle katılıyorum size çoğunda edepsiz ahlak dışı konular normal bişeymiş gibi gösteriliyor ama ebeveynler çocuklarına müdahale etmiyor yanlarına oturtuyolar izletiyolar koyun gibi sonra bilinç altı malum... tv herşey var zorla açmıyolar önümüze secici olunabilir uyku saati gelmişsse anne baba yanında merakla bakan gözlerle çocuk bu tarz filmleri izlememeli izlemesine izin verilmemeli

yazik ya benim yeni dogmus bi oglum var allah korusun bende bisey anlatiyim anneleri ayni babalari farkli iki kardes vardi eski mahallemizde kiz erkek kiz 2 yas kucuk erkekte 9 yaslarinda var balkona ciktim onlarinda vahcesi vardi baktim erkek ustunde opusuyolar soook oldum ben utandim vallahi dunyaa nereye gidiyooo ya

Bu nedir ya! Bunlar nasıl anne/baba? Böyle bir tepki olabilir mi?
Sinir oldum.
Bu çocuklar böyle aileleri varken geleceğin kadrolu tecavüzcüsü olur.
Bu aileler yüzünden el bebek gül bebek büyüttüğümüz,öpmeye kıyamadığımız çocuklarımız sokakta tacize,tecavüze uğruyor.
Mümkün olsa çocuğumun dibinden bir dakika ayrılmayacağım,psikolojim bozuldu iyice,daha şimdiden ilkokul dönemini kafama takmaya başladım.

Aileler durumu kanıksamış. Zaten en kötüsü de kanıksamak & normalleştirmek değil mi ? Çok üzüldüm taciz edilen çocuk adına.

Sok oldum ya nasil igrenc birseydir bu nasil aileler var bugun okudugum ikinci sinir bozucu haber internettede bir kadin kocasini terk edip ogluyla birlikte sevgilisine kacmis oglu daha 3 yasindaymis kadinin sevgilisi pislik adam tecavuz etmis yavrucagin bagirsaklari yirtilmis ölmus ve annesi bu olanlarin hepsine sahit olmus hic birsey yapmamis bir anne bunu nasil yapar diyorum Allahim ne gunlere kaldik agladim sinirimden benimde 3 yasinda oglum var gozumden sakiniyorum hergun dua ediyorum onun icin rabbim butun evlatlarimizi masum yavrularimizi bu şer insanlardan korusun. Bu arada tepkisiz kalmamaniz cok dogru bir hareket tebrik ederim.

Bu tamamen anne baba elinde olan bir şey. Benim kardeşiminde başına geldi mahallemizde bir çocuk vardı ağzı bozuk sürekli herkese sataşan yaramaz bi çocuktu böyle her şeye aklı eren ama masum yaramazlıklar yapan çocuklardan değil. Kardeşimde yapı itibari ile saftır uyar akıllıdır hiç kimsede kötülük aramaz bi gün kardeşime gel şu inşaatta oynayalım demiş götürmüş o zamanlar o inşaatta tam salon camımızın karşısında kalıodu inşaata giren çıkanı net görebiliyorduk. Kardeşim 6 o çocuk 7 yaşındaydı o zaman, annem kardeşime seslenmiş dışarda bulamadı sonra salona geldi bi ara bi daha sesleneyim şu oğlana die cama çıktı o ara kardeşimi görmüş inşaatta hemen çıktı gitti girdi annemde inşaata sonra bide ne görsün o pislik çocuk inşaatın bi odasında kardeşimin donunuda indirmiş kendi donunuda indirmiş arkasında duruyor annemin aklı çıkıyor tabi o çocuğu aldığı gibi anasının yanına dayanıyor kapıya rezil ediyor onları hatırlıyorum çok büyük kavga çıkmıştı. Aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor. Şimdi benimde çocuğum var ve annem asla amcası dahil çocuğunu kimseyle yalnız bırakma kucaklarına uzun süre oturtmalarına izin verme diyor bir de misafirliğe gittiğinde çocuğunu başka çocuklarda varsa sakın bi odada yalnız başlarına oynatma eğer çocuğun oynicam die ısrar edersede 5dk bir git bak odaya kontrol et çocukları der. Haklıda.

Bu tamamen anne baba elinde olan bir şey. Benim kardeşiminde başına geldi mahallemizde bir çocuk vardı ağzı bozuk sürekli herkese sataşan yaramaz bi çocuktu böyle her şeye aklı eren ama masum yaramazlıklar yapan çocuklardan değil. Kardeşimde yapı itibari ile saftır uyar akıllıdır hiç kimsede kötülük aramaz bi gün kardeşime gel şu inşaatta oynayalım demiş götürmüş o zamanlar o inşaatta tam salon camımızın karşısında kalıodu inşaata giren çıkanı net görebiliyorduk. Kardeşim 6 o çocuk 7 yaşındaydı o zaman, annem kardeşime seslenmiş dışarda bulamadı sonra salona geldi bi ara bi daha sesleneyim şu oğlana die cama çıktı o ara kardeşimi görmüş inşaatta hemen çıktı gitti girdi annemde inşaata sonra bide ne görsün o pislik çocuk inşaatın bi odasında kardeşimin donunuda indirmiş kendi donunuda indirmiş arkasında duruyor annemin aklı çıkıyor tabi o çocuğu aldığı gibi anasının yanına dayanıyor kapıya rezil ediyor onları hatırlıyorum çok büyük kavga çıkmıştı. Aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor. Şimdi benimde çocuğum var ve annem asla amcası dahil çocuğunu kimseyle yalnız bırakma kucaklarına uzun süre oturtmalarına izin verme diyor bir de misafirliğe gittiğinde çocuğunu başka çocuklarda varsa sakın bi odada yalnız başlarına oynatma eğer çocuğun oynicam die ısrar edersede 5dk bir git bak odaya kontrol et çocukları der. Haklıda.
Çok üzücü gerçekten inşallah kardeşiniz hatırlamıyordur

Back
X