- 3 Şubat 2009
- 10.239
- 18.159
- 823
- 45
Ç
Kadın gururluluk taslayacağına o zaman gitsin iş arasın.Vasfı yoksa kendine uygun iş bulsun bi an evvel.Kadının babasından kalan maaşın yarısını annesi alıyosa bu kadının eline ne kadar geçiyo ki o parayla geçinebiliyo anlayamadım.Evi kiraysa kirası,elektriği,suyu,mutfak masrafı vs yetmez ki nerde kaldı o parayla çocuğunu okutacak hele ki üniversite.Bence siz o kadına iş bulabilecek güçte bi kadınsınız ayrıca komşunuzu düşünmeniz de çok güzel bi davranış ama konu başlığınız bu içinizdeki iyi düşünceleri gölgelemiş gibi geldi bana.
Senlik ne var derler diye oyle yazdim. Gurur yapmasi bence de sacma da almiyor iste canım sıkıldı. Cocuk basarili diger cocuklar gibi harcansin gitsin istemiorum. Kimse niye vermiyor kendi cocugunu duz okula, nolcak ona gitsin ne var demek acimasizca geliyor. Müdürle konustun 1 ay sure verdi kayıt işlemleri için. Aklıma bi yol gelmiyor. Annesi olacak kadin dediginiz eskiden pavyonlarda calisiyordu psikolojisi pek yerinde degil yaşı da 45 civari bu yastan sonra nerede napsin.